Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy schudnę w 2 mies ?

Polecane posty

Gość gość

witam za dwa miesiace mam wesele z przyczyn zdrowotnych i osobistych nie mogłam podjac odchudzania ani cwiczen teraz juz moge czy realne ejst aby w 2 miesiace schudnac 10 kg ? bez efektu jojo i w maire zdrowo tzn bez drastycznych głodówek? planuje zejscie do 1500 kcal cwiczenia 6 razy w tyg do tego łykam młody jeczmien ktory na dzien dzisiejszy juz pomógł mi podkrecic metabolizm \ oraz pije dwa razy dziennie po 2 łyzeczki ocet jabłkowy

Gość gość
W 2 mieciące co najwyżej 5 kg wiecej nie radzę

Gość Dżagoda
Jeśli będziesz sobie wszystkiego odmawiać, stracisz motywację po pierwszym tygodniu. Podejdź do tego sprytnie i poszukaj niskokalorycznych zamienników różnych produktów. Ja na przykład zamiast cukru stosuję słodzik Susaron. Wygląda trochę jak miód, ale ma jeszcze więcej zastosowań, a o wiele mniej kalorii ;)

Gość gość
czyli 10 to zbyt wiele na tak krótki okres ???? moze i racja w ogole za te 2 mies planujemy tez pierwsze próby z ciaza znajomi mowia ze sie nie opłaca ksoor zaraz moge ponownie utyc ja tak nie uwazam sadze ze lepiej z nizsza waga startowac w ciazy i juz dzis w ciagu tych 2 mies nauczyc sie wpioic jakies nowe zwyczaje zywieniowe

Gość gość
w pt kończe kurację ze slimcea. Cała kuracja bardzo udana. Potwierdzam działanie i polecam każdej która z innymi rozwiązaniami nie dawała rady schudnąć tyle ile sobie założyła. Ze slimcea powinno być dużo łatwiej. Polecam

Gość gość
Ja rozpoczęłam dietę - jestem na pudełkach, tzn. mam catering dietetyczny, który zamawiam od firmy http://maczfit.pl. Po pierwszym miesiącu mam -4 kg, po drugim spodziewam się kolejnych 2-3 kg mniej. Nie wiem, czy realne jest 10 kg w 2 miesiące bez ćwiczeń. Ale myślę, że 6 kg powinno Ci się udać :)

Gość gość
im mniej poświęcisz czasu na myślenie "czy schudnę" i wyłączysz komputer i zaczniesz ćwiczyć ! to tak - schudniesz :) ale siedząc na fb i myśląc o tym "jaką dietę wybrać" - nie uda ci się :P

Gość gość
dzieje się tak ponieważ są i tabletki podróby i skuteczne. Ja też nie wierzyłam bo raz się zraziłam. Później bliska osoba poleciła mi tabletki Slimcea. Zaczęłam wtedy poważnie chudnąć. Wcześniej nie potrafiłam osiągnąć takiego efektu. Pozbyłam się nadwagi i zmieniłam zdanie o tych suplementach.

Gość gość
Przez dwa miesiące można troche schudnac, jednak jeżeli chcesz prawdziwej rewolucji w sylwetce, musisz zmienic tryb zycia. Zdrowa dieta, regularna aktywność fizyczna i odpowiednio dobrane suplementy z http://elitesportfood.pl/ Za pół roku nie poznasz siebie w lustrze :)

Gość gośćAsda
Ja jestem osobą której Foreverslim pomógł schudnąc. Ale nie tylko jest to zasługa Foreverslimu ważna również była dieta i ćwiczenia.Cała kuracja trwała trzy miesiące i bardzo dobrymi efektami.

Gość gość
ja stosowałam adipex i mi pomógł, zrzuciłam 8 kg w 2 miesiące, polecam. Mogę dać namiary kasia8807@vp.pl

Gość gośćfrrfrfrf
Ja schudłam 13 kg w 2 miesiące przy praktycznie zerowej aktywności i efekt mi się nadal utrzymuje przy kaloryczności 2400 kcal na dobę. Jadłam 850-1100kcal na dobę. Teraz chcę znowu trochę schudnąć i będę jeść z 1200 kcal plus łykać witaminy i mikroelementy, żeby uzupełnić braki. Najważniejsze jest skrupulatne notowanie każdych kalorii, które się zjadło i wypiło bo nawet mały kawałek czegoś tam może zmienić finalny efekt.

Gość gośćfrrfrfrf
Nie doczytałam wcześniej, że planujesz ciążę. To odradzam ci w takim razie ochudzanie zwłaszcza około 10 kg bo możesz mieć potem problem z hormonami. Lepsze zdrowie niż piękna sylwetka.

Gość maryla321
Jasne przy planowaniu dzidziusia lepiej się nie odchudzać ;) jedynie po można jak za dużo się przybierze ;) ja tak miałam strasznie dużo mi zostało po moim szkrabku... I tak zaczęłam stosować African Mango http://szczupla-kobieta.pl udało mi się zgubić nadmiar kilogramów bez drastycznej diety;) nie miałam czasu gotować sobie ciągle czegoś innego niż dla męża a na siłownie też nie chodziłam bo nie była z kim maleństwa zostawić.... Ale bez tego schudłam 14kg w 2 miesiące;)