Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochote na kulturalna rozmowę.kto pogada?

Polecane posty

Gość gość
Już kiedyś założyłam podobny temat. Od razu zaczęły się wyzwiska. Nie wiem czemu tak jest. Jak ktoś założy temat cytat "sram"to wszyscy są dla niego mili.dla chamskiego mirka fajfusa tez. Wiec widzisz glistka ja tez mam pecha.

Gość Glistkaa
Dwa minusy dają plus więc może pech sie zmniejszy:)

Gość gość
Możliwe. Przykro mi z tego powodu. Ratuj sie kto może! X O corva, właśnie podłoga mi się zarwała i wpadłem do sąsiadki. Także nie jest tak źle w tym nieszczęściu, może też być trochę szczęścia. TixTom

Gość gość
Oby :-) póki co trole zniknęły z tematu,wiec juz jest dobrze.

Gość Glistkaa
Tom a fajna chociaż ta sąsiadka? :)

Gość gość
Tom a fajna chociaż ta sąsiadka? X Tak, tylko, że to zakonnica i corva kolejny pech. Ech i co tu począć. TixTom

Gość Glistkaa
O kruca to faktycznie nie najlepiej :) Masz jeszcze jakieś sąsiadki? Nie zakonnice? :)

Gość Glistkaa
Inni uciekli a Ty sie wystawiasz na oddziaływanie pecha!

Gość gość
O kruca to faktycznie nie najlepiej Masz jeszcze jakieś sąsiadki? Nie zakonnice? X Pewnie, że tak, ale zajęte, tylko ta zakonnica wolna jest. TixTom

kilka kulturalnych pytan do autorki: autorko jak często srasz? golisz kaczpę? chodzisz spac i do pracy z obesraną dziurą? lubisz ciągnąć pałę? jakie masz cycki? odpowiedz proszę 🌼

Gość gość
Inni uciekli a Ty sie wystawiasz na oddziaływanie pecha! X Jak pokocham pecha, to i pech mnie pokocha. Potem weźmiemy rozwód i będziemy szczęśliwi. TixTom

Gość Glistkaa
W takim razie pracuja nad tą zakonnicą, może sie zakocha porzuci kapłaństwo :)

Gość gość
W takim razie pracuja nad tą zakonnicą, może sie zakocha porzuci kapłaństwo X Nie no mam kilka koleżanek, ale to jeszcze nie jest to COŚ. TixTom

Gość Glistkaa
U mnie też! Pewnie to sprawa tego dziadowskiego pecha ;)

Gość gość
O kulturalną rozmowę na tym forum raczej trudno ale nie niemożliwe. Odnośnie poczucia niepokoju to tak miewałam w szkole. Ilekroć nie byłam przygotowana nauczyciele zawsze to wyczuwali a ja podskórnie wiedziałam że zaraz padnie na mnie i...padło. To chyba zależy od naszego poczucia pewności?

Gość gość
albo poczucia winy że coś się nie zrobiło bo się nie chiało/zleceważyło a potem taki strach albo niepokuj.

Gość Glistkaa
We mnie można czytać jak w otwartej książce na to wygląda! Musze w tym tygodniu oddać 1 rozdział pracy a mam stronę i aż mnie skręca ;/

Gość gość
A macie tak, że potraficie np wyczuć iż przed chwilą stało się coś złego, czy jakaś awantura była? Tzn idziecie np do znajomych, którzy przed chwilą się ostro pokłócili, ale nie mówią o tym, ale wyczuwa się taką atmosferę. Ja tak mam. TixTom

Gość Glistkaa
Tom wyczuwam chyba, ze dobrze to maskują... Wrażliwce tak mają. Z jednej strony to cudowna cecha a z drugiej przekleństwo. Nie sądzisz?

Gość gość
jak ktoś się pokłócił a później udaje że wszystko jest w porządku to się da nie tylko wyczuć ale i zobaczyć po zachowaniu danych osób. Jest sztucznie i na siłę.

Gość gość
Glistkaa, masz stres bo nie wywiązujesz się z tego co powinnaś i temu masz takie odczucia niepokoju. Nie zawal roboty ;-)

Gość Glistkaa
Wiesz co Tom chyba poproszę Cie o lekcje interpunkcji bo widzę, że ładnie Ci to wychodzi aż miło popatrzeć w przeciwieństwie do mnie. Zawsze się gubię w przecinkach tzn znam kilka zasad ale nie wszystkie i zapominam :)

Gość gość
Nie chodzi mi tyle o zachowaniu tych osób, tylko jak to się mówi "coś wisi w powietrzu" to wyczuje w kilka sekund. Także nie z ich obserwacji, chociaż to normalne, że tak można i jest prościej się zorientować. TixTom

Gość Glistkaa
Oczywiście, ale wszystko od ludzi zależy. Niestety wyczuwam wiele rzeczy,których nie koniecznie bym chciała

Gość Glistkaa
Gosc 1:51 wiem o tym! Za pare godzin będę stukać w klawiature choćby skały s.. Dzięki;)

Gość gość
Wiesz co Tom chyba poproszę Cie o lekcje interpunkcji bo widzę, że ładnie Ci to wychodzi aż miło popatrzeć w przeciwieństwie do mnie. Zawsze się gubię w przecinkach tzn znam kilka zasad ale nie wszystkie i zapominam X Spoko, każdy się myli, ale jak tak na poważnie, to wystarczy czytać ,to co się pisze i to jakoś tak samo wchodzi, gdzie i co. Tylko bez skojarzeń. TixTom

Gość gość
Czasami też coś się w życiu wyolbrzymia i tym większy stres, potem okazuje się, że nie taki Diabeł straszny jak go malują. TixTom.

Gość Glistkaa
Ok Tom! Teraz będę dawała za dużo przecinków :) Czemu nie śpisz?

Gość Glistkaa
Mój diabeł jest teraz straszny, w postaci mojego promotora, który nakopie mi do dupska. A się zmotywować nie mogę i może w tej złości na siebie coś napiszę

Gość gość
Ok Tom! Teraz będę dawała za dużo przecinków Czemu nie śpisz? X Coś mnie złapało. Tzn jakaś grypa, lub coś koło tego. Mam tak od kilku dni. Mało sypiam i trochę się męcze. TixTom