Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćtakdlaMEZCZYZN

Wątek dla kobitek szukających męża, chcących wyjść już za mąż.

Polecane posty

Gość gośćtakdlaMEZCZYZN

Kobitki nie załamujcie się i nie doszukujcie sie w sobie mankamentow. Popatrzcie na tytul tematu, czy przypadkiem nie sa to czasy niemezczyzn? Po prostu spora wina lezy w braku dzikosci serca i braku meskich pierwiastkow w zbudowanych osobowosciach meskich. Oni powinni nas zdobywac, byc zaradnymi, przychodzic do nas odwaznie i konkternie, byc przodujacymi. Jest zupelnie inaczej.Teraz kobiety nosza spodnie, zapraszaja na randki,sa zaradne i przedsiebiorcze, prowadza auta na rowni mezczyznami, sa piekne, ladne, mimo to doszukuja sie w sobie jakichs brakow. Dlaczego nikt mnie nie zaprasza? Dlaczego moje relacje szybko sie koncza? Dlaczego on nie chce sie zenic mimo tylu lat bycia razem? Trzeba stawiac sprawe jasno. Albo mezczyzni dowartosciuja sie i odnajda swoje prawdziwe powolanie do bycia mezczyznamii, albo nie zawracajmy sobie nimi glowy. Kobietki, jest jeszcze elita prawdziwych mezczyzn, ale jest ich coraz mniej. Pamietajcie, zeby iinteresowac sie tylko tymi wartymi zainteresowania, powaznymi i dojrzalymi mezczyznami. Moze w taki sposob grono wyrobow facetopodobnych sie zmniejszy...

Gość gośćtakdlaMEZCZYZN
Jak kobieta bedzie kobieta to predzej czy pozniej Ten Mezczyzna ja znajdzie, a facecikow zostawcie w spokoju. Niech dojrzeja, uporzadkuja swoja osobowosc i wtedy ruszaja do przodu. Przez zycie trzeba isc z Mezczyzna ktory dojrzal do swojego powolania "kapitana" glowy rodziny, a nie meczyc sie z kims, kto jest pogubiony i caly czas szuka siebie. W roli mezczyzny jest dowodzenie i panowanie nad tym wszystkim, on musi utrzymac rodzine, musi byc odpowiedzialny, piac sie do przodu z odwaga isc przez zycie-Bog go do tego stworzyl. Kobiety rola jest zgola inna.

Gość gość
żebyś się nie zes... od tego samozachwytu :). Niestety, królewiczowie wyginęli mniej więcej w tym samym czasie co DAMY. Macie takich samców na jakich zasługujecie, wściekłe babochłopy :)

Gość gość
Przeciez nie ma tu mowy o zadnych wielkich wymaganiach. Chodzi o prawde, naturalna prawde. Bog stworzyl mezczyzn wlasnie, by byli MEZCZYZNAMI, a to co obserwuje teraz to bardzo odbiega od tego obrazu. Mysle ze jesli kobieta bedzie starala sie byc kobieta taka jaka powinna byc(w zamysle Bozym), to prawdziwy mezczyzna ja odnajdzie, bo malo jest ich teraz, ale kobiet kobiecych rowniez.

Gość gość
Nie pisz o zadnych damach czy krolewiczach, chodzilo mi o naturalne cechy zaszczepione w mezczyznach w dziele Stworzenia.

Gość gość
a może to ty nie masz nic do zaoferowania "prawdziwym mężczyznom"? dostrzegasz z obłoków samozachwytu taką możliwość?

Gość gośćtakdlaMEZCZYZN
Moze mam moze nie mam:) pracuje nad soba jako kobieta, chce dobrze"wypasc"w zyciu w tej roli w jakiej mnie postawil Bog. Chcialam tylko napisac kobietom, zeby pozostawily bez echa facetow, ktorzy nie sa dojrzali do swojej roli, a maja wazne zadania zyciowe. Niech sie nie mecza z takimi ani nie doluja,bo warto dac sie zdobyc odpowiedzialnemu dojrzalemu prawdziwemu Mezczyznie z ogromna wtedy szansa na kolejne udane malzenstwo czy udana rodzine w naszym spol..

Gość gość
Malzenstwo z niedojrzalym mezczyzna jest praktycznie z gory przegrane. Trzeba dostrzegac i wypatrywac tylko i wylacznie dowartosciowanych, rozsadnych mezczyzn. Jesli on ma problemy z osobowoscia, czy poczuuciem wartosci, to niech uda sie do specjalisty po pomoc i niech pracuje nad soba, walczy o siebie, przyszlosc. Zadna kobieta nie powinna brac na swoj***arki faceta z "problemami". On powinien do niej przyjsc juz " gotowy", odwaznie i zdecydowanie jak MEZCZYZNA.

Gość gość
Facet też baby z "problemami" nie potrzebuje. A ponieważ większość kobiet w dzisiejszym świecie jest lub powinna być pod opieką psychologa lub psychiatry więc ... sorry. Te wymagania działają niestety w dwie strony.

Gość gość
no tak, najlepszy ekspert od spraw seksu i rodziny :)

Gość gość
Kolejna roszczeniowa królewna z drewna. Wylicza, co facet musi. Facet nic nie musi, co najwyżej może. Na pewno nie chce utrzymywać biernej i głupiej pasożytki.

Gość gość
"facecików" :-D

Gość gość
"facecik" to zdaje się ostatnio modny synonim "puszczalskiej". Cecha wspólna - i "facecik" i "puszczalska" dali kosza używającemu tego określenia :P

Gość gośćtakdlaMEZCZYZN
Nie jestem z drewna nie jestem krolewna. Wiem po prostu jak wyglada ta sprawa w dzisiejszych czasach. Taka jest niestety prawda, ze niewielu zostalo mezczyzn meskich, spelniajacych swoja role w zyciu jak nalezy... Czy zadna kobieta sie nie wypowie,tylko sami przedst plci przeciwnej?. Hmm uderz w stol a nozyce sie odezwa;) a jesli chodzi o seks, to dziewictwo oddam mezowi, wiec nie mowcie ze jestem puszczalska.

Gość gośćtakdlaMEZCZYZN
Jego przemowienia, czy kazania sa wartosciowe. Nie chodzi nawet o wzgledy rel, ale on mowi prawde odnosnie ludzkich zachowan, dobrze obrazuje to od strony psychologicznej. Mozna z tego czerpac.

Gość gość
Tylko do tego mężczyzna potrzebuje jeszcze prawdziwej kobiety. A nie roszczeniowej c**y pozbawionej mózgu.

ja nie szukam, ale mąż by się przydał:) nie mam wad, więc na pewno długo w hańbie panieństwa nie pozostanę

Gość gość
Kobiety w Polsce są nudne bez pasji ambicji kury domowe i lenie Bylem 19lat w związku z bylą żoną tylko brala kasę pasożyt nigdy więcej kobiety w domu na stale Jestem po rozwodzie wiem że żyje teraz

Gość gość
Baby są tępe i tak zostanie ten gatunek ginie

Gość gość
Podobno rolnik szuka żony by mu za konia w polu orala od 4:00 do 22:00 na początku są chętne?

Gość gość
Przez zycie trzeba isc z Mezczyzna ktory dojrzal do swojego powolania "kapitana" glowy rodziny, x To weź sobie muzułmanina i niech cie ustawia po kątach jak głowa rodziny skoro tego chcesz a innym daj spokój.

Gość gość
i oczywiście broń boże nie szukajcie winy w sobie. Wy przecież wszystkie jesteście najbardziej zaj...te na świecie :D:D

Gość gość
Piszesz tak jakby tylko mężczyźni byli niedojrzali a ten problem to dotyczy zarówno kobiet jak i mężczyzn. Takie teraz społeczeństwo młodych wygodnych i używających życia. Teraz kobiety nie chcą czekać z rozdziewiczeniem do ślubu, potomstwo chcą po 30-ce, chcą robić karierę, podróżować po świecie, zdobywać wiedzę. Jest też grupa kobiet, która chce realizować się jako żona i matka w młodym wieku i chyba tylko takie szukają mężczyzny opisanego przez Ciebie.

Gość gość
autorka to typ baby, która uważa się za najwspanialszą i jest tak narcystyczna, egoistyczna i leniwa, że nie "potrafi" się sama nawet odezwać i czeka na gotowe. Taka baba zawsze będzie narzekała na swoje relacje z innymi. Bo przecież "dlaczego do mnie tak wspaniałej mój ideał sam nie przyjdzie do mieszkania i nie da mi wszystkiego na tacy?" - wniosek mężczyźni są beznadziejni i niedojrzali :P heh Co za czasy:(

Gość gość
prędzej czy później z każdej kobiety w związku wylezie typowe babskie qrestwo. Nieważne czy ma dobrego męża czy nie, natury nie oszukasz.

Gość gość
Uderz w stol...

Gość niemężczyzna_987
Albo mezczyzni dowartosciuja sie i odnajda swoje prawdziwe powolanie do bycia mezczyznamii, albo nie zawracajmy sobie nimi glowy. xxxx Zgadzam się

Gość gość
jak ONI się dowartościują to WAMI sobie nie będą zawracać głowy :D

Gość gość
"Dlaczego on nie chce sie zenic mimo tylu lat bycia razem?" Bo po rozwodzie dzieci i połowa jego majątku są Twoje.