Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

LA MARIEE WARSZAWA

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Hej wszystkim przysz艂ym pannom m艂odym Czy kt贸ra艣 mo偶e si臋 podzieli膰 opinia LA MARIEE w sensie juz zakupiona suknia i czy wszystko by艂o ok i na czas? Znalaz艂am tam piekna suknie model wprost idealny dla mnie. 艢lub mam 23.07.16 i babka powiedziala 偶e to juz czas 偶eby zamowi膰. Ale powiedzia艂a ze sukienka bedzie na drug膮 po艂owe czerwca i wtedy zaczn膮 si臋 przymiarki (w czasie wizyty zmierzy艂a moje rozmiary suknia przyjdzie w moim rozmiarze) Zastanawia mnie bo druga po艂owa czerwca a w umowie zawarte ze zastrzegaja sobie 21 dni na wyd艂u偶enie realizacji od daty ustalonej Co daje praktycznie date mojego 艣lubu! Co je偶eli nie zd膮偶膮 ? Czy kto艣 wie jak to wygl膮da czy czesto sie takie wyd艂u偶enia spotyka? I czy przymiarki pod koniec czerwca a 艣lub pod koniec lipca to dobry pomys艂 ? Nie wiem co mam robic Help

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
up up mega wazne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Super salon! Przyszlam do salonu z zamiarem zakupu ksiezniczki a mam piekna dopasowana suknie,dzieki pomocy konsultantki;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania

Polecam Pani膮 Natalie z salonu La Mariee na Lipowej. Mi艂a serdeczna i niezwykle pomocna. Niestety na stronie https://lamariee.pl/aktualnosci/ brakuje informacji o promocjach.

Udost臋pnij ten post