Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

biuro nieruchomości

Polecane posty

Gość gość

witam mam pytanie zamierzam zmienić mieszkanie na większe zastanawiam się nad skorzystaniem z usług bura nieruchomości http://www.maximarzeszow.pl. Co o tym myślicie?

Gość gość
że ci spamowanie nie wyszło

Gość gość
Że sporo zarobią na twojej zamianie

Biuro nieruchomości to rozsądny wybór, jeśli nie chcesz bawić się papiery, załatwianie formalności, doglądanie mieszkania i egzekwowanie comiesięcznej opłaty od najemcy. Od tego właśnie jest agencja nieruchomości. Oczywiście ich usługi kosztują swoje, ale moim zdaniem warto. W dzisiejszych czasach jesteśmy zaganiani i brakuje czasu dosłownie na wszystko, wiec niektóre kwestie warto zostawić profesjonalistom. Ja skorzystałem z usług tej firmy: http://www.premiumforrent.pl/ i wynajmują moje mieszkanie już ładnych parę miesięcy. Jest ok.

Gość gość
Biura nieruchomości są całkowicie zbędne. To dodatkowa osoba przeszkadzająca i wisząca nad głową.

Gość gość
Raczej się z tym nie zgodzę. Ja też korzystałem z usług biura nieruchomości http://www.patria.szczecin.pl/ i bardzo mi pomogli bo kompletnie nie miałam czasu na zajmowanie sie tym osobiście.

Gość gość
witajcie. potrzebuję porady i opinii. Czy znacie firmę www.gwiazda.info? Jakie macie odczucia? Chodzi mi konkretnie o biura do wynajęcia w woj.mazowieckim

Gość klienci
Polecam Estate Dealer ;) Kupilismy mieszkanie za ich pośrednictwem w bardzo dobrej cenie ! Jestesmy mega zadowoleni

Gość gość
Estate Delaer to bardzo doby deweloper. Wszystko przekazane mi zostało od przedstawicieli w sposób zrozumiały i konkretny.

Gość gość
Współpraca z Estate Dealer przebiega bez zarzutu i jesteśmy z mężem z tej koopracji bardzo zadowoleni. polecamy !

Gość gość
Ten dom w którym mieszkam od paru miesięcy kupiłam przez pośrednika z biura Efekt i sobie chwalę dobrze się mieszka. W zasadzie dom był gotowy do zamieszkania od razu, tam jakiś większych czy naglących remontów nie było do zrobienia i rzeczywiście tak jest. Instalacje, dach, okna – wszystko zgodne z umową .

Gość gość

Wszystkim osobom, które rozglądają się za sprawdzonym i godnym zaufania biurem nieruchomości z Krakowa polecam www.consilo.pl Jeżeli macie problem z zakupem lub sprzedażą mieszkania w tym mieście to powinniście się z nimi skontaktować.

Korzystanie z pomocy biura nieruchomości to duże udogodnienie dla osób, które nie mają zbyt wiele czasu. Ja współpracowałam kiedyś z www.expert-nieruchomosci.eu ponieważ nie mogłam znaleźć dużego, ładnego mieszkania w interesującej mnie okolicy. Na szczęście po kilku miesiącach kupiłam to co chciałam.

Gość melisa

Monia dokładnie tak, też wyszłam z takiego założenia - nie miałam czasu, nie znam się też na formalności, długo wcześniej szukałąm, przeglądałam i nic ciekawego nie znalazłam. Zgłosiłam się do biura i poszło dużó szybciej i sprawniej. JAk ktos szuka we Wrocławiu to poelcam mojego agenta Pana Jakuba Borońskiego z biura sdp nieruchomości. Zajął się formalnościami, negocjował cenę, cieszę się że zdecydowałam się na jego pomoc 

Gość gość

W ostatnim czasie jeśli interesują mnie jakieś nieruchomości pod wynajem to zawsze sięgam do oferty www.bbn-efekt.pl. Najczęściej współpraca z Panią Basią i Panem Pawłem i dobrych ofert nie brakuje.

Gość gość

Sprzedałem mieszkanie przez em5.pl i współpraca bardzo w porządku. Spory zespół, więc można sobie nawet dopasować doradcę. Mają bardzo dobrego fotografa, kontakty do klientów zza granicy, więc szybko idzie. Jak chcesz inwestować to raczej z nimi. W Białymstoku jeden z najdłużej działających pośredników z naprawdę ludzkim podejściem. Działają gdzieś na granicy komercyjnego podejścia i fundacji, co się moim zdaniem mocno sprawdza.

Gość gość

Wystawiałem mieszkanie na sprzedaż w centrum Białegostoku przez em5.pl. Myślałem, albo o wynajmie, albo o sprzedaży, możliwie najszybciej, bo chciałem się przeprowadzić do Krakowa. Znaleźli kupca w krótkim czasie. Nie zdążyłem spanikować 🙂 Bardzo prosty układ. Byłem w praktycznie wszystkich biurach nieruchomości lokalnych, nawet w kilku mniejszych miejscowościach na Podlasiu. Z nimi najbardziej się opłaca i przedstawiają realnie, jak współpraca wygląda. Nie ma żadnych bajek.

Gość rommekk

Bardzo dobra dolnośląska agencja nieruchomości to www.bngross.pl/ Super sie u nas sprawdzili, dzięki nim znaleźliśmy idealne mieszkanie w którym nam się bardzo dobrze mieszka. Wszystko poszło szybko i sprawnie.

Gość areusz

Solidne, sprawdzone biuro to WGN Nieruchomości Lubin www.nieruchomoscilubin.com/ Na bank będziecie zadowoleni z ich usług, biuro jest solidne i ma dobre oferty. To prawdziwi specjaliści w zakresie obrotu nieruchomościami, z nimi szybko, sprawnie i bezstresowo znajdziecie mieszkanie. Ja oceniam ich jak najlepiej.

Gość LO.n

W Warszawie polecam biuro Krupa Nieruchomości, profesjonalizm i zaangażowanie na każdym etapie współpracy.

Ja akurat z polecenia trafiłam do dobrego biura, bo dużo moich znajomych kupowało mieszkania, dlatego mam rozeznanie. I moim zdaniem godną zaufania firmą jest agencja Góralczyk Nieruchomości.