Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet o problem z tych wstydliwych kobieych spraw

Polecane posty

Gość gość

Czy po paru uzyciach spodni ( w moim przypadku obcisle jeansy) kiedy bierze je do prania "czuc" je w kroku nieprzyjemnym zapachem? Tzn takim cipkowatym ;)? Bo u mnie tak a nie mam zadnych infekcji , grzybic itd. Wkladem nie nosze już lata bo wlasnie one powodowaly u mnie infekcje. Myje się wieczorem - biore prysznic, rano podmywam się ale tylko wtedy kiedy gdzies wychodzę "do ludzi" a jeśli zostaje w domu to nie myje stref intymnych rano bo lekarz pwoiedzial , ze 1x na dzień powinno mi wystarczyc. Jak jest u Was?

Gość gość
hmm chyba nie pachna mi spodnie cipka bo nigdy przy praniu nie poczulam

Gość gość
To jest normalne. Zawsze gdzieś się zawieruszy zablakana kropelka moczu, krocze sie poci bo jest tam najzwyczajniej ciasno

Gość gość
9,12 dzięki za odp, uspokoilas mnie trochę. :)

Gość gość
Jak się nie myjesz rano, to jak ma nie śmiwrdzieć? Powiedz jeszcze że w nocy uprawiasz seks / masturbację?

Gość gość
9,16, miałam na myśli spodnie wyjściowe tzn takie w których nie chodze po domu tylko np. do urzędu, na zakupy, do kosciola itd. Przed takim wyjście zawsze biore prysznic.

Gość gość
Spodnie nie są ubiorem dla dziewczyn.Ci/pka wymaga wietrzenia

Gość gość
Może zmień bieliznę na jakiś inny gatunek. Ja mam tak że mam 3 pary majtek za które zapłaciłam więcej bo niby funkcyjne i są najbardziej wygodne ale wchłaniają zapachy tak że po połowie dnia a nawet po paru godzinach już czuję dyskomfort jeśli chodzi o zapach. Inne kupowałam na bazarze po 3 zł i nie ma tego problemu. Chociaż różnie, bo jak takie które się wbijały w krok to też często ten zapach przechodził na ubranie.