Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zona dzisiaj robi kapusniak, zrazy wołowe w sosie chrzanowym i faworki na deser

Polecane posty

Gość gość

koszt na jedna osobe wyniósł 12zł , gdzie miernoty najecie sie w uka zdrowo za 3 funty no? Co wy w uka zrecie dziś? Pewnie jakieś glony typu jarmuż i kotlety z papryki dalej. W uk dobra kuchnia za rozasadna cene nie istnieje. Klimat taki pyertolony u was ze nawet owoce nie chca rosnac. My mamy piekne lato i smaczne ryby nad polskim morzem wtedy. Polska sie pieknie rozwija, tylko nieroby mie moga znalezc tam pracy.

Gość gość
Pycha mniam. Nie to co wstrętne Fish and chips I kotlety sojowe. Tyle emigracyjnym poyebow może się podobać wygnanie. Dobrze, że już wrocilem do naszej pięknej PL.

Gość gość
to już nie jest śmieszne, to jest żałosne!

Gość gość
Pewnie jest gruba jak wieprz

Gość gość
Świnie zazdroszczą, bo w uka muszą jesc jarmuz i kotlety z papryki buehahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaha

Gość rozi en
a ty co robisz? lezysz i ogladasz tv? to niedlugo zona cie wymieni na kogos wartosciowszego

Gość gość
Akurat w UK zwłaszcza w Szkocji świeżutkie ryby to norma a nie z brudnego Bałtyku :D faworki zdrowe? z głupim na rozum się pozmieniałeś :D ja dziś mam pstrąga i łupacza, brązowy ryż, domowy sos pieczarkowy i na deser owoce. i wiesz co? mąż pomaga mi gotować bo on potrafi to robić, w przeciwieństwie do Ciebie, niezdaro leniwa papa już tu nie piszę więcej więc się nie wysilaj

Gość gość
Dobry obiad, ale jak to ma byc dowodem wysokiego statusu spolecznego to masz autorze cos z głowa nie tak.

Gość gość
To nie ma być dowodem wysokiego statusu społecznego świnio, tylko to ma na celu pokazanie, że jesteście emigracyjnymi śmieciami. Wcale nie trzeba mieszkać uka by godnie żyć, wy pokurfione antypolskie skurfysyny.

Gość gość
ja dziś mam pstrąga i łupacza, brązowy ryż x To nie są polskie potrawy. Jesli jestes antypolką to wypad z polskiego forum. Prawdziwy polak szanuje polskie potrawy a nie jakis japonski ryz i ryby.

Gość gość
Zal odppwiadac na ten jego syf wiec koncze z tym :D ch/uj ci w dooope bingol wuefisto pedale, nikt nie wierzy ze masz zone no chyba ze na chlopaka tak mowisz to ok narka przyglupie

Gość gość
To kończ emigracyjny przygłupie gnij w uka :D

Gość gość
Eh, te legendy wuefisty :D Marzenia twoje.. :P

Gość gość
Hahaha a ten debil tylko same bluzgi jak cos nie po jego mysli. Tak oczywiscie, zyjesz godnie a my tu gnijemy w biedzie w UK. Strasznie ci zadroscimy bo tu straszna bieda a wszyscy Polacy tylko kible myja za minimalna. Ulzylo? Codziennie potrzebujesz takiej bajeczki na dobranoc zeby spokojnie zasnac?

Gość gość
W kazdym polskim sklepie w UK mozna kupic dokladnie to samo i wszystko co w PLu, ale ci co UK widzieli tylko w Wiadomosciach o tym nie wiedza :D pier/dolony przyglup :D 🖐️ gnij w PLu

Gość gość
A ją mieszkam w Norwegii i moja zonka zrobiła świeżą rybkę , salatke oraz sernik na zimno . nie wiem czym ty się chwalisz wypierdku mamuta

Gość gość
Nikt nie twierdzi smiecie, że żyjecie w biedzie w uka, ale choja tam macie. To wszystko co wy, ja mam w PL poyebancy. Wcale nie musze mieszkać na wygnaniu by chodzić do restauracji, siłowni, na mecze, jeździć na wycieczki itp. Te posty mają na celu pokazanie jakimi jesteście poy******i nieudacznikami.

Gość gość
12zl..? liczy kazdy grosik buehehe i smie nazywac innych poje/banymi nieudacznikami bueheheh je/bany troll prowokator

Gość gość
Sęl w tym pojrbie że nie wszyscy żyjemy w UK a ty się uparles

Gość gość
Nieudacznikiem to jestes ty, na wygnaniu my nie zyjemy , mozemy wrocic kiedy chcemy, ale jak widze co sie w tym kraju wyprawia to nie mam ochoty kraj nienawistnych malych ludzi ale ktos ich wybral

Gość gość
Masz za duże mniemanie o sobie smieciu. Ja jakoś żyję w PL na poziomie mimo, że nienawidzę PiSiorów. Jakoś nikt mi krzywdy smięciu z tego powodu nie zrobił. Ty przebrzydla, głupia, antypolska gnido.

Gość gość
Na poziomie wg siebiE.

Gość gość
Codziennie mamy wgląd jaki to poziom miernity umysłowej prezentujesz . jak vi tak świetnie to po chuj tu wchodxisz. Sprawy emigracji ciebie nie dotyczą . ha do kraju gdzie ludzi się ma zanic, gdzie do nosicielstwo i zawiść to normą nie mam ochoty wracać . a jyz wogole nie ciągnie mnie do rej idiotycznek darmowej niby służby zdrowia . koleżanki mąż właśnie czeka pół roku na operację kręgosłupa. Chore