Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwał ze mną chłopak.

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Jakieś 5 dni temu zerwał ze mna chłopak. Zupełnie sobie nie radzę. Od jakiegoś czasu czułam ze cos jest nie tak ale nie spodziewałam się rozstania. Byliśmy razem 5 lat, od 3 mieszkaliśmy ze sobą. Byłam bardzo zaborcza bo ciągle bałam się ze go strace. Czuje się okropnie. Jeśli czyta to ktokolwiek kto jest w podobnej sytuacji to bardzo prosze o kontakt. Numer gg, maila czy cokolwiek. Wszyscy mowią że potrzeba czasu żeby się pozbierać ale ja nie chcę bez niego żyć. Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi.

bylas zaborcza, masz niska samoocene... zajmij sie soba, swoim zyciem... zaczniesz cos osiagac staniesz sie szczesliwa i sie znajda nastepni kolesie az cezko sie bedize opedzic

Gość gość
Kolejna niespełniona debilka :D

Gość gość
Staram się zająć czymkolwiek, ale prawda jest taka że całym moim życiem był on. Dosłownie. Zrezygnowałam ze znajomych, nie miałam żadnych pasji, wszystko kręciło sie wokół niego. Psycholog powiedział że to że jestem DDA mogło mieć na to wszystko wpływ. Teraz czuje jakbym nie miała już nic.

Gość gość
No i dobrze, liż jaja arabusom błahahahahah

Gość Turkuć
W życiu trzeba mieć plan b, a nawet c. Wtedy jak coś nie wyjdzie będziesz na to gotowa i rozczarowanie będzie mniejsze.

to nie dziwne ze cie rzucil jakbylas nudnym bluszczem bez perspektyw... czlowiek umarlby przy tobie z nudow. przykre nie miec zycia

Gość gość
Skąd jesteś? Jestem w takiej samej sytuacji...