Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ailukka

Chyba zauroczyłam się w mordercy 2

Polecane posty

Gość od pzycholi
Żenefer co? no i co z tego że jej nie znał każde życie jest cenne. czylu co moge sobei wyjść na ulice ucinać komuś głowę dlatego, że nie znam tych osób co ty wygadujesz :)

Gość od pzycholi
Swoją drogą fajny ale nie kajtek, ten temat jest fajny. dużo podszywów i trolololów a wy we wszystko wierzycie.

Gość virriel
Dziewczyny, tu virriel niestety nie mogę znaleźć artykułu na który wczoraj się powoływałam. Naprawdę próbowałam..Może którejś z Was uda się odnaleźć go wcześniej? Zresztą jakie to ma teraz znaczenie. Jedni piszą to, inni tamto... Czytałyście dzisiejsze wiadomości? O tym że się rzucił na policjantów? Co o tym myślicie??? Ja w to jakoś nie wierze, podobnie jak wielu ludzi którzy to komentują. Dziwne że w momencie ujęcia był spokojny, i przez tydzień w areszcie na Malcie a odbiło mu dopiero przed lądowaniem? Co niby miałby tym osiągnać? Mnie to zastanawia, Jakim cudem wychudzony,kompletnie skuty człowiek,pilnowany przez uzbrojonych po zęby ,wysportowanych facetów,był w stanie zaatakować?????????

Gość Yenneffer
Virriel-dokladnie! Media lubią niestety takie bajeczki wciskac jak nie maja co robic. Poza tym policjanci mieli kaski na glowach i nie wiem jak K mogl im niby poodgryzac uszy... Zenada..

Gość Yenneffer
Poza tym o jaki artykul ci chodzi? Moze mi uda sie go znalezc :p

Gość virriel
Znalazłam, na TVN24 usunęli już ten artykuł ale znalazłam gdzie indziej http://info.rp.pl/artykul/1255721.html?print=tak&p=0 Cytat z ostatniego akapitu: "Osoby, które znają Kajetana P. opowiadają, że od kilku miesięcy był pracownikiem Biblioteki Publicznej na Woli. - Inteligentny, oczytany, znawca literatury antycznej. Trochę dziwny i niepokojący, mrukowaty i mało komunikatywny - wspomina jeden z pracowników biblioteki. Dodaje, że poszukiwany mężczyzna nie budził specjalnej sympatii."

Gość virriel
Dziewczynom zależało żeby znaleźć gdzie pisali o opinii z miejsca pracy.. Mój facet chyba chce ze mna zerwać. Zapytał czy kogoś mam . Powiedział że ma dość. Powiedziałam, że w pewnym sensie mam. Zapytał kogo poznałam i jak ma na imię to z nim pogada po męsku. Ale żal

Gość Yenneffer
Dobrze ze nie mam faceta Xdd

Gość Ailukka
virriel, nie warto poświęcać swojego życia prywatnego dla psychopaty, którego nigdy nie spotkamy. Zrozumiałam to wczoraj. Wiem, że i Ty o tym wiesz, dlatego spróbuj raz jeszcze z tym skończyć. Już nawet nie chodzi o czytanie artykułów, bo artykuły to ja czytałam o Zuzannie i Kamilu czy Katarzynie W, ot tak, z ciekawości. Chodzi o to, żeby przestać go idealizować.

Gość Ailukka
"Ma na imię Kajetan i spotkałam go w internecie. Jeśli chcesz z nim porozmawiać po męsku musisz udać się na Rakowiecką, ale najpierw postaraj się o zgodę prokuratora". Taką sytuację sobie wyobraziłam...

Gość Yenneffer
Ailukka- daj sobie spokoj. To jej sprawa czy z tym skonczy czy nie.

Gość Yenneffer
Poza tym szkoda ze redivy juz sie nie bedzie tu udzielac :(

Gość Redivy
Obserwuje wątek cały czas jak cos ;) Dzisiaj odbyłam rozmowę z koleżanka, studiuje psychologie. Oczywiście nic nie wspominałam o moim zafascynowaniu K. Dla niej sprawa tez jest ciekawa i podobnie jak ja, uważa ze on nieprzypadkowo wybrał zupełnie obca osobę, z ktora nic go nie łączyło, o której nic nie wiedział, żadnych zobowiązań czy stosunku emocjonalnego. Generalnie mogła to byc tez zemsta na rodzicach, ale to tylko przypuszczenia... Kto wie co tam sie działo za zamkniętymi drzwiami.

Gość Redivy
virriel, wielkie dzięki za odszukanie tego ;) Naprawdę mi na tym zależało.

Gość Ailukka
Yenneffer, ależ masz rację. To jej sprawa. Wczoraj virriel pisała jednak, że niezbyt dobrze się z tym czuje. Tobie czy Redivy nie będę nic mówić, bo widzę jak Wam się to podoba.

Gość Ailukka
Poproszę o nagrodę Hipokrytka Roku 2016. Można mi wysłać pocztą. Dziękuję.

Gość Redivy
Ailukka, uwielbiam Cie, wiesz? ;-) Ty paszteciaro Poznańska z Poznania ;P

Gość Ailukka
Właśnie ściągnęłam na nowo wszystkie zdjęcia. Nikomu nie będę już udzielać rad.

Gość gość
Nie trzeba byc psychologiem, zeby wyciagnac taki wniosek redivy. Kajetan ma jakies glebokie zaburzenia psychiczne, ktore nie rozwijaja sie z dnia na dzien. Nawet jak kiedys wyjdzie z wiezienia i ulozy sobie zycie na nowo, to zawsze bedzie mial w sobie ten patologiczny rys. Trudno tez mowic w tym kontekscie o chorobie psychicznej czy niepoczytalnosci, bo raczej watpie, ze mial w tym momenci halucynacje/slyszal glosy (schizofrenia), bo ktos by juz to wczesniej zauwazyl. Motywow nalezy raczej szukac w jego osobliwych fascynacjach i predyspozycjach osobowosciowych/psychicznych (brak empatii, sadyzm, niska samoocena, chec dominacji/wladzy nad ofiara, zbrodnia jako forma stymulacji emocjonalnej). I moze dlatego interesowal sie filozofia bo staral sie zrozumiec siebie, albo znalezc wytlmuaczenie dla swoich popedow.

Gość Ailukka
Redivy, ja Ciebie też :) wiesz jak brakowało mi tego określenia? Dzisiaj pomyślałam "ojej, nie jestem już paszteciarą Poznańską z Poznania? przykre". Jednak jestem. Idę kupić nutellę ;D

Gość kocham drzewa
/tacy ludzie zwykle maja problemy z higiena a moz enie tyle co higiena ale na przyklad dają innym ludziom pic swoje siki bo to ich podnieca/ - o kurde,ja znam faceta,który nasikał komuś do picia ale był wtedy dzieckiem :P jest troche patologiczny,ćpa ale do morderstwa mam nadzieje nie dojdzie ;) i drugiego,który w gimnazjum dodawał do jedzenia kupę i ogólnie na punkcie kupy ma bzika,często sra nie tam gdzie powinien i jest dużo historii z tym związanych..to był dopiero psychol. z tym nie mam kontaktu i nie wiem co teraz robi. Ale nie zdziwiłoby mnie gdyby coś odwalił Kajtek na pewno tak nie robił jak oni bo by ktoś o tym powiedział z jego znajomych

Gość kocham drzewa
jeśli tamten coś zrobi to wtedy napisze,że " oo to był ten co nasrał do doniczki w szkole" :classic_cool: virriel jak masz faceta to macie problem...współczuje mu,rywalizować z Kajtkiem to dopiero wyzwanie to troche dziwne że mając faceta myślisz o K...co innego jak ktoś jest sam..kochasz go?

Gość kocham drzewa
/Właśnie ściągnęłam na nowo wszystkie zdjęcia. Nikomu nie będę już udzielać rad./ - dlaczego mnie to nie dziwi :D ja ani jednego zdjęcia nie zapisałam sobie,nie wypada..ale w sumie nie muszę bo i tak wszystkie pamiętam :D

Gość kocham drzewa
/ Trochę dziwny i niepokojący, mrukowaty i mało komunikatywny/ - to o niczym nie świadczy. Też jestem dziwna i mało komunikatywna,dużo ludzi jest nieśmiałych i introwertyków i większość wcale nie myśli ani nie planuje zabijać.

Gość kocham drzewa
/Już nawet nie chodzi o czytanie artykułów, bo artykuły to ja czytałam o Zuzannie i Kamilu czy Katarzynie W, ot tak, z ciekawości. / a ja w ogóle nie interesowałam sie ani mamą Madzi ani jakimś Kamilem i Zuzanną (nawet nie wiem o kogo chodzi) . Irytowało mnie,że ciągle wszędzie o tej Waśniewskiej,że wszędzie o tym tabią choć o tym sama z siebie nie czytałam i tak byłam tym bombardowana. Pomyślałam tylko,że to okropne że tak się stało ale nie rozumiałam dlaczego robią z tego taką sensację. Natomiast ze sprawą Kajtka to już inna sprawa,sama sie dziwie,że mnie to tak nurtuje. Jeszcze żebym była nim zauroczona tak jak Wy..ale nie. Po prostu ciekawa jestem motywów..no i tak jakoś. Może przez ten temat sie wkręciłam,bo tu zaglądam :P

Gość kocham drzewa
/Generalnie mogła to byc tez zemsta na rodzicach, ale to tylko przypuszczenia/ - jeśli tak to szkoda,że wykorzystał niewinną osobe żeby sie mścić :(

Gość gość
/Już nawet nie chodzi o czytanie artykułów, bo artykuły to ja czytałam o Zuzannie i Kamilu czy Katarzynie W, ot tak, z ciekawości. / a ja w ogóle nie interesowałam sie ani mamą Madzi ani jakimś Kamilem i Zuzanną (nawet nie wiem o kogo chodzi) . Irytowało mnie,że ciągle wszędzie o tej Waśniewskiej,że wszędzie o tym trabią choć o tym sama z siebie nie czytałam i tak byłam tym bombardowana. Pomyślałam tylko,że to okropne że tak się stało ale nie rozumiałam dlaczego robią z tego taką sensację. Natomiast z Kajtkiem to już inna sprawa,sama sie dziwie,że mnie to tak nurtuje. Jeszcze żebym była nim zauroczona tak jak Wy..ale nie. Po prostu ciekawa jestem motywów..no i tak jakoś. Może przez ten temat sie wkręciłam,bo tu zaglądam jezyk.gif

Gość Ailukka
kocham drzewa, również pamiętam, ale dla mnie to jednak co innego pamiętać, a patrzeć ;p Też jestem mało komunikatywna. Co jeśli inni będą teraz patrzeć na mnie pod kątem mordowania? Żartuję. Zuzanna M. i Kamil N. To ci, którzy zamordowali jego rodziców w Rakowiskach. Mnie od dawna interesują różnego rodzaju zbrodnie. Nie wiem czy tu o tym wspominałam, ale lubię filmy typu Milczenie owiec, Psychoza czy American Psycho. Może to dlatego.

Gość gość
Girls, jutro ujawnia mniej więcej co zeznał Kajtek.