Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pianka haribo

Czy to normalne?

Polecane posty

Gość Pianka haribo

Czesc. Prosze o pomoc / obiektywne spojrzenie na sytuację. Oboje studiujemy w mieście oddalonym o 100 km (1,5 h drogi, bardzo dobre połączenie). Niestety, mój facet oznajmił mi, że już nie będzie w weekendy dojeżdżał tylko będzie wynajmował mieszkanie lub pokój w hotelu pracowniczym z dwiema koleżankami i z kolegą. Oczywiście nie podoba mi się ten pomysł bo uważam że w jednym pokoju można spać ze swoja kobietą a nie dwiema obcymi i oglądać je w piżamie bez staników... On nie widzi w tym nic złego i denerwuje się że mam obiekcje. Rozumiem jego zmęczenie dojazdami (z tym że ja jakoś nie marudzę że dojeżdżam bo uważam że raz na 2 tyg lub miesiąc korona mi z głowy nie spadnie). W sumie nie mialabym nic przeciwko gdyby nocowal z samymi kolegami, ale dochodzi tez kwestia finansów - mamy wkrótce zamieszkać razem, obiecał mi pierscionek zareczynowy, ale okazalo sie ze nie wiadomo kiedy go dostanę bo potrzebuje pieniedzy na dokończenie mieszkania - garnki, naczynia i tym samym nie szkoda mu wydać 300 zł na taki nocleg... Pomocy bo oszaleję . Nie spodziewałam sie ze moj facet wpadnie na taki pomysł.

Gość gość
Up

Gość gość
Jest tu ktos?

Gość gość
Jak dla mnie podejrzane, naprawde musicie pogadać w cztery oczy. Moze spytaj go, czy możesz wynająć z jakimś kolesiem pokój dwuosobowy?

Gość gość
Śmierdzi na kilometr!!!! Pewnie jeden kolega będzie pukal koleżankę a on druga.

Gość gość
Ale on twierdzi ze "wymyslam glupoty" bo jemu chodzi tylko o miejsce do spania i nie bedzie sluchal moich wymyslow nt powrotow :( do piatku czasu coraz mniej i baardzo mi nie odpowiada ta sytuacja zwlaszcza ze mam zaliczenie w niedziele i chcialam sie spokojnie uczyc.

Gość gość
Ten jego kolega tez jest w zwiazku. Nie wiem jak rozmawiac ze swoim facetem..

Gość gość
Postaw sprawe na ostrzu noza albo rybki albo akwarium w jednym pokoju beda chlac****ewno sie roochac chce sobie jeszcze popukac przed slubem to oczywiste ..

Gość gość
Nie podejrzewalam go nigdy o zdrade, chociaz o taki pomysl tez nie, wiec kto wie... :(

Gość gość
A wy nie mielibyscie nic przeciwko gdyby wasz partner tak postapil?

Gość gość
nie miaubym

Gość gość
W zyciu bym się nie zgodziła

Gość gość
W życiu bym sie nie zgodziła na coś takiego. Mają zamiar spac w jednym pokoju? Tyle łózek tam jest, czy mają zamiar orgię uprawiać?

Gość gość
nie ufacie swoim parterom?

Gość gość
Ja bym miał jestem bardzo zazdrosny.

Gość gość
I jak byscie uargumentowali swoja decyzje? Mamy po 24 lata i jakos nie wyobrazam sobie po wspolnym zamieszkaniu jego noclegow w pokoiku z kolezankami a ja sama w domu... bo ja z zajec wracam na noc, pomimo tego ze w tamtym miescie mieszkalam kilka lat i bez problemu moglabym nocowac u znajomych.

Gość gość
Moim zdaniem to ty przesadzasz. Wiem, ze wynika to z zazdrosci i braku pewnosci siebie, ale przy tym prezentujesz takie zalozenia, jak kafeteryjne trolle, ktore zdaja sie uwazac, ze kazdy by sie z kazdym gdyby tylko im dac kilka minut w jednym pomieszczeniu. Z tego co ja widze, ludzie maja wiecej przyzwoitosci i szacunku do siebie, innych i swojego partnera.

Gość gość
Wystarczy ze laska wystawi d**e czy cycka albo sama coś zainicjuje. Myślisz ze się będzie powstrzymywal? Zapomni w sekunde o tobie 90% by tak zrobiło. Faceci nie przywiazuja wagi do sexu.. Zreszta wielu ludzi zdradza na potege a ich partnerzy sa niczego nie świadomi.

Gość gość
''Wystarczy ze laska wystawi d**e czy cycka albo sama coś zainicjuje. Myślisz ze się będzie powstrzymywal?'' W zyciu bym sie nie wiazala, gdybym wierzyla w takie bzdury.

Gość gość
Tu chodzi rowniez o fakt ze on mnie w tym wszystkim nie uwzglednia (a tez studiuje), ze nie liczy sie z moimi uczuciami.

obiecał mi pierscionek zareczynowy, ale okazalo sie ze nie wiadomo kiedy go dostanę x i jak sobie z tym radzisz? przytulam

Gość gość
Zawsze szczery - fatalnie bo czuje ze mnie zwodzi zwlaszcza ze te wszystkie deklaracje wychodzą od niego. Dzieki .

Gość gość
up