Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abisyn

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość Abisyn

Witam. Ostatnio (6.02) pierwszy raz wspołżyłam z moim chłopakiem. Daty następnego współżycia: 7.02, 14,15.02, 21.02, 27.02. Za każdym razem zabezpieczaliśmy się prezerwatywą, która nigdy nie pękła. Mój partner także nigdy nie doszedł we mnie, nie pozwalałam na to. Zawsze jak mnie dotykał miał czyste ręce. Jedynie kilka razy otarł się członkiem o moje wargi sromowe, ale był suchy, sprawdzałam. Okres spóźnia mi się już 16 dni. Wcześniej miałam nieregularny także, ale do max 11 dni spóźnienia. A i kochaliśmy się trzy dni przed spodziewaną miesiączką. Mam swoje standardowe objawy okresu. Bolą mnie piersi. Mam nabrzmiały brzuch. Robiliśmy test ciążowy tydzień temu i wyszedł negatywny. Czy jest szansa że jestem w ciąży?

Gość gość
Niewielka, jak będziesz w ciąży to idź w totka zagrać ;P

Gość gość
nie jesteś

Gość gość
Odpowiedz to ginekologowi i daj mu zajrzec do tej swojej jaskini gdzie sie kisil ogoras twojego chlopaka

Gość gość
skoro się zabezpieczaliście, to nie masz się czym martwić. Jeśli jednak to dla Ciebie za mało to stosujcie dodatkowe zabzpieczenie. Dobrym rozwiązaniem jest żel plemnikobójczy. Z tego co wiem bardzo dobry jest contragel.