Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelikanika

Przestalam chodzic do ulubionej pizzerii bo pracuje tam wspollokatorka

Polecane posty

Gość Angelikanika

Wiem ze ona sie masturbuje, wiem na 1000% bo raz ja przylapalam, a swiadomosc, ze ona tymi samymi palcami ktorymi grzebie sobie w ci/pie potem ugniata ciasto odbiera mi apetyt. Bleeee....

Gość gość
eheh

Gość gość
ty sie swoimi podcierasz, dlubiesz w nosie, dotykasz klamek, poreczy, pieniedzy, ktore MILIONY innych osob dotykalo przed toba rownie dobrze na 2 sek wyciagajac reke z brudnych gaci.... masz zatem pielegniarke ktora wyparzonymi dlonmi cie karmi??

Gość gość
Odbiorę ci go jeszcze bardziej. Uświadom sobie, że reszta pracowników, tymi samymi rękoma, którymi lepi ciasto, podaje do stołu i tak dalej, podciera sobie tyłki po wydaleniu kału.

dziś - to jeszcze nic, większość z nich charka i smarka w ukryciu oraz dodaje różne rzeczy tylko wy o tym nie wiecie dlatego zawsze unikałem takiego jedzenia. W mięsnym to inaczej bo widzisz jak ci kroi i napluć nie może.

Gość gość
A myślisz, że gdzie indziej to sami pedanci pracują? Pozwól, że Cię rozczaruję, większość facetów nie myje rąk po opuszczeniu wc. Ludzie bez ustanku grzebią w gaciach, nosach, zębach, ręce myjąc sporadycznie. Już nic nie mówiąc o porządnym umyciu, większość nas po prostu opłukuje łapki pobieżnie przez sekund pięć i wio! Albo się z tą myślą oswój, albo jadaj tylko w domu;)