Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LA MARIEE WARSZAWA

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim przyszłym pannom młodym Czy któraś może się podzielić opinia LA MARIEE w sensie juz zakupiona suknia i czy wszystko było ok i na czas? Znalazłam tam piekna suknie model wprost idealny dla mnie. Ślub mam 23.07.16 i babka powiedziala że to juz czas żeby zamowić. Ale powiedziała ze sukienka bedzie na drugą połowe czerwca i wtedy zaczną się przymiarki (w czasie wizyty zmierzyła moje rozmiary suknia przyjdzie w moim rozmiarze) Zastanawia mnie bo druga połowa czerwca a w umowie zawarte ze zastrzegaja sobie 21 dni na wydłużenie realizacji od daty ustalonej Co daje praktycznie date mojego ślubu! Co jeżeli nie zdążą ? Czy ktoś wie jak to wygląda czy czesto sie takie wydłużenia spotyka? I czy przymiarki pod koniec czerwca a ślub pod koniec lipca to dobry pomysł ? Nie wiem co mam robic Help

Gość gość
up up mega wazne

Gość gość
Super salon! Przyszlam do salonu z zamiarem zakupu ksiezniczki a mam piekna dopasowana suknie,dzieki pomocy konsultantki;)

Gość ania

Polecam Panią Natalie z salonu La Mariee na Lipowej. Miła serdeczna i niezwykle pomocna. Niestety na stronie https://lamariee.pl/aktualnosci/ brakuje informacji o promocjach.