Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek_86

Penis 13cm a kobiety

Polecane posty

Gość Marek_86

Mam ogromny dylemat. Poznałem fantastyczną kobietę, spotykamy się od miesiąca, rozmawialiśmy ostatnio trochę luźniej m.in. o życiu erotycznym i wyszło, że podobają się jej raczej większe penisy (jak większośc***ewnie). Znakomicie się dogadujemy, mamy podobne zainteresowania, ale wygląda na to, że mógłbym ją zawieść, gdyby zobaczyła mnie nago. Strasznie szkoda mi tego związku, ale raczej będę musiał się wycofać. Załamałbym się całkowicie, gdybym zauważył niezadowolenie w oczach. Smutne, że 2-3cm potrafią zrujnować życie.

Gość gość
nie martw się, to średnia krajowa wbrew temu czym chwalą się faceci i wbrew temu co twierdzą kobiety że mają ich faceci:D

Gość gość
Powiem Ci jako facet. Gadać sobie mogą. Faceci między sobą się zazwyczaj przechwalają, wyolbrzymiają. Kobiety natomiast lubią się popisywać i prowokować, sprawdzają przy tym reakcje faceta. Często mało to się pokrywa z realiami. Najważniejsza jest Twoja pewność siebie, dystans do siebie oraz kontrola ciała. Jeśli panujesz nad sobą, umiesz się obsługiwać swoim k*****m to każdą zadowolisz. Długość nie ma żadnego znaczenia.

kazda kobieta powie ze lubi duze penisy. kwestia tego jak na nia dzialasz, jamy cieliste w podbrzuszy kobiety tez w roznym stopniu napelniaja sie krwia i nastepuje mniejsza lub wieksza erekcja. Jezeli podniecasz kobiete z***biscie, wszystko bedzie przekrwione ze kazdy dotyk bedzie kipial fala doznan to sztywny 13cm k***s, ktory porzadnie ja zerznie moze sie sprawdzic lepiej niz 20cm typa ktory ledwo ja rozpali. Zreszta po ostrym rznieziu 20cm fiutem to macica bylaby na scianie, a jajniki wypadly by do kibla. Prawda jest taka ze zalezy jak duza pochwe ma Twoja wybranka, ile ma wzrostu i jak szerokie biodra, ile w pasie. (Bo to moze ALE NIE MUSI miec przelozenie na pochwe). Ja mam ledwo 16, a znajda sie takie ze trzeba ostro rozgrzewac zeby w ogole wszedl, a sa takie ze nic nie czuja nawet napalone, bo za szeroko

dziś dobrze Ci typ pisze, mi kiedys panna wyskoczyla z tekstem jak zdjalem spodnie (tak nienaturalnie do calej akcji, wstala odsunela sie i zaczela przygladac) - "Coo? Taki maly?" - spojrzalem na nia jak na debilke i powiedzialem tylko "Na Ciebie starczy!" i dalem klapsa... faktycznie ciasno mi w niej bylo, a duzo duzo pozniej powiedziala mi ze kadzemu facetowi tak mowi i patrzy jak zareaguje. kobiety testuja facetow na kazdym kroku i jezeli nie jestes pewny siebie i swojego interesu to wyczuja to predzej czy pozniej...

Gość Marek_86
Naprawdę uwielbiam tą kobietę, działam na Nią na pewno mocno, widzę to po Jej oczach. Jej budowa jest raczej filigranowa, ale to raczej nie ma związku. Dwa lata temu byłem z kobietą wysoką o szerokich biodrach i w pozycji "na pagony" zdarzyło mi się kilka razy wejść za głęboko, co spowodowało ból aż zostałem zrzucony z łóżka. Na jeźdźca również często czuła, że dobijam do końca, generalnie była zadowolona z rozmiaru, gdyż w większości pozycji mogła poszaleć do woli bez stresu. Na dodatek nie podobały jej się duże penisy, kojarzyły jej się z koniem - wymarzona partnerka dla mnie, ale niestety niezgodność charakterów. Tutaj jest wszystko super, ale znowu te oczekiwania co do penisa... Kiedy miałem idealnie płaski brzuch to było 14cm, ale to i tak nie jest dużo, obwód mam prawie 13cm, więc dość gruby jak na tą długość co wizualnie go skraca.

Gość gość Big Ice
13 cm to szalu nie ma ja mam 21cm stary technika bzykaknia jest ważna wiadomo że sprzęt czym większy to lepiej Ale ty masz 13cm jesli laska szuka ogiera to daj sobie z nią na luz zresztą sam zobaczysz jak ją zaliczysz czy jeszcze po sexie się z tobą spotka Powodzenia

Gość 4everalonegość
Ciesz się. Ja mam marne 11 cm długości i obwodu. Żadna mnie nie zechce.

Gość gość Mamaa
11? To fakt korniszonek ale nie wszystkie kobiety szukają kużych k***sow więc glowa do gory synu będzie dobrze

Gość gość
Pozycja 69 i dasz radę 11cm będzie ci ssała

Gość gość
tak jest, większość szuka dużo zer na koncie :D

Gość gość
Zawsze możesz wibrator jej kupic jak by chciala z 19cm ? Ale nie ma jak naturalny k***s

Gość gość
Kobiety nie są wiernne i stale w uczuciach więc nie mysl tyle ile masz cm k****a tylko dzialaj

Gość Marek_86
Może i jestem tchórzem, ale odpuszczę. To wspaniała kobieta, miałbym chyba traumę do końca życia gdybym zawiódł Jej oczekiwania co do wyglądu.

Gość gość
Wspaniałe kobiety, Marku, nie patrzą na wygląd lub przynajmniej nie jest on kluczową sprawą. Moi mężczyźni byli różnie zbudowani, ale do głowy mi nie przyszło, abym miała się zastanawiać ile cm ma ich penis lub skreślić któregoś z nich, bo wg mojego "widzimisię" jest on zbyt mały. Głowa do góry i nie rezygnuj :-)

Gość Oindi
A ja mam 9 cm i obwód 14. I co który by chciałby byc na moim miejscu ale szczerze ?:D

Gość Marek_86
To nie takie proste jak Wam się wydaje, Ona naprawdę z zachwytem wyrażała się o dużym penisie swojego byłego - widocznie to Ją kreci. Ja trochę inaczej do tego podchodzę, zachwycają mnie duże biusty Ona ma mały, ale to dla mnie bez znaczenia bo uwielbiam całokształt.

Gość gość
13 cm to malenstwo i napewno rozczarujesz dziewczyne , czemu facec***iszecie ze to srednia krajowa i ze to niby normalny rozmiar ? a jak dziewczyna ma male cycki to nazekacie ze za male itd , a jak facet ma mala kluske to wszyscy piszecie ze to normalne , dziewczyny tez zwracaja uwage na rozmiar penisa tak jak facet na cipke albo piersi takie to dziwne dla was

Gość Marek_86
Pewnie masz rację, ale jednak mojej byłej pasował mój rozmiar idealnie i brzydziła się dużymi, do tego była dość płytka i nawet moje 13-14cm dobijało nieraz do końca powodując ból. Do tego moja była to bardzo seksowna dziewczyna z piękną figurą. Co z tego jak pomimo dopasowania seksualnego różniły nas inne cele w życiu.

Gość Marek_86
Niestety zerwałem znajomość, zbyt duże ryzyko. Strasznie mi żal i Ona też płacze, ale skoro miałbym Ją zawieść to trudno. Źycie jest podłe.

Gość gość
Jesteś głupi. Moglibyście byc najszcześliwsi na swiecie, ale tchórzysz. Ona pewnie coś chlapnęła ozorem i gdyby wiedziała o co chodzi, to by się pocięła. 😠 Wracaj do niej mówię Ci jako kobieta 😠

Gość gość
" i wyszło, że podobają się jej raczej większe penisy " :D leze i kwicze :D

Gość gość
13 cm to normalny penis jest 😠

Gość Marek_86
Wiecie co, chyba jednak zaryzykuję, serce aż mnie ściska, gdy pomyślę, że mógłbym Jej już nie przytulić, wysłuchać, śmiać się razem. Co gorsze to właśnie dowiedziałem się od Jej koleżanki, że szuka winy w sobie i w małych piersiach bo moja była miała duże. Nie powiedziałem Jej dlaczego zrywam, więc teraz się dołuje. Zadzwoniłem, przeprosiłem i jednak spróbuję ale mam okrutny kompleks teraz i strach mnie zabija.

jeśli jest normalną kobietą, która coś do CIebie czuje to nigdy Cie nie wyśmieje :D pamiętam miałam faceta, na którym mi bardzo zależało i też nie miał nie wiadomo jakich rozmiarów, dlatego dopieraliśmy sobie takie pozycje żeby nam było dobrze. dobra kobieta nigdy nie śmieje się z penisa faceta, bo wie, że to jego najdrogocenniejsza rzecz.

Gość gość
Dobrze robisz i przestań się zamartwiać. Jak jest love to się walczy :) A Twój penis jest ok :)

Gość Marek_86
kiciuskot, ja wiem, ze nic by nie powiedziała, gdyż jest kulturalną i wyrozumiała osobą. Jednak chodzi o sam fakt, że stracę w Jej oczach i pewnie jakiś zawód sprawię wizualny. Bardzo dbam o siebie, mam wysportowane ciało, jestem czyściochem, ale na pewne rzeczy nie mam wpływu. Są pewne ćwiczenia, ale to pewnie z 1cm po roku by się udało i nie wiadomo czy trwale.

Gość Marek_86
Jednak psychicznie nie dałem rady, zerwaliśmy ostatecznie. Chcę aby była szczęśliwa a skoro tak lubi duże penisy to trzeba Jej pozwolić takiego znaleźć. Wydaje mi się, że zdążyłem już pokochać, więc teraz kilka miesięcy traumy przede mną. W przyszłości od razu będę pytał o preferencje co do penisa, może trafię na taką, która będzie zbudowana jak moja była - płytka i bardzo ciasna.