Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek_86

Penis 13cm a kobiety

Polecane posty

Gość gość
Ale chodzi ci o wielkość czyli obwód? Jak masz 13 cm obwodu to nie jest najgorzej. To takie minimum. 13 długości czy 17 nie robi różnicy. Najważniejsza jest wielkość.

Gość gość
malenki

Gość powiem bez owijania w bawełnę
do sikania wystarczy

Gość gość
Czyli większość Polaków ma członki tylko do siusiania.

Gość Afro Dread
Ja mam 24 cm i do tego grubego jak puszka piwa i mam już serdecznie dość jeżdżenia co tydzień po baletach na pogotowie z laskami na szycie pizzy.

Gość gość
13cm obwodu wystarczy :) Długością się nie przejmuj bo to jest ważne tylko dla męskiego ego. Dla nas kobiet ważny jest tylko obwód.

Gość gość
18,46 pisz za siebie a nie za wszystkie kobiety

Gość gość
18,46 pisz za siebie a nie za wszystkie kobiety

Gość gość
Za ciebie facecie nie muszę

Gość gość
Czy jest tutaj choć jedna kobieta, która wybrałaby 14 cm zamiast 17? Raczej wątpię :(

Gość gość
Chyba ta średnia krajowa 13 jest pechowa, mam podobny problem. Przyjęło się, że to faceci są napaleni na wielkie biusty. Osobiście najbardziej lubię rozmiar B lub C czyli właśnie te średnie, mało tego większość moich kumpli (w tym typowi lovelasy nie lubi dużych piersi). Ale do rzeczy. Poznałem wspaniałą kobietę, dogadujemy się znakomicie, czuję, że to druga połówka, ale niestety wygląda na to, że moje 14 cm spowoduje zerwanie znajomości. Powodem tego jest duży rozmiar penisa byłego partnera tej kobiety, podle się czuję z tą świadomością gdy pomyślę jak na pewno porównywałaby go z moim. Mam blokadę i nie potrafiłbym się przed Nią rozebrać. Nikt nie powiedział, że w życiu będzie łatwo, ale nigdy nie podejrzewałem, że takie kwestie będą decydować o moim szczęściu.

Gość gość
Są takie kobiety, dla których te 13-14cm to idealny rozmiar, gdyż są dość płytkie tam na dole i większy sprawia im ból (nie każda lubi uderzanie o szyjkę macicy).

Gość utero
Mój facet ostatnio jest nieco.... większy ;) Co mnie bardzo cieszy. Kupił tabletki Penisizer i działają ;)

Gość gość
Przestańcie marudzić na temat tych rozmiarów. Mając podobny byłem 8 lat z przepiękną seksowną dziewczyną i gdybym nie doprowadził do zerwania bylibyśmy nadal razem. Seks mieliśmy bardzo udany, Ona uwielbiała mojego penisa - brzydziła się dużymi. Są takie kobiety, dla których ważniejszy jest wygląd, zapach penisa niż jego wielkość, wiec dbajcie o to co macie.

Gość gość
Ludzie, ale wy macie problemy. Gdyby tak każdy facet z 13 cm penisem się przejmował, to dzieci by w ogóle się nie rodziły ;). W końcu te 13-15 cm to jest średnia europejska. Poza tym nie chodzi o długość w spodniach, tylko o podejście do tych spraw. Jeśli kobieta wyczuje w Tobie kompleksy z powodu wielkości fujary, to rzeczywiście będzie problem. Kobiety w większości oczekują od facetów pewności siebie i stanowczości. Nie ważne jaką masz fujarkę, ważne żebyś potrafił nią dobrze władać. No a przede wszystkim musisz być k***a facetem, a nie płaczkiem.

Gość gość
Znam osobiście 2 atrakcyjne kobiety, które nie lubią dużych członków - zarówno wizualnie jak i fizycznie. na pewno wybrałyby 14cm zamiast 17. Jedna z nich wręcz brzydzi się dużymi penisami i nie mogłaby takiego pocałować, lubi mniejsze, zgrabne, twarde.

Gość gość
Hahahaha ale wy jesteście żałośni. Ja mam 10 cm wzwodzie i mialem 2 partnerki. Z obecna mam syna, mamy po 3X pare lat i jestesmy szczęśliwi.

Gość gość
10cm?! to współczuję :O

Gość gość
Wszystko masz w normie. Średnia międzynarodowa to 13,12 cm. Badanie na podstawie 15 tys. pomiarów, ale przez badaczy. http://www.tvn24.pl/ciekawostki-michalki,5/jaka-jest-srednia-dlugosc-penisa,520675.html

Gość gość
Witam. mam ponad 40 lat i miałem ok 25 kobiet (za kasę nie liczę), z których tylko jedna nie wróciła na kolejne przygody ze mną. Mój penis ma 14 cm długości i 11,5 obwodu. Ze dwie laski coś wspomniały że trochę chudy ale daje rade. Myślę, że jednak ważniejsza jest sprawność, twardość itp. niż wielkość, o ile ta mieści się w normie. Nie załamywać się tylko uczyć i przeć do przodu. Gorsze rzeczy mogą się Wam przytrafić niż k***s 13 cm. Te dane jakoby średnia dł, to była 13 cm, a obwód 11,5cm to bzdura. Nie spotkałem kobiety, która by powiedziała, że miała mniejszego wacka od mojego, więc ta średnia to na poprawę humoru zakompleksionym, takim jak ja. Jak kogos dołuje penis mniejszy od sredniej to co będzie z poważnymi chorobami, kłopotami w pracy itp. W życiu nie brakuje poważniejszych problemów.

Gość gość
Gość 13:41, to nie bzdura. Po prostu wiekszosc facecow dokonując sobie samemu pomiaru, robi to zle i niedokładnie lub specjalnie zawyża pomiar. Ta średnia wynika z pomiaru ponad 15 tys. mężczyzn dokonanych przez osoby, które wiedziały jak zmierzyć długość. Poza tym Azjaci maja mniejsze penisy, wiec oni zaniżają średnia. Generalnie z Toba sie zgadzam, bardzo ważne jest to jak kto posługuje sie penisem, czy jest nastawiony na dawanie rozkoszy, a nie branie, czy potrafi długo nie dochodzić, czy jest sprawny fizycznie, jakie techniki stosuje, czy potrafi zacząć od dobrej gry wstępnej, czy ma duzy obwód penisa, itd. Przecież to takie logiczne i oczywiste.