Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on mnoe okłamuje?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny. Mój chłopak pracuje 3 lata za granicą w Norwegii a ja jestem z nim dopiero 7 miesięcy. Wszystko było fajnie, pięknie ale czuję że mnie okłamuje. Ostatnio wymyślił że w pracy nie może na fejsie siedzieć i siedział na fotce żeby koledze odpisywac.. powiedziałam Okej, ale siedział tam cały czas a mi nie odpisywal :/ później się przyznał że pisał z jakąś grubą dziewczyną bo niby szkoda mi jej było.. a jak ja weszłam na fotkę na chwilę to miał pretensje że tam siedzę i niby z innymi pisze :/ drugą sprawą to jest taka że teraz na zwolnienie z pracy do 18 marca i nie robi nic tylko siedzi w domu.. wczoraj spał do 13;30 i o 16 znowu poszedł spać na 5 godzin.. zdenerwowałam się bo pisałam z nim tylko godzinę.. jak wstał to zapytałam go po czym był taki zmęczony jak i tak nic nie robi a on mi odpisał "myślisz że co robię? pieprze norwezki?" i później mi wysłał jakieś zdjęcie i napisał "koleżanka znalazła dzisiaj na plaży" pewnie był z nią a mi napisał że śpi :/ a mi powiedział że nie mogę mieć kolegów a on robi co chce :/ ostatnio była taka sytuacja ze chciał żebym go zostawiła i tak mnie potraktował ze aż się popłakałam :( nie mogę nawet nigdzie wyjść bo jest zazdrosny i myśli że będę siedzieć w domu i czekać aż on wróci.. tyle co ja dla niego robię a on czasami traktuje mnie jakbym była nikim :( wątpię że on nic nie robi i jest taki zmęczony że śpi cały dzień :/ nie wiem co mam robić.. czuje ze on mnie okłamuje ale jakoś ciężko mi się z nim rozstać a wiem że powinnam bo się tylko męczę.. ciągle przez niego płacze.. jak nie jest tak jak on chce to od razu foch :/ jak byłam u niego to jeździł coś zalatwiac i zostawial mnie sama w domu na godzinę :/ przyznał mi się że pisała do niego jakaś dziewczyna i chciała się spotkać ale niby przestał jej odpisywac.. a jak wrócił to jego bluzka pachniała jakąś restauracją.. nawet nie mam od kogo się dowiedzieć co on tam robi :( nie poroznawiam z nim o tym bo i tak mi się nie przyzna.. myślę że ma coś na sumieniu dlatego chciał żebym go zostawiła.. za długo już znoszę jego humorki

Gość gość
później się przyznał że pisał z jakąś grubą dziewczyną bo niby szkoda mi jej było.. xxx ha ha ha ha ha ha ha ha myślisz że grubych to się nie bzyka???