Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćrg6

czy to dobry prezent dla faceta?

Polecane posty

Gość gośćrg6

Mój facet lubi samoloty, nigdy nim nie leciał a wiem że bardzo by chciał. Myślałam o tym żeby na jego urodziny zamówić mu 15 minutowy lot nad miastem, tylko nie wiem czy to dobry pomysł i czy zamawiać miejsce dla siebie też czy tylko dla niego?

Gość suuuper prezent
zrób mu loda i połknij nektar, to dopiero będzie miał "odlot", na pewno nie zapomni tego dnia

Gość gość
co drugi dzień mu to robię

Gość gość
Wspólnie fajnie jest.

Gość gość
daj mu coś co będzie miał a nie taki lot, przeleci się i zapomni, kup mu poduszkę z dedykacją albo jakiś scyzoryk z dedykacją

Gość gość
jak dla mnie kretynski pomysl, a co jak samolot bedzie mial wypadek i twoj chlopak zginie?

Gość hepka88
eee to super fajny pomysł ! Faceci lubią takie rzeczy. Ja swojemu na dzień mężczyzny kupiłam voucher na przejazd sportowym luksusowym autem , on akurat jechał betą M3 ale był zachwycony , jedno okrązenie a nadal opowiada z wielką fascynacją kolegom w pracy jaką to ma wspaniałą kobietę ;D no a teraz ja mam śniadanie do łózka. Gdybyś tez chciała spróbować to tu masz stronkę http://motoprezent.pl/ oraz maila (ja się tak kontaktowałam) biuro@motoprezent.pl . Powiem Ci faceci to tacy mali chłopcy , nie wiele im trzeba.

Gość agnieszka985
a moim zdaniem taki lot jets super, sama miałam taki prezent od swoich rodziców i to dzis to wspaniale wspominam! może ludzi spacery i interesuje się starociami, bo wykrywacz metali teraz też stał sie bardzo popularny, nie raz spotykałam w pobliskim lesie osoby z wykrywaczami, podobno znajdują monety różne itp czasami wojenne rzeczy można wyszukać. Jak sprawdzałam ceny to nie jets to aż tak drogi, bo ok 1000zł np kosztuje w sklepie wojok.pl

Gość gość
No wg mnie ekstra prezent :) Ja swojemu kupiłam voucher na kilka wejść do pokoju zagadek i sobie wykorzystuje co jakiś czas na męskie wyjścia ;) Takich pokoi jest bardzo dużo, ja mu kupiłam do warszawskiego http://houseescape.pl/voucher/

Gość alakk
Ja lubie swojemu męzowi dawać trochę frajdy w życiu. Zabrałam go w ostatnim czasie na tor wyścigowy , jechał sportowym BMW dzięki firmie motoprezent , u której kupiłam takową możliwość. Faceci lubią takie rzeczy.

tu edi edzia wredno babsko z komęta numer jeden!!! jak nie masz nic mądrego do napisania to zamknij gembe i się stuknij w ten sagan!!! precz.....

Gość ZosiaSamosia23
Jeśli facet się tym interesuje - kupuj śmiało, na pewno sprawisz mu przyjemność. Ja już jakiś czas temu doszłam do tego, że najlepszym rozwiązaniem są zawsze prezenty związane z upodobaniami danej osoby. Mój jest np. majsterkowiczem, więc dobrym pomysłem na prezent dla niego jest np. taka lupa: http://www.cezar24.pl/lupa-naglowna-opaska-1x28x-1xled-soczewek-p-1098.html . Na pewno nie warto uszczęśliwiać kogoś na siłę i kupować czegoś, co naszym zdaniem powinno mu się podobać. W końcu to nie my będziemy używać tego prezentu.

Gość gość
Kup mu ksiazkę. w matrasie jest bardzo duży wybór. Może coś z kwestii motoryzacji czy militarii ?