Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Będę mamą trojaczków!

Polecane posty

Gość gość

Wiemy od kilku dni, na razie jestesmy w szoku. Mamy już jedno dziecko, zdecydowaliśmy się na kolejne, a tu taki bonus! Co prawda mamy własny dom 150 m i z finansami nie jest najgorzej, ale i tak mnie to przeraża. Jak damy sobie radę, chyba będę musiała wziąć kogoś do pomocy przez pierwsze miesiące.

Gość gość
Gratuluję, za darmo możesz mieć pomoc pan z Mopsu, tylko zgłoś, że potrzebujesz do pomocy przy dzieciach. Po co masz opłacać opiekunkę. Super, powodzenia.

Gość gość
No cóż, gratulacje :) Pomoc na pewno będzie na początku potrzebna. Sama jestem matka bliźniąt i starszego dziecka, też był szok, bo nastawialismy się na dwoje, ale teraz maja już rok, starsze 3 lata i świetnie się razem bawią ;) Będzie dobrze, ale pomoc jest niezbędna

Gość gość
Martwię się też jak będzie ciąza przebiegała, a mój mąż modli się, aby był chociaż jeden chłopiec, bo mamy już córeczkę i mówi, że z pięcioma babami nie wytrzyma :)

Gość gość
Gratuluje! Badz dobrej mysli. Poradzisz sobie jakos. Zorganizujesz sie. Ale jakas pomoc musisz miec. Powiem Ci , ze nawet Ci zazdroszcze. Tak pozytywnie. Moim marzeniem sa bliźniaki albo chociaz jeszcze jedno malenstwo.. Takze ciesz sie cala czworka, to rzadko sie zdarza

Gość gość
Wielkie gratulacje. Ja mam jedna corke i jakbym jessze miala byc w ciazy tylko z jednym to chyba bym skoczyla z okna taki nam mala dala wycisk od urodzenia a co dopiero z dodatkowa trojka! Powodzenia ;)

Gość gość
Nahwaznuejsze zeby ciaza przebiegla bez problemow i zeby udalo sie donosic dzieci chociaz do 32tyg. Ja tez mialsm miec trojaczki ale 2synkow umarlo.....mam tylko jednego.urodzili sue w 25tyg. I 2pokonala sepsa......

Gość gość
Zdrowia!:D

Gość gość
Zdrowia i chocby jedno bylo chlopcem! Moja sasiadka ma 3-jke dziewczynek - 1 starsza, dwojka mlodszych blizniaczki. Slyszalam jak czasem watriuje z tymi dziewuszkami. Maz przyjezdzal na weekendy,pracuje w innym miescie.

Gość gość
zdrówka dla Ciebie i dla dzieci!! i trzymam kciuki żeby choć jeden bobas był chłopczykiem :D to się mężuś postarał :D gratulacjeeeee!!!

Gość gość
gość dziś Martwię się też jak będzie ciąza przebiegała, a mój mąż modli się, aby był chociaż jeden chłopiec, bo mamy już córeczkę i mówi, że z pięcioma babami nie wytrzyma usmiech.gif no tak, typowe dla durnego faceta, babka martwi się o zdrowie dzieci i swoje, a facet jak to facet zamoczył, walnął CI 3 dzieciaków i najważniejsze dla niego żeby było chłopak:O żygac się chce jak się czyta jakich macie facetów:O

Gratulacje! :D jak to mawiają, lepiej mieć kilkoro dzieci za jednym razem, niż później rok po roku. pewnie bedziesz potrzebować jakiejś bielizny ciążowej. Słyszałam , że Alles ma fajne i wygodne staniki i ciuszki dla ciężarnych. gdybyś miała okazje przetestowac, to daj znać ;)

Gość gość
gość 16:04 nie spinaj sie tak :D przeciez napewno zartowal, troche dystansu!! ehh

Gość gość
Gratuluje! ja tez jestem mama 3-jaczkow :) Moje szkraby w sierpniu koncza 3 latka i powiem Ci,ze nie taki diabel straszny.Jak sie dowiedzielismy ze ciaza mnoga ze trojaczki bylismy w szoku,bo ani z mojej strony ani ze strony meza nie bylo nigdy blizniakow,tez sie balam jak to bedzie czy sobie poradzimy itp.Ale nie bylo i nie jest az tak zle ;) Najgorszy okres jest gdy maluchy zaczynaja same sie poruszac oj wtedy trzeba miec juz oczy w kolo glowy,ja mialam do pomocy znajoma pielegniarke ale tylko do 3 miesiaca,zebym mogla to jakos ogarnac,potem juz sobie sami radzilismy,w sumie wiekszosc czasu to ja sama bo maz w pracy.Ciekawe co u Was bedzie my mamy dwoch chlopcow i dziewczynke urodzili na przelomie 35/36tc cala trojka zdrowa mialam cc.

Gość gość
Moja kolezanka ma trojaczki 3 chlopakow i daje rade. Ale wczesniej taka malo poradna byla a z nimi rade sobie dala. Musisz miec kogos do pomocy, mame, tesciowa koniecznie. Bo nie dasz rady.

Gość gość
Gratuluję . :) Rzeczywiście bez pomocy jakoś tego nie widzę,sama się wykończysz. Ale wiem,że mamy trojaczków są i dają radę. ;) Mam 2 dzieci,chciałabym mieć bliźniaki,ale to pozostanie marzeniem. :D

Gość gość marza
Zycze zdrowia cieepliwoscibi energii. Przez jskis czas bedzie ciezkobi bedziesz potrzebowala pomocy. Za kilka lat bedziesz szczesliwa ze masz czworke dzieci. To rzadkosc w dzisiejszych czasach. Ile lat ma starsze dziecko?

Gość gość
dzięki za miłe komentarze, jak dzieci przyjdą na swiat córka skończy cztery, więc potrafi się sobą chwilkę zająć. Oczywiście, ze mąz z tym synkiem żartował, i najwazniejsze dla nas jest to, żeby ciąza pezebiegła pomyślnie i dzieciaki urodziły się zdrowe. Córka wiele razy mówiła, że chce brata albo siostrę, ale ciekawe jak przyjmie to, że będzie miała troje rodzeństwa.