Sante29 0 Napisano Luty 28, 2016 Hej dziewczyny :) od jutra zaczynam diete norweską jest to bardzo rygorystyczna dieta ale podobno również bardzoooo skuteczna ktos się dołącza? :) w grupie zawsze raźniej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sante29 0 Napisano Luty 28, 2016 Dieta norweska -jadłospis: Śniadania - codziennie grejpfrut, 1 lub 2 jajka, herbata lub kawa (wyjątkiem jest poniedziałek, kiedy jemy 3 jajka - na twardo lub na miękko, ale zawsze gotowane). Poniedziałek II śniadanie - 1 lub 2 jajka, grejpfrut, kawa lub herbata obiad - 3 jajka, surówka warzywna, kromka chleba, kawa lub herbata Wtorek II śniadanie - 1 lub 2 jajka, grejpfrut, kawa lub herbata 0biad - mięso wołowe gotowane , pomidor, seler naciowy, ogórki i inne warzywa, herbata lub kawa Środa II śniadanie - 1 lub 2 jajka, szpinak gotowany z łyżką jogurtu obiad - 2 kotlety (z kurczaka, indyka, jagnięcia), seler naciowy, pomidor, ogórki i inne warzywa, herbata lub kawa Czwartek II śniadanie - surówka z warzyw, grejpfrut, kawa lub herbata obiad - 1 lub 2 jajka, ser biały, szpinak, kromka chleba Piątek II śniadanie - 1 lub 2 jajka, szpinak, kawa lub herbata obiad - ryba, surówka, kawa lub herbata Dieta norweska - jadłospis na weekend: Sobota II śniadanie - sałatka owocowa obiad - wołowina, seler naciowy, pomidor, ogórki kiszone, kawa lub herbata Niedziela II śniadanie - duży plaster zimnego mięsa indyka lub kurczaka, pomidor, grejpfrut obiad - zupa jarzynowa, mięso drobiowe, pomidor, gotowana kapusta, seler naciowy, grejpfrut, kawa lub herbata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adrianka1226 Napisano Luty 29, 2016 Witam, chcialabym sie kogoś poradzic w sprawie mojego odchudzania, a mianowicie postanowilam zmienic swoje menu i jem glownie warzywa jajka kurczaka jogurty naturalne chleb żytni razowy owsiankę owoce i serki wiejskie. Moje sniadanie ma mniej więcej 350 kcal a kolacja 200-250 kcal, jem 4 posiłki dziennie i przeważnie na dzien wypada nawet nie 1000 kcal. Po dwoch miesiącach ubyło mi 8 kg, nie glodze sie, nie chodze głodna, to co zjadlam w pelni mnie syci , ale duzo czytalam o tym ze schudnac tyle w tak krotkim czasie to niezdrowo i ze na pewno bedzie efekt jojo, dodam ze slodyczy nie jem wcale. Doradzi ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inga839 Napisano Lipiec 20, 2016 Ja jem wszystko to na co mam ochotę tylko regularnie... Jem pieczywo ciemne bo od zawsze takie jadłam. Stosuję do tego suplement African Mango http://szczupla-kobieta.pl i chudnę w miesiąc zgubiłam 16kg więc to dla mnie to dobry wynik;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach