Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ailukka

Chyba zauroczyłam się w mordercy 2

Polecane posty

Gość Ailukka
Głodówki...?

Gość Yenneffer
Nie bez powodu wybral osobe z ktorą nic go nie laczylo

Gość Redivy
I wybrał ja ponieważ nie miała zdjęcia w ogłoszeniu. Nie chciał widzieć jak będzie wyglądać ofiara.

Gość Yenneffer
Ciekawe czy pokarzą te nagrania z sądu..

Gość Redivy
Chciał żyć na pustyni..?

Gość Redivy
Nie pokażą.

Gość Redivy
I chciał skontaktować sie z mama..

Gość gość
Jedyne z czym sie bedzie teraz kontaktowal to palki wspolwiezniow ,bedzie je ssal zaraz po wyciagnieciu z jego rozwalonego anuska ,a czekolada bedzie sie mu rozmazywac wokol usteczek :D :D

Gość gość
Tak jak myślałam. Zabijanie i sprawianie bólu nie było jego celem, nie sprawiało mu to przyjemności.

Gość gość
a co niby bylo ?

Gość Yenneffer
Haha! Czyli juz wszystko jasne.. On nie jest zadnym psychopatą...nie sprawia mu przyjemnosci zabijanie ludzi. On chcial sie pozbyc swoich słabosci i uczuc... Wspolczuje mu :/

Gość gość
jakich slabosci I jakich uczuc? Typowy psychopata !

Gość Yenneffer
Redivy,chcial zyc na pustyni zeby nie zabijac juz wiecej ludzi..

Gość Yenneffer
,przestan srajtolić. Gdybys oglądal tvn24 wiedzialbys o co w ogole chodzi.

Gość gość
Wiedzialam ze po tej konferencji na forum wybierzecie informacj***ardzo wybiorczo. Chcial pokazac, ze "zycie ludzkie jest tyle samo warte co zycie komara czy swini". To jest chore. Chcial wybyc sie swojego czlowieczenstwa. Widze bardzo wielka inspiracje powiesciami Harrisa. Nie czul nic podczas zbrodni, chcial to zrobic ponownie. Odcial glowe pila. Wyobrazcie to sobie. Otworzcie oczy. Wedlug mnie nie ma w nim nic pociagajacego.

Gość gość
Wiedzialam ze po tej konferencji na forum wybierzecie informacj***ardzo wybiorczo. Chcial pokazac, ze "zycie ludzkie jest tyle samo warte co zycie komara czy swini". To jest chore. Chcial wybyc sie swojego czlowieczenstwa. Widze bardzo wielka inspiracje powiesciami Harrisa. Nie czul nic podczas zbrodni, chcial to zrobic ponownie. Odcial glowe pila. Wyobrazcie to sobie. Otworzcie oczy. Wedlug mnie nie ma w nim nic pociagajacego.

Gość Redivy
Ailukka, jakie masz odczucia po konferencji?

Gość Yenneffer
No fakt.. Troche jest to chore, ale na 100% cos musialo stac sie w jego przeszlosci

Gość Yenneffer
A ty redivy, jakie masz odczucia po tej konferencji?

Gość Ailukka
Redivy, nie byłam w stanie tu pisać, bo słuchałam jak zahipnotyzowana. Rozgrzeszyłam go. On nie mógł nad sobą panować... Mogę chyba nawet powiedzieć, że po tym co usłyszałam mam o nim lepsze mniemanie niż poprzednio. W dalszym ciągu nie popieram mordowania ludzi, ale jeśli chodzi o te świnie i komary...punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Martwi mnie to, że ze względu na szacunek do ofiary i jej rodzinę prokurator nie chciał wspomnieć o kanibalizmie. Czyżby...?

Gość gość
Pytany o to czy żałuje zbrodni odparł, że nie żałuje. Nie chciał jednak nikomu zadawać bólu czy cierpienia - stwierdził Nowak.

Gość Redivy
Z tym kanibalizmem nie chcieli pewnie rozsiewa niepotrzebnych plotek i spekulacji. Jest bodajże nawet taki zapis w KPK ze nie wolno ujawniać rzeczy, które mogłyby prowadzić do takich rzeczy przez opinie publiczna.. Dzisiaj mam zamiar przeanalizować jego teksty, moze cos jeszcze ciekawego wyłapie.

Gość zniesmaczona i to bardzo
KRETYNKI JEDNE- walnijcie się w te puste łepetyny, idiotki. To cienki farfocel ze z*****.nym łbem za którego 5 złotych bym nie dała nic dziwnego że dostawał kosza od każdej kobiety do ktorej podbijał :D Wygląda jak niepociumana c.i.o.t.a 🖐️ Naczytało się biedactwo ksiązek o Lecterze i sobie wyobraził że będzie legenda kryminalistyki. Zobaczymy, co powie jak wyląduje w celi z 3 facetami typu bears po 110 kg każdy, chyba wiadomo, jaką role dla niego przeznaczą :D A co do was idiotki - szybko by wam przeszła fascynacja bo wam też by urżnął łeb, napluł do ryja i jeszcze wyszczał się na wasze truchło. Debilki 🖐️ )))

Gość Redivy
"przekonania, że życie ludzkie jest warte więcej od świni" To mogło byc powiązane z wielka niechęcią do ludzi, którzy go nie rozumieli, nieakceptowali jego np imprezowych studencików którzy wyśmiewali sie z Kajetana.

Gość Yenneffer
Jezeli wątek ci sie nie podoba to go nie komentuj.

Gość gość
Redivy czy jak się ma tak nasrrane jak ty w tej pustej skorupie którą nazywasz glową, to jest się tego świadomym, czy nie? :) Pytam z ciekawości :D

Gość zniesmaczona i to bardzo
Yennefer- Rozumiem że gdyby ten śmieć zrobił ci to samo co Katarzynie J, byłabyś zachwycona i całowała go za to po nogach (dopóki miałabyś głowę na miejscu). :) A komentować może każdy, to jest forum 🖐️

Gość gość
Nie chcę martwić waszych głupiutkich główek, ale wasz ulubieniec po skierowaniu do więzienia zostanie laleczką łysych wytatuowanych recydywistów którzy zabawią się z nim w kolejarza :classic_cool: I dobrze :)

Gość gość
Yenneffer dziś Wiem ze to jest sukowate ale mnie naprawde nie obchodzi ta kobieta xd x ciebie nie obchodzi bo myslisz ,ze ciebie to nie dotyczy , ze wszystko zlo przytrafia sie tyko innym a tobie nie , tobie tez zycie dokopie psycholko , tak ci dokopie ,ze sie nie podniesiesz, bo az sie o to prosisz zalosny , obrzydliwy karaluchu .

Gość gość
Ja rozumiem byc zafascynowanym, zainteresowanym, podnieconym - mnie tez jaraja niektore zbrodnie, ale zeby go wybielac i uwazac za ofiare to jest patologia.