Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie,że w Szwecji jest cenzura?

Polecane posty

Gość gość

Szwecja żyje w utopii stworzenia idealnego społeczeństwa ,tam: *masowo tuszuje się przestępstwa migrantów *zakazuje się manifestacji anty-imigracyjnych ,był przypadek gdy kobieta została zasztyletowana w ośrodku dla uchodźców,miasteczko się wkurzyło i chciało zrobić manifestację,władze zakazały tego i powiedziały "imigranci mogą się obrazić" *główna stacja telewizyjna zakazała używania słów : czarnoskóry,imigrant,pochodzenia arabskiego ,ponadto imigrantów z obywatelstwem szwedzkim każe nazywać rodowitymi szwedami *masowo zwalnia się z pracy białych policjantów i zatrudnia się ciemniejszych *imigranci w miasteczku Örkelljunga napadają,gwałcą i kradną,mieszkańcy napisali list ze słowami rozpaczy ,by policja częściej patrolowała tereny i pomogła.Urząd miasta odmówił pomocy,a media okrzyknęły mieszkanców miasta "rasistami i ksenofobami" *policja ogłosiła ,że w Szwecji jest 55 stref na które wpływu nie ma policja,nie jeździ tam straż i karetki,oczywiście to dzielnice muzumłańskie,media nie przyznały tego,utajniły ten fakt. *Antyimigracyjną partię "Szwedzcy demokraci" w mediach nazywa się faszystowską ,a czasami nawet nazistowską *Właściciel pewnego sklepu został pobity przez muzumłanów,jego współpracownicy wkurzyli się i napisali kartkę na sklepie "Nieczynne,ponieważ właściciel został pobity przez imigrantów" .Do szpitala wpadła policja,że używa się języka nienawiści,kazali pracownikom zapłacić karę i przeprosić imigrantów.Media powiedziały,że właściciel sklepu to ksenofob. To tylko jedno z nielicznych.Szwecja kiedyś była synonimem dobrobytu i bogactwa,dziś to synonim rozpaczy i obłędu.Cenzura jak za czasów ZSRR.

Gość gość
wiemy o tym

Gość gość
Niektóre z tych rzeczy o których piszesz to prawda, ale w rzeczywistości jest jeszcze gorzej. Oby Polacy nie robili tych samych błędów co Szwedzi.

ja nie wiem, wiec nie gadaj w moim imieniu, szkoda czasu na czytanie tych bzdur, ja w szwecji nie bylem jeszcze i sie nie przekonalem, a to co wypisuja w internecie to mozna se d**e podetrzec tymi bredniami, tak nadaja na muslimow w anglii i pakoli, a ja jakos nadal czuje anglie, i wcale nie jest ten kraj okupowany przez inne nacje. Czarni sa, brudni sa, ale ja czuje ze to jest inny czlowiek, wiec co wy macie za problem? Siedzicie w tej zacofanej polsce, i gowno widzieliscie, a myslicie ze wiecie co sie w danym kraju dzieje, czytajac brednie w internecie. Jak chcecie sie dowiedziec to jedzcie i sprawdzcie, bo falszywych prorokow jest mnostwo i propaganda jest nie tylko w telewizji.

Gość gość
Szwecja to juz kalifat

Gość gość
Szwecja jest państwem totalitarnym rządzonym obecnie przez socjalistycznych zwolenników marksistowskiej utopii.

ta, i jeszcze pewno diabel z bogiem dziela koryto :D:D. A moim zdaniem w Szwecji jest lepiej niz w Polsce, jakosc zycia jest lepsza niz w Polsce, mimo waszych kalifatow i wladzy totalitarnej, jakby pis to bylo swieto, tak jak lenin xD

Gość gość
Do Bolec Zacofana polska?Człowieku,już wszyscy wiedzą ,że postępowy zachód tonie,nawet na zachodzie ludzie o tym mówią.Multikulti to mit,nikt ich już nie chce. Podczas gdy kobiety w Warszawie bosko się bawiły na sylwestra,w Kolonii niemki były masowo gwałcone i molestowane.Oto twój "postępowy zachód" i "zacofana polska"

Gość gość
Cynik chce jechac do szwecji i dlatego majaczy. Szwecja juz upadla nawet norwegowie o tym wspominali

zachod upada, bo ceny co roku wyzsze? Pokaz mi jak zachod upada, bo ja nie widze zadnych symptomow upadku kraju zachodniego takiego jak Anglia :D:D

Gość gość
Fajny jest cytat "Odkąd Parlament zadecydował w 1975 roku, że Szwecja powinna być krajem wielokulturowym, a nie „czysto szwedzkim”, nastąpiła eksplozja przestępczości. Liczba brutalnych przestępstw wzrosła o ponad 300%, a gwałtów o niewyobrażalne 1472%." Ale oczywiście p********e o tym,jacy to uchodźcy dam raj dadzą i mamy ich z otwartymi ramionami przyjąć ;)

Gość gość
Anglia jak zrobi brexit to poleci na pysk.Funt zleci do ceny dolara to jest kraj ,ktory dorobil sie z niewolnictwa i na pracy niewolnikow.

Ta, newsy kierwa, lepiej wiedza ci, co pierdza w fotel i calymi dniami czytaja durne newsy, niz ci co w danym kraju funkcjonuja :D:D. Jestescie tacy slabi, ze bojkotujecie rzad, za to ze wpuszcza ludzi z Azji do Europy, a wy obwiniacie rzad, i patrzycie jak azjaci WG was niszcza europe i chodza po waszych terenach, bo jestescie europejczykami xD. Zal mi was.

Gość gość
Zachód upada,to prawda.Zobacz co się dzieje we Francji na ulicach https://www.youtube.com/watch?v=2ESI4pTDI9g Dla takich jak ty zachód tonie = gospodarka jest w złym stanie. Powinno ci dotrzeć do pustej głowy,że tonięcie może być spowodowane tym,że policja już nie może gwarantować obywatelom bezpieczeństwa Do wojny musi dojść prędzej czy później.Jak myślisz,jak muzumłanów kiedyś będzie ok. 25% i będą co chwile zamieszki na ulicach i zamachy to musi dojść do wojny domowej.

Gość gość
Anglia jak zrobi brexit to poleci na pysk.Funt zleci do ceny dolara to jest kraj ,ktory dorobil sie z niewolnictwa i na pracy niewolnikow. x Ty się nie martw o Anglie, Brytole świetnie poradzą sobie bez Unijnej bezproduktywnej biurokracji. Zresztą w UK najwięcej inwestycji nie pochodzi z Unii lecz z USA. Unia Eurosowiecka jest już trupem, kolosem na glinianych krzywych nóżkach.

Gość gość
Cynik wyjdz z pod kiecy mamy na dwor czasem ,to zobaczysz co dzieje sie w swiecie :D

zachod upada to prawda, ogladam filmiki na youtubie i stwierdzam ze zachod upada. No i nawet jesli upada, to po co o tym bredzic? Jak ci sie cos nie podoba, to cos z tym zrob, bo to Europa a ty jestes europejczyk, od miesiecy czytam ciagle te same brednie na tym forum o tym jak zachod upada i jak szwecje przejmuja muslimy. A jakos poznalem szweda w grze, i on nawet nie wiedzial o czym gadam, mowiac mu o muslimach w jego kraju.

Gość gość
Ja sie nie martwie tylko tak bedzie ,bo znana jest ekonomia Uk.

kiecy mamy, buahahah. Ostatnie pol roku wiecej spedzilem poza domem niz w domu, wiec co ty bredzisz? Nic groznego sie tu nie dzieje, po 22-23 nie ma nikogo na ulicach, jest bezpiecznie, w miescie pelno mlodych angielek, brazowoskorzy sa ale poki mi nie szkodza w niczym, to na choy mam sie przejmowac? Ja tez przyjechalem z innego kraju

duzo bedziesz jeszcze tego gowna ogladal na youtubie ty idioto? Dzielnicy muzlumanskiej? Pokaz mi gdzie jest taka dzielnica, bo ja nigdy takiej dzielnicy nie widzialem :D. A w londynie jest juz syf od lat, bylem tam 12 lat temu, i to normalka, ale choy mnie to obchodzi?

Gość gość
Unia Padnie prędzej czy później. Jak brytole w czerwcu zagłosują,by wyjść z UE to unia po tym padnie na 200% Nie moge się doczekać :D

Gość gość
politpoprawna cenzura do tego stopnia wyprała szwedom mózgi że nawet boją się pomyśleć źle na temat najeżców w ich kraju niestety ale zamordystyczny system w szwecji potrafi w tym przypadku dosłownie zgnoić człowieka psychicznie i finansowo

Gość gość
Cynik ty mieszkasz w wyp**dowie.Wyjedz pierw do miasta jakiegos. W londynie w 2005 roku juz byl pokaz w metrze :D

Gość gość
@Bolec 33 lata - odwiedz LUTON , odziwdz bradford i psozuaj info i skandalicznej siatce wykorzystujacej mlode byrtyjki w rotherham ( niedaleko shefffield. lokalne wladze tuszowaly sprrawe

Gość gość
w szwecji są już dzielnice muzułmańskie gdzie nawet policja z obawy o życie ich nie patroluje, a biały europejczyk może nawet z nich nie wrócić z życiem

Gość gość
Dwa tygodniemu temu był sondaż na temat Brexitu i było 49 do 41% za pozostaniem w Unii także wiele wskazuje że jednak nie wyjdą.

Gość gość
Dobra,ty zapewne czytasz gazetę wyborczą,a oglądasz wydarzenia i pewnie dlatego ich tak bronisz.Tam jest czysta propaganda. 3 dni temu w wydarzeniach mówiono o dżungli w Calais i o jej ewentualnym zburzeniu.Media Polskie pokazały tylko małe dzieci i matkę oraz jednego chłopa .Nie powiedziały,że 95% to młodzi mężczyźni.Także nie zrobiły wywiadu z mieszkańcami,którzy mają piekło odkąd się oni tu wprowadzili.