Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutaska29999

jak odejść od agresywnego partnera

Polecane posty

Gość smutaska29999

Chcę odejść od agresywnego chłopaka. Miałam zrobić to już dosc dawno ale jak chciałam odejść to robił sceny, chcial przez okno wyskoczyć, mówił ze sie zabije jak odejdę, innym razem straszył, że podpali samochod mojej mamy albo będzie dręczyć moją rodzinę i mnie. Jak jest w porządku to jest naprawde kochany...ale jak ja sie stawiam a stawiam sie coraz częściej są niemiłe kłótnie. I teraz na weekend mieliśmy kłótnie...dzis pwoiedzialam ze nie ma dla mnie szacunku i że nasz związek nie ma szans. Mieszkamy u mnie w mieszkaniu i jak ostatnio nie chcialam go wpuscic to wydzwanial do drzwi i walil, w nocy otworzylam bo nei chcialam by sasiedzi sie obudzili, ale powiedzialam ze przesadzil z tym wszystkim i spal na kanapie. rano przyszedl i zaczal sie przytulac i myslal ze bedzie ok. a ja mu powiedzialam ze za dlugo sobie bimbal ze mam dosc, chcial klucze od mieszkania (bo mial swoje ale ostatnio po klotni mu zabralam), nie dalam mu...pojechal gdzies. ale straszy mowi ze kiedys drzwi mi rozwali ze jak go nie zlapie na goracym uczynku to nic mu nie udowodnie. kocham go ale powiedzialam mu ze kocham go ale widze ze sie nie zmieni. nie wiem jak zrobic by rozjesc sie normalnie. wiele razy probowalam z nim rozmawiac ale to nie daje rady....on jakby nie dopuszcza do siebie ze ja go zostawie....

Gość gość
Nie cackaj się, nie wpuszczaj do domu, nie odbieraj telefonów bo jeszcze się nabierzesz że mu zależy i się poprawi. Jak będzie agresywny to wzywaj policję.

Gość gość
Smutna historia. Nie wpuszczaj go do mieszkania, jak się będzie awanturował pod drzwiami, to zadzwoń na Policję. Skoro mieszkanie jest twoja, a on nie jest w nim zameldowany, to formalnie w nim nie mieszka. A co do jego gróźb że wyskoczy przez okno, to niech wyskoczy i tyle.

Gość gość
Dlaczego kobiety pragną agresywnych mężczyzn na partnerów a spokojnych olewają? Dlaczego agresor będzie w związkach a spokojny zostanie prawiczkiem i kawalerem?

Gość gość
Przecież z tematu wynika że kobiety nie chcą agresywnych, o co ci chodz?

Gość gość
Odpowiedz sobie czy chcesz takiego życia .Wiedz że on nigdy się nie zmieni będzie tylko gorzej .Grozi ci kto normalny tak się zachowuje .

Gość gość
. Jak jest w porządku to jest naprawde kochany... xxx ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha no to rób tak jak on każe, będzie "w porządku" i będzie cały czas kochany!

Gość smutaska29999
ale ja nie robie by byl kochany. jak cos mi sie nie podoba to sie stawiam. ciezko nie otwierac drzwi....chcialabym bysmy sie normalnie rozeszli jak cywilizowani ludzie.....

Gość smutaska29999
kiedys byl inny....nie byl taki agresywny....jest tez zazdrosny i nie wiem.... przykre jest....myslalam ze stworzy sie normalny zwiazek.... on albo grozi bo boi sie ze zostanie sam.... najgorsze jest to ze on nie widzi wad u siebie ani zadnej winy...wszyscy dookola sa winni a on wogóle gdyby mial jakas skruche a on nic....

Gość gość
Powiedz co zamierzasz zrobić?

Gość smutaska29999
no dobra a co robić jak dreczy....jak np bedzie sledzic, dzwonic telefonem, domofonem itd?co powinno sie zrobic? jestesmy 5 lat, na poczatku byl inny. to nie jest tak ze nagle zamieszkal ze mna.... po 3 latach wprowadzil sie....potem sie zmienil

Gość smutaska29999
i o to mi chodzi, co zrobic jesli bedzie sie nie fer zachowywac po rozstaniu, dreczyl,dokuczac...

Gość gość
www.niebieskalinia.pl zycze duzo odwagi i wierze w Ciebie:) za oknem jest innym swiat i prawdziwi mezczyzni:)

Gość gość
zmien numer telefonu a jak bedzie Cie nachodzil to zglos na policje stalking, takie nekanie jest karalne

Gość gość
on nie jest cywilizowany tylko agresywny i Cie nie kocha! kocha conajwyzej siebie a Ciebie wykorystuje i sciaga na dol, ratuj siebie i zerwij z nim jak najszybciej, nie masz z nim zadnej przyszlosci a jak bedziecie dluzej to bedzie tylko gorzej, a pozniej bedzie bil tez dziecko

Gość smutaska29999
mam nadzieje ze cos takiego nie bedzie potrzebne, ze jak cos to rozejdziemy sie jak cywilizowani ludzie. dziekuje