Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annnaaa G

Monte z dodatkami nowość

Polecane posty

Gość Annnaaa G

Witam, Biorę udział w projekcie Monte z dodatkami. Czy słyszeliście już o tym produkcie? Dostepny jest on w ośmiu wariantach: - Monte Cherry, - Monte Cookies, - Monte Crunchy, - Monte Choco Balls, - Monte Cappucino Balls, - Monte Cacao Cookies, - Monte Choco Flakes, - Monte Waffle Sticks. Coś pysznego! Połączenia klasycznego, delikatnego deseru Monte z niebywale pysznymi dodatkami! Spróbujcie! :)

Gość zumi2012
Ja również testuje i jest mega smacznie wszyscy obdarowani bardzo zadowoleni :) Super akcja polecam testowanie :) Pozdrawiam gorąco:) ;0

Gość marlena224
Super produkt. Osobiście miałam przyjemność spróbować tych pysznych waniliowo orzechowo-czekoladowych deserków z różnymi dodatkami. Deserek jest dostępny aż w 8 wariantach co pozwala na różnorodność smaku i kombinacji. Dodatkowy atut serka Monte z dodatkami to jego niska cena. Polecam wszystkim.

Gość Karz
Ojjj całkowita racja :D Monte z dodatkami to był fenomenalny pomysł. Ja uwielbiam dodatek Crunchy. Ta chrupkość, delikatność i z dzieciakami fajna zabawa np. układanie z nich serduszek na deserku to coś co łączy naszą rodzine. #momentzmonte to chwila dla nas i nie wyobrażam jej sobie z innym deserkiem :D

Gość gość
W kapitaliźmie nie masz pieniędzy na wykupienie całego towaru, bo pojemność magazynu jest ograniczona! Nadprodukcja! Jak masz za dużo pieniędzy to i towaru zabraknie w końcu! Zgnije Monte! Przepłacisz! Zastój w gospodarce! Wiecznego wzrostu gospodarczego nigdy nie będzie! Recesja! CRAjzis!

Gość gość
MC Donald's wszedł do Ciebie! To i Ty załóż polską hamburgerownię amerykańską w USA i nazwij ją MC Polack! Amerykanów karm polskością! Żyda i murzyna zmień na mięso do kebaba!

Gość gość
Niemcy już emerytów chorych i inwalidów zjadają by pieniędzy było więcej w budżecie! Kapitalizm z USA i amerykańska oszczędność!

Gość gość
Zróncie konkurencję dla Monte! Wyprodukujcie lepsze desry i niemiecki rynek zniszccie! Polacy zaatakują USA i Niemców i UK i skandynawię swoimi hamburgerami und kebabami and polską colą! Polskie marketi i sklepy społem będą na całym świecie! Polski cement und beton and plastik i metal sprzedacie do Chin! Psychotropy polskie i węgiel opylicie i sejm zarobi!

Gość gość
Microsoft wykupi Rosja, a Nokia to już jest w rękach korporacji litwińskiej! Burger King zmieni nazwę na Cheesburger God! Pizza Hut nazywać się będzie Picca House w 2026 roku! Hlep z bigosem w środku i z posypką kokainy!

Gość gość
Podrabiajcie Monte! Żołnierze polscy rozstrzelają niemcuff, a wojsko żydowsko-murzyńsko-cygańskie ostrzela zakład produkcyjny Monte w Niemczech!

Gość gość
Polacy muszą podrabiać jak chińczycy! Kapitał bydlęcy!

Gość gość
Polak nie jedzie w polskim samochodzie! Polak jedzie za benzynę cudzą i nie za swoje własne pieniądze! Wiedźmn mieczem macha na plaży jak Cloud z Final Fantasy 7!

Gość gość
Niemiec kupuje taniej w polsce niemieckie produkty, niż u siebie w niemczech! Dojedzie tutaj und na benzynę wyda and samochód się zużyje! Wszystko musi zdrożeć! Bezrobotnych niemców w polsce zatrudnić! Bezdomnych amerykanów z USA w united kingdom zakwaterować! Samobójców wskrzesić - ożywić!

Gość gość
Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej kupił swoim podopiecznym 789 miliardów ton Monte!

Gość gość
Monte - Masz Okinawę Na Tacie Emerycie.

Gość gość
Monte - MON Okradł Naszego Tandetnego Emeryta.

Gość gość
Monte od jutra będzie produkował smartfony und komputery PC and Xbox Two and PlayStation 5 i Nintendo Wii U 2. Monte wykupi Danone!

Gość Ana1122
Monte z dodatkami... UWIELBIAM! Szczególnie Monte Choco Flakes. Jest po porostu wspaniałe:) Mont z łatwością zastępuje domowe desery podczas spotkań przy kawie. Wybór jest tak szeroki, ze każdy znajdzie coś dla siebie, a dzieci są zachwycone dodatkowym "pudełeczkiem z pyszną niespodzianką":) Polecam wszystkim gorąco.

Gość Koliber87
Ja też mam okazję testować Monte z TRND :) Jak dla mnie to nie ma tutaj numeru jeden, bo wszystkie 8 smaków były wyśmienite :) Wiem, że jeszcze nie raz będziemy mieli je w lodówce, bo każdemu w rodzinie one zasmakowały :)

Gość kasia1k
Muszę przyznać że tradycyjne Monte nie dorasta do pięt Monte z dodatkami, które uwielbiam! 8 cudownych dodatków, a każdy tak inny i tak pyszny. Monte Cherry – lekko kwaśna wiśnia fantastycznie przełamuje słodycz Monte. Monte Cookies – nawet zwykłe ciasteczka mogą być niezwykłe, bo te maślane mini herbatniki są przepyszne. Monte Crunchy – super alternatywa na śniadanie zamiast tradycyjnego musli z jogurtem. Monte Choco Balls – te czekoladowe kuleczki są tak pyszne że rozpływają się w ustach. Monte Cappucino Balls – gorzki smak kawowych kuleczek w połączeniu ze słodyczą Monte to strzał w 10. Monte Cacao Cookies – kakaowe ciasteczka to idealna przekąska w ciągu dnia. Monte Choco Flakes – płatki w białej oraz deserowej czekoladzie, dla każdego coś miłego. Monte Waffle Sticks – nieziemsko pyszne wafelki! Który dodatek jest najlepszy? Nie potrafię wybrać jednego, co rzadko mi się zdarza. To oznacza tylko jedno, Monte z dodatkami jest rewelacyjne i trzeba spróbować każdego.

Gość foxium
Nowe Monte z dodatkami to coś wspaniałego. Osiem fantastycznych dodatków, dla każdego coś miłego: - Monte Cherry, - Monte Cookies, - Monte Crunchy, - Monte Choco Balls, - Monte Cappucino Balls, - Monte Cacao Cookies, - Monte Choco Flakes, - Monte Waffle Sticks Który z nich jest najlepszy? Wg mnie wszystkie są rewelacyjne, każdy na inną porę dnia, inny nastrój czy nieco inne przeznaczenie. Zdania wśród znajomych są podzielone. Nie ma wariantu, który by komuś nie smakował. Serdecznie polecam!

Ja również testuje z moją rodzinką Monte. Monte każdy zna i nie ma potrzeby rekomendować ale po dodaniu różnych dodatków, mamy super deser. Każdy z dodatków sprawia że Monte smakuje za każdym razem inaczej. W mojej rodzinie prym wiedzie Monte Choco Balls.

Gość egzotyczna21
Uwielbiam Monte!! A Monte z dodatkami to strzał w 10!! Deser nie jest zbyt słodki, prawie wszystkie chrupią co uwielbiam, można jeść na wiele sposobów, mieszać z dodatkami, wysypać i jeść bez mieszania, każdą warstwę osobno lub razem jeść dodatki bez Monte lub z – jedno Monte – wiele sposobów!! Rewelacja – uwielbiam Monte z dodatkami deser pożywny smaczny dla małych i dużych polecam!!

Też biorę udział w projekcie TRND! Jest to PRZEPYSZNA kampania!!! Według mnie najlepsze jest Monte Cherry, a według moich testujących głosy są podzielone, ale przeważają: Cookies, Crunchy i Cacao .Polecam naprawdę wszystkim spróbować, bo to Monte to przepyszna przekąska. Szkoda, że jednym z wariantów nie jest deser o ograniczonej do minimum ilości cukru, przy tak dużej liczbie osób ograniczających słodzenie myślę byłby to strzał w 10. Dla osób zdających o linię, zdrowe odżywianie czy cukrzyków deser niestety odpada :(.