Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ladna to zaraz wredna?Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość gość

Odpowiedz jest prosta: Bo zazdrosc skreca innym dusze, ot dlatego. Ladna wcale nie oznacza wredna, ale wolimy tak mowic, bo na tej podstawie wiekszosc chce swoj brak urody pokazac jako atut charakteru. A tak w rzeczywistosci takie zachowanie jest wredne, i krzywdzi ladne kobiety.

Gość gość
A nie jesteś wredna? Pewnie wykorzystujesz swoją urodę na maxa, to tak tez mówią. Chociaż niekoniecznie.....

Gość gość
bo ładna się panoszy, nie jest skromna, a to wk/urwia ludzi

Gość gość
Przestancie juz z tym panoszeniem sie.Znam sliczne dziewczyny,ktore sie nigdy nie wywyzszaly,a te brzydsze i tak daja im sie we znaki.Wiec jaki jest tego powod ?

Gość gość
Nie panoszą sie , nie sa zarozumiale, no wcale ! :D

Gość gość
gość dziś Nie panoszą sie , nie sa zarozumiale, no wcale ! smiech.gif x No przeciez napisalam,ze nie sa.Myslisz,ze kazda ladna dziewczyna jest zarozumiala ?

Gość gość
Oczywiscie,wszystkie piekne kobiety sa bee,wredne,aroganckie z k***wskim charakterem.A te brzydkie sa meczennicami,ktore musza znosic tylko pokornie przykre docinki i smiechy pod swoim adresem od tych pierwszych.Co to sa za potwory,Boze widzisz i nie grzmisz ! :D

Gość gość
niektóre ładne sa miłe, ale większość jest wredna, panoszy sie, lansuje jak nie wiadomo co

Gość gość
Nie zaobserwowalam tego

Gość gość
gość dziś bo ładna się panoszy, nie jest skromna, a to wk/urwia ludzi x Wielu ludzi w*****a juz sam fakt,jak ladna tylko buzie otworzy,bo maja kompleks nizszosci i najchetniej by chcieli taka tak zgnebic,zeby w kacie stala i cicho byla.

Gość gość
A w ryj chciałaś? :D

Gość gość
Dymam każdą. Ładne, brzydkie i takie jak ty.

Gość gość
Wielu ludzi w*****a juz sam fakt,jak ladna tylko buzie otworzy,bo maja kompleks nizszosci i najchetniej by chcieli taka tak zgnebic,zeby w kacie stala i cicho byla. Z tego, co piszesz widać, ze komuś nadepnelas na odcisk.

Gość gość
Dymasz te, którym zapłacisz ;)

Gość gość
niektóre ładne są miłe a niektóre wredne, ja miałam takiego pecha że spotkałam chyba tylko 3 osoby które były ładne i miłe, reszta tych ładnych osób była wredna, wyśmiewali, wyzywali innych, np. mnie tak traktowali; jestem brzydka i jestem tego świadomo ale patrze optymistycznie i jestem miła dla wszystkich bez względu na wygląd, status, płeć czy wiek, sama z siebie żartuje, nigdy nikogo nie obraziłam a mimo to nie raz słyszałam o tych ładnych jaki to ze mnie brzydal, potwór, maszkara, pasztet itp a wyśmiewali mnie tylko dlatego że jestem brzydka mam tylko 3 koleżanki które są i ładne i miłe i świetnie się z nimi dogaduje, rozmawia, no ale niestety to tylko 3 z bardzo dużej liczby....

Gość gość
Nie nie. Jak ładna jest wygadana i pewna siebie to jest uważana za arogancką, wredną albo się panoszy a brzydka jak jest wygadana to jest ok (przynajmniej tak uważają te brzydkie).Uważają ze mimo kompleksów jest inteligentna. Niestety te brzydkie nie znoszą ładnych już za samą urodę dlatego dorabiają jakieś swoje mylne ideologie o charakterze. Te ładne nie powinny się tym kompletnie przejmować bo zawsze będą 2 kroki do przodu.

Gość gość
Nie rozumiem jak się ma wygląd do charakteru. Brzydkie mogą być wredne i ładne tez mogą być wredne.

Gość gość
gość dziś Nie nie. Jak ładna jest wygadana i pewna siebie to jest uważana za arogancką, wredną albo się panoszy a brzydka jak jest wygadana to jest ok (przynajmniej tak uważają te brzydkie).Uważają ze mimo kompleksów jest inteligentna. Niestety te brzydkie nie znoszą ładnych już za samą urodę dlatego dorabiają jakieś swoje mylne ideologie o charakterze. Te ładne nie powinny się tym kompletnie przejmować bo zawsze będą 2 kroki do przodu. x DOKLADNIE!Lepiej bym tego nie ujela.

Gość gość
18:46 Jesteś niemiła i próbujesz się tłumaczyć? Po co? Widać, ze jesteś wredna.

Gość gość
skoro tak, to czemu ci ładnie wyzywają tych brzydszych? czemu wyzywają ich od pasztetów? nie raz widziałam sytuacje gdzie dziewczyna sama, mniej urodziwa, płakała gdzieś w koncie bo przyszła wredna piękność która nie miała nic innego do roboty jak tylko ją wyśmiać, nie raz słyszałam teksty typu "idz do śmietnika bo tam twoje miejsce" "gdybym byla taka brzydka to bym sie zabila" "zawsze bedziesz sama bo nikt takiego paszczura nie wezmie" "załóż torbe bo rzygać mi sie chce gdy na ciebie patrze" itp itd - ale wy to pewnie uznacie za zwykłe małe żarciki, co nie?

Gość gość
Na swoim przykładzie. Jestem miła dla ludzi i uczynna ale jak ktoś mnie niesłusznie atakuje, albo kopie pode mną dołki, to potrafię być złośliwa i wredna. Zasada taka - nie atakuj, bo oddam.

Gość gość
no i jak sie gimbaza kończy to piękności zazwyczaj solaryjne maja mniej do powiedzenia

Gość gość sylwia
Ja jeszcze ładnej nie spotkałam zresztą nie to jest w życiu najważniejsze.Nie macie nic do roboty czy jak że zajmujecie się takimi pierdołami??

Gość gość
Ładne w makijażu owszem, jak zmyją to już są mniej ładne

Gość gość sylwia
19.05 tu zdecydowanoe muszę się z Tobą zgodzić.Też nie raz słyszałam ordynarne telsty od tych podobno "zrobionych"pseudo pięknosci.Brak taktu i kultury to najważniejsa ich cecha...zazwyczaj.Myslą że kak są takie niby piękne to już im wolno te inne obrażać.Uroda -kwestia gustu i tyle ,powtarzam że są ważniejsze sprawy niż takie bzdury...z gimbazy.

Gość gość
kto zapładnia brzydkie kobiety ?

Gość gość sylwia
19.10.A to chyba nie o to chodzi żeby mieć na sobie tonę tapety.Faceci nie znoszą wytapetowanych i z tipsami.Słyszałam już wielu wypowiedzi to wiem.

Gość gość
Znam dużo ładnych dziewczyn, które są bardzo miłe. Charakter i uroda to dwie różne rzeczy. Znam też b. przystojnych facetów, którzy mają super charakter, są zabawni, inteligentni, szarmanccy, chociaż mówi się, że przystojny facet to d**ek albo macho. Myślę, że to nie chodzi o urodę, po prostu niektórzy mają poczucie wyższości bo mają powodzenie u płci przeciwnej przy zerowym wysiłku i zaczynają sądzić, że są ósmym cudem świata. I to niekoniecznie idzie w parze z urodą. Albo masz taką cechę charakteru albo nie...

Gość gość
dokładnie, bo to właśnie moim zdaniem jest odwrotnie...to te brzydsze są zazdrosne i zawistne i zdecydowanie bardziej wredne.

Gość gość
18.58 No widzisz mylisz moją szczerość z wrednościa:) Ja wiem utarało się ze brzydkiemu nie można powiedzieć ze jest nieciekawej urady bo to wtedy jest wredne a nie szczere. Natomiast brzydki zawsze wyszukuje jakiś mankamentów choć by były małe ale musi żeby się dowartościować. Tak żeby ten ten ładny nie czuł się zbyt ładny. 19.03 Nie widziałam ani nie słyszałam o takich sytuacjach.