Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesciowa:popatrz synku na te modelkę, wiesz ile ona ma już kasy układane? "

Polecane posty

Gość gość

Taki tekst poleciał jak teściowa dziś włączyła tv jak tam byliśmy. Powiedzcie mi dlaczego ludzie są tacy wredna, dlaczego ona za wszelką cenę stara się mnie denerwowac, podkreślając u innych cechy takie jak np.bogactwo którego ja materialnie nie mam

Gość gość
Uskladane * w ogóle co to za tupet trzeba mieć by zwracać mu uwagę na inne kobiety skoro on ma żonę?

Gość gość
a ty wtedy odpowiednio tęsknym tonem dodajesz "nooo, a jakiego ma narzeczonego pięknego, ech wysoki/przystojny/szczupły (w zależności czego brakuje twojemu mężowi)..." Tudzież, przy każdej reklamie tabletek poprawiających pamięć, ułatwiających przejście menopauzy, czy wkładek na nietrzymanie moczu proponujesz "może zakupię mamusi?" I tak się można bez końca przerzucać złośliwościami. Albo zlekceważyć babę, szkoda nerwów....

Gość gość
Ale przesadzasz. Masz jakieś kompleksy?

Gość gość
Ok ale dlaczego babsztyl jest tak wredny? Co ha jej zrobiłam?? Nigdy się nie odezwałam do niej pierwsza złośliwie

Gość gość
Tak mam kompleks tego ze mało zarabiam i nie mam "posagu " w postaci swojego mieszkania od rodzicow. I to ona mnie wpedzila w ten kompleks ciągłym gadaniem o pieniądzach

Gość gość
Podkreślała tez ze w moim zawodzie będę mieć mało kasy. Materialistka pieprzona i porównywala mnie ze swoim synem ze on ma o tyle większe zarobki. Ona moim zdaniem uważa że jestem za biedna dla jej rodzynka i to jest przykre. Jestem nie dość dobra dla jej cuda światowego. Tak jest to przykre bo oprócz męża nikogo tu nie mam a moja rodzina mieszka na końcu Polski drugim. Czuje się czasem samotna i odrzucona

Gość gość
Mąż Cię nie wspiera? Powinien Cię chronić.

Gość gość
A to lobuz, przytulam

Gość gość
Czy ten tekst "a to lobuz, przytulam" to robota jakiegoś trolla? Albo wirus? Bo pod wieloma tematami się pojawia. Albo jakaś psychopatka na wszystko ma jedną odpowiedź. Co do tego pytania czy mąż mnie chroni. Nie. Musiałaby teściowa zacząć mi z koooorew wyjeżdżać by zareagował łaskawie. No ale az tak głupia to ona nie jest. Smutno mi ze mąż nie widzi problemu i matce nie wchodzi w drogę. Wiadomo że jak ja się stawiam a mój mąż nie to nic nie wskoram

Gość gość
Jak możemy ci pomóc? 21:41 pozdro

Gość gość
Ja bym powiedziała na coś takiego tak: "no, piękna i szczupła, nie tak jak niektórzy ze swoją nadwagą "

Gość gość
bez sensu gadka. Przecież jakaś osoba publiczna jest totalną abstrakcją dla twojego męża, a ta twoja teściowa gada co najmniej jakby jakaś kobieta z telewizji była jego sąsiadką. Strasznie naciągany, na siłe bełkot. A tak w ogóle ta kobieta to jakaś prostaczka ze wsi. Nikt normalny na poziomie i nie majaczy takich głupot bez sensu.

Gość gość
23:04 oj tak, jest prostaczką, ale ma się za wielką panią. Niestety słoma z butów zawsze wyjdzie, jakich by się tych butów nie kupiło

Gość gość
Jakie to prostackie i infantylne ze starą łupa tobie pokazuje i twojemu mężowi jakaś babę w tv i podkreśla cechę której nie masz a ra baba ma... durna stara prochniasta baba...