Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneta2301

Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość
Zbierajcie od razu na samochód!

Gość gość
haha, tego jeszcze nie było, widziałam już "zbieram na maybacha" ale na chatę ? Nowa jakość :)

Gość gość
kobito oglosilas się na prawie wszystikich dostepnych portalach. Wybacz ale zebranie o kase na mieszkanie to jakby z lekka przesada. Ja tez mam ciasno,jestem samotną matką,mieszkam w 1 pokoju z 2 dzieci a jednak jakos zyję i sobie radze i nie mialabym sumienia zebrac o jakies ochłapy. mama mnie nie tak wychowala, tyolko zeby zacisnac zeby i przetrwac jakos i radzic sobie samemu,myslec głowkowac i dzialac.Dlatego nie jestem patentowanym leniem i nie wyłudzam kasy przez internet. Pracuję,dziec***ilnuje zaprzyjazniona sasiadka,bo nie mam nikogo do pomocy,trseba się jakos dogadac,radzic sobie. Do tego nalezne zasilki i alimenty.Sprzedaję tez ubranka i zabawki po moich dzieciach i jakos grosz do grosza się uzbiera. Wybacz ale nie rozumiem twojej sytuacji nie mialas warunkow finansowych a mimo to rozmnazasz się jak króliki? I jeszcze katem u tesciowej a fuj,nigdy bym nie poszla do tesciowej, ty nie masz za grosz honoru.Jak sobie nie radzisz popros mops, popros o asystenta rodziny,oni znajda rozwiazanie a nie tu wyłudzac,nabierac niewinnych ludzi.

Gość gość
wguglowałam sobie ten apel i wyskoczyła mi stronka z ogłoszeniami tego typu. Masakra normalnie, 4 dzieci, 6 dzieci, jeden pokój u teściów, bida piszczy, jeść co nie ma, włos się jeży, jak wiara nie pozwala na stosowanie gumy to może pomocy na parafii powinni szukać? i jak do diabła robią się te kolejne dzieciaki jak poprzednia 3 czy 5 śpi w tym samym łóżku?

Gość gość
Ogłoszenia Przyjme Kategoria: Pozostałe / Przyjme Miasto: Gdynia Dodano: 16 Luty 2016 20:32 tydzień temu Witam. Ja wraz z kolezanka mieszkamy we wiosce i jest nam potrzebny samochod by dojeżdżać do pracy. I wiec tak gdyby ktos znalazl sie kto by kupił lub dal samochód to ja i kolezanka byśmy mogly pójść na staly układ wiadomo o co chodzi. Ale ten samochód żeby byl na gaz i z pełnym bakiem. I żeby nie byl jakis stary rocznik tylko zaczynal sie od 2005 roku by się szybo nie popsuł i podluzyl jakis czas. A bak żeby byl pelny ponieważ nie stac nas na razie na tankowanie. I bardzo prosimy o poważne oferty. I jeszcze jedno umowa musi być nas tego samochodu. dobre, dobre :D

Gość gość
tak pewnie, ja za granice wyjechalam, tulam sie po wynajmowanych klitach przelykajac w milczeniu ledwo skrywana pogarde tubylcow, bo jestem obca, imigrantka, z jakiegos zapyzialego kraju wschodniej europy, zeby miec na swoj dom i jakies zycie, a tobie bede mieszkanie sponsorwowac, bo nawet nie potrafisz sie ze swoim zyciem ogarnac, tylko nogi rozlozyc :O

Gość Aneta2301
Jak coś się wam drogie panie nie podoba to nie musicie komentować. I szkoda mi was bo nie znacie mnie a osądzacie a tacy ludzie są najgorsi i właśnie takie osoby są bez honoru, ja go mam. I nie zbieram "na chatę" tylko na zdrowie rodziny. I to ogłoszenie skierowane jest do osób które chcą pomóc więc proszę o nie wypowiadanie się i nie oczernianie bez znajomości mojej osoby i mojej rodziny!!!

Gość gość
ktos ma ci pomoc zebys zamieszkala we wlasnym domu?wiesz co,dobry zart:Dproponuje rozejrzec sie za praca a nie czekac az sie sponsorzy znajda.Nie wpadlam na to,moze mi ktos tez pomoze ,bo jezdze starym samochodem,czas na nowy:D

Gość Aneta2301
Ja przynajmniej piszę szczerze i nie jestem jakąś oszustką i wyłudzaczką a skoro tak zawzięcie komentujecie mój post to może oznacza to że chcecie pomóc? jak tak to proszę bardzo ale bez tak podłych wypowiedzi! Jestem w stanie nawet zaprosić was na kawę do siebie jak tak bardzo chcecie pomóc i przy okazji sprawdzicie mnie czy jestem oszustką i czy chcę wyłudzić pieniądze od niewinnych ludzi czy może jednak NIE !!!!

Gość gość
ja znam instytucję która ci pomoże. Nazywa się spółdzielnia mieszkaniowa.

Gość gość
ja też pozbieram na zdrowie rodziny. Bo zdrowie najważniejsze. Najzdrowsi byliby w willi z basenem koniecznie gdzieś w ciepłych krajach. Nie będę wybredna, mogą być Wyspy Kanaryjskie

Gość gość
kobieto ilu ludzi zyje na skraju nedzy..w warunkach ubostwa.Moze zacznij uzywac antykoncepcje,zeby nie rodzic kolejnych dzieci,ktorym nie potraficie stworzyc warunkow.To wy jestescie rodzicami i to wasz obowiazek.A jak sie nie ma warunkow,pieniedzy etc to sie rodziny nie zaklada,zeby potem nie wyciagac lapy do panstwa

Gość gość
mam 29l i jestem sam,a wiesz czemu?bo nie stac mnie na rodzine,dzieci.Podli bo pisza prawde i nie biegna wplacac kase?Odpowiedzialny czlowiek najpierw mysli potem robi.Wy jestescie rodzicami i wy macie obowiazek utrzymac rodzine oboje.Nie chce kobiety bezrobotnej ktora oprocz rodzenia dzieci nie bedzie niczego wnosila w zycie.Poszukaj pracy i pomoc mezowi tyle w temacie🖐️

Gość Aneta2301
jesteś sam bo jesteś zwykłym ch... i tyle w temacie. Pozdrawiam

Gość gość
Od tego masz MOPS y czy inne organizacje ,fundacje pozarządowe.Do nich sie zgłoś.

Gość gość
hahaha juz biegne ci wplacic zebys zdrowsza byla .Zal tych dzieci ze maja takie warunki dzieki nieudolnosci rodzicow.Dobrze ci ten gosc powyzej napisal:-P

Gość gość
czego sie tu spodziewalas,ze zamiescisz topik i nagle wszyscy beda ubolewac nad twoim losem?Od pomocy jest rodzina,instytucje, a przede wszystkim wy macie stworzyc warunki tym dzieciom.Trzeba bylo myslec przed zalozeniem rodziny,jakie warunki beda a nie teraz jeszcze pyszczyc i wyzywac od chamow.To jest forum i tu kazdy ma prawo wyrazic opinie.