Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet....

Polecane posty

Gość gość

Lubicie jak facet caluje Was w reke, przepuszcza w drzwiach, otwiera drzwi samochodu, przysowa Wam krzeslo w resteuracji pomagajac usiasc?

Gość gość
pytanie-pułapka, zapewne :) jeśli odpowiesz tak, to jesteś księżniczką dodatkowo jesteś be, bo jest równouprawnienie jeśli odpowiesz nie, to jesteś podłą feministką

Gość gość
-nie lubię całowania w rękę, nawet bym nie pozwoliła -sama przepuszczam ludzi w drzwiach więc miło mi kiedy inni robią to dla mnie -otwieranie drzwi to niepotrzebne bieganie dookoła samochodu -jak ma niby pomóc mi usiąść? to już jest głupie.

odwrotnie powinno być, wszystko dla swoich królów i władców powinniście robić

Gość gość
23:21 nie :)

Gość gość
Lubię. Facet powinien zachowywać się jak gentelmenem tak jak kobita powinna zachować się jak dama.

Dźentelmen, mężczyzna z wyższej półki. Sama kurtuazja nie czyni z człowieka dżentelmena, choć mile jest widziana.

Prawdziwy męzczyzna to powinien przywalić maczugą do jaskini i BAM BAM ! a potem na polowanie walczyć z dzikim zwierzem ryzykując życie by ta z jaskini nie umarła z głodu

Gość Czarownica z lasu
Uwielbiam, ale nie doświadczam często takiego traktowania.

Gość gość
całowanie tak ale tylko jak to gorąca znajomość,obcy koledzy wykluczone,cała reszta jest naturalna byle z wyczuciem

Gość gość
tak

Gość gość
ja niezbyt :o ewentualnie otwieranie drzwi, uważam to za normalne, że np ciężkie drzwi otwiera się słabszej osobie. Zawsze otwieram starszej, niepełnosprawnej osobie a nawet facetom jak coś niosą i mają zajęte ręce. Dlatego mi miło jak ktoś silniejszy mi pomoże, ot taki uprzejmy odruch. Resztę uważam za zbędną i głupio się czuje jak ktoś mi otwiera drzwi samochodu, odsuwa krzesło, jakbym była upośledzona :o

Postrzeganie siebie jako upośledzoną, możesz zawdzięczać feministkom.

Gość gość
może ma mi jeszcze ślinę z ust wytrzeć? Już bez przesady z tym odstawianiem krzesła i otwieraniem drzwi. Szybciej je sama otworzę, a może mam stać jak świeca i czekać aż ktoś mi łaskawie krzesło odsunie? Ślinienie ręki to też już, szczęsliwie, wymarły zwyczaj.

Gość gość
up