Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stosunek przerywany

Polecane posty

Gość gość

Stosuje z moim stosunek przerywany od dwóch lat i jescze nie zaszłam w ciaze. Bardzo bym chciała zajść ale mój partner nie jest pewny dlatego stosujemy stosunek przerywany. Czy w końcu zajde w te ciaze

Gość gość
Raczej nie zajdziesz w taki sposób . ... chcesz zajść w ciążę mimo że twój partner nie chce??? Chore

Gość gość
Ostatnio kochaliśmy sir w dzień owulacji ale wciąż stosunek przerywany ... czy jest szansa na ciążę ?

Gość gość
Moim zdaniem mała szansa jeśli nie doszło do wyyrysku ale ja się nie znam

Gość gość
Normalny stosunek to tylko 20% szans. A stosunek przerywany ma tylko kilka % więcej niż prezerwatywa. Nie zatrzymasz faceta na dziecko

Gość gość
Czy ktoś jescze się wypowie??? Mam szansę na zajście w ciążę w taki sposob

Gość gość
Bez choc czesciowego wytrysku w pochwie to raczej niemozliwe. Bajki o preejakulacji sa dla nastolatkow zeby sie w ten sposob nie zabezpieczali bo mlodzi chlopcy jeszcze nie panuja nad tym. Tak mi znajomy gin w tajemnicy powiedzial ;-)

Gość gość
Nawet jeśli stosunek odbył się w dzień owulacji to mam małe szanse ??

Gość gość
Naprawdę???? Myślałam że jednak płyn ten zawiera plemniki zdolne do zapłodnienia. Ale wciąż się zastanawiam stosunek był w dzień owulacji wiec może jest jakaś szansa...

Gość gość
Poczekam do dnia spodziewanej miesiączki i zrobię test .

Gość gość
I co z tego ze w dnien owulacji ... nie doszło do wyyrysku nie ma dziecka . Rób i 10 testów hrhe

Gość gość
stosunek przerwywany to niestety loteria do zapłodnienia jak wiesz potrzebny jest jeden plemnik , ten najszybszy pozostałe giną gdy on sie dostanie do komórki jajowej w płynie przedjakujacynym naturalnie występują plemniki , ale jest ich znacznie mniej niz w s*****e , dlatego szansa zapłodnienia spada do 10 % zwykly stosunek to 50 % w prezerwatywie to jest około 3 % http://www.poradnikzdrowie.pl/seks/antykoncepcja/stosunek-przerywany-preejakulat-zawiera-plemniki_40688.html no powiedzmy ze stosunek przerywany jest tak pomiędzy brakiem zabezpieczenia a prezerwatywą

Gość gość
Raczej nie ma szans. U nas stosunek przerywany od 11 lat i żadnej wpadki.

Gość gość
Czyli ma 10% szansy ze kiedys zajde w ciążę takim sposobem?

Gość gość
Dziękuję serdecznie . Czyli spore szanse są :)

Gość gość
uprawiając seks regularnie przez rok masz 10 % szans na ciąże jeśli stosujesz stosunek przerywany 50 % szans jeśli nie stosujesz żadnej metody i tylko 3 % jeśli używasz prezerwatywy

Gość gość
Dziękuję serdecznie . 10% na rok to bardzo mało

Gość gość
Dziękuję serdecznie . Czyli spore szanse są spore , ale wcale nie tak duże jeśli nie robisz tego regularnie przez 5- 10 lat

Gość gość
To chyba musze się pogodzić z tym ze dziecka ze stosunku przerywanego mieć nie będę . Cóż poczekam aż mój się zdecyduje i zaczniemy współczuć jak należy ;-)

Gość gość
To chyba musze się pogodzić z tym ze dziecka ze stosunku przerywanego mieć nie będę uprawiasz stosunek przerywany również w dni płodne ?

Gość gość
gość dziś Raczej nie ma szans. U nas stosunek przerywany od 11 lat i żadnej wpadki. x A może ty jesteś bezpłodna? Albo on ma problem? Posiadanie dziecka nie wyklucza również późniejszej bezpłodności.

Gość gość
Tak w dni plodne również. Ostatnio nawet w dzień owulacji i mam nadzieje ze cóż z tego będzie dlatego ze był to dzień owulacji

Gość gość
Ni mamy jeszcze dziecka ... zastanawia mnie bo 2 lata stosunek przerywany i nic ??? W dniu owulacji i dalej nic? Hmm może rzeczywiście jestem bezplodna

Gość gość
A czy wy od 11 lat stosując te metodę czy współżyjecie również w dni plodne??

Gość gość
No ale my juz 5 lat razem od 2 stosujemy stosunek przerywany w dni plodne itp . Ostatnio było w dzień owulacji I teraz mam nadzieje ze coś będzie. .. autorka

Gość gość
A czy wy jesteście plodne skoro od 11 lat stosunek przerywany i nic???

Gość gość
Ja od 5 lat tylko stosunek przerywany. W każdy dzień cyklu.. dzieci mam dwoje, obie ciążę planowane. Moim zdaniem stosunek przerywany to dobra metoda jeśli facet nad sobą panuje.

Gość gość
To mój chyba panuje. Jak w tym miesiącu przyjdzie miesiaczka mimo że kochaliśmy się w dzień owulacji to również stwierdze ze dziecka ze stosunku przerywanego mieć nie będę