Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość245

Podrywanie dziewczyn....

Polecane posty

Gość gość245

Nigdy nie miałem dziewczyny a mam już praktycznie 24 lata. Próbowałem znaleźć np. poprzez zagadanie do jakiś na ulicy na ogół zagadywałem jakimś komplementem , że spodobał mi się np. jej styl ubierania i , że pomyślałem o tym by ją poznać i pytałem jak ma na imię ? , ale zazwyczaj była d**a z tych zagadań , gdyż ona może chwile pogadały i odchodziły i praktycznie nikogo nie poznałem , do tego próbowałem kiedyś trochę przez internet , ale też zawsze była d**a może ze 4 razy udało mi się z jakimiś spotkać. W klubie też kiedyś próbowałem , bo wyszedłem parę razy i raz mi się udało umówić z jakąś laską z klubu , ale to było raz na wiele razy i tylko więcej kasy straciłem na wyjścia i się to w ogóle nie opłaciło , ostatecznie spróbowałem przejść się na szybkie randki , ale efekt jak zawsze.... Znajomych za dużo nie mam , więc taki sposób odpada niestety... Jak uważacie olać szukanie dziewczyny bo i tak nie znajdę ? Myślałem o ty by zacząć chodzić tylko na prostytutki ? a jak będę mieć więcej kasy bo studia skończyłem i będę szukał pracy i jak zarobię trochę kasy to myślałem by znaleźć sobie jakąś na stałe za kasę ? co myślicie ?

Gość gość245
prosiłbym o rady merytoryczne... , poważnie pytam

Gość gość
Idź tam wyliż japę ojcu, hehehe

Idzie laska ja w krzakach i obserwuje jak idzie i idzie a ja obserwuję i jak dochodzi to ja też dochodzę i tak co jakiś czas Yeaaaaaaaaaaaaah!

Gość gość245
"Bo to na luzie potrzeba to same lecą!" ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss Wiem , że trzeba na luzie , ale nie mam zbytnio koleżanek , więc ciężko by do mnie leciały ;)

Gość gość245
Weź nie gadaj farmazonów Mulder , albo piszesz poważnie , albo idź stąd...

Poważnie jak idziesz zagadać do laski z myślą o wyrwaniu to one to wyczuwają a kiedy nie myślisz o wyrywaniu to taka laska głupieje i jest twoja! Yeahhh!

Gość gryfny
kobiety lubią facetów z problemami , jeżeli nie pijesz alkoholu , nie palisz papierosów, nie ćpasz, nie łykasz dopalaczy , nie wiesz jak smakuje skręt to każda kobieta ucieknie od takiego nieudacznika , ale jeżeli na imprezie schlasz się jak ostatnie bydle, zażegasz wannę i kopniesz Policjanta w jądra to u kobiety będziesz mieć ogromne poważanie a po spałowaniu dokładnym to na komendę Policji przyjadą dwie albo trzy aby zapytać , misiaczku , czy plecy bardzo bolą ?

Gość gość245
Logistykę studiowałem , a to taki raczej męski kierunek...

Gość gość245
"Poważnie jak idziesz zagadać do laski z myślą o wyrwaniu to one to wyczuwają a kiedy nie myślisz o wyrywaniu to taka laska głupieje i jest twoja! Yeahhh!" Coś w tym może być , bo ja często lekko się stresowałem , działałem mimo stresu...

Gość gość245
Co do picia i palenia i imprezowania to zdarzyło mi się , ale raczej zazwyczaj prezentowałem się jako spokojna osoba , mam taką osobowość raczej... , kiedyś byłem mocno nieśmiały...

Gość gryfny
gość245 dziś czyli musisz zmalować albo wymalować jakiś numer aby panna zapamiętała , można pokombinować i na przykład w nocy, gdy wszyscy śpią wyrwać furtkę z ogrodzenia albo bramę lub wóz drabiniasty postawić na dachu stodoły a rano skoro świt przed pójściem ma mszę , jak lasencja zobaczy na dachu stodoły wóz drabiniasty to będzie zaskoczona totalnie i zrobi dochodzenie śledcze we wsi , który to artysta mnie podrywa na wóz drabiniasty na dachu stodoły ?

Co jest z tymi chłopaki, Sexu się chce, gdyż po co innego są kobiety ( tylko tak im nie mów bo drażliwe są czasami) kubek kawy nie stylowy krawat i agent FBI, trudna sprawa do rozwiązania i nie ma czasu na sex chociaż jakąś ładną agentkę na wyjeździe czemu nie, BoB to rozumie! nie BOB

Gość gość245
Odświeżam

Gość gość
ludzie pomocy umieram !!!