Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci wstydzicie sie ze kobieta z ktora sie spotykacie nie jest dziewica

Polecane posty

Gość gość

I tego ze miala juz kogos przed wami? Bo dla mnie to by byla siara...

Gość gość
Nie wstydzę się. Nie spotykam się z kobietami, dlatego, że duże ryzyko, ze by miała kogoś przede mną.

Gość gość
Brac po kims to wstyd nie wiadomo juz jaka taka miala przeszlosc a kazda bedzie sciemniac ze byla porzadna poukladana i miala tylko jednego i ble ble ble... kto w to wierzy sam brak blony przed slubem swiadczy o tym ze to kobieta upadla z rynsztoku.

Gość badumtssss
Haha… Widzę, że otworzył się topik dla przyszłych starych kawalerów. Faceci zejdzie na ziemię i przestańcie tak wybrzydzać, są ważniejsze rzeczy w życiu i w przyszłej partnerce niż to czy "bolcujecie" po raz pierwszy. Jeśli Wam tak zależy to poszukajcie w necie ogłoszeń o sprzedaży dziewictwa i szybko ożeńcie się z laską, zanim zrobi taką głupotę.. Same Lanceloty, Parsifale i Galahady się poznajdowały. Życzę powodzenia, skoro najważniejszym miejscem kobiety jest niewielki otwór między nogami i uważacie, że to on jedynie ocenia tożsamość i wartość kobiety.

Gość gość
eee tam w penisa mi dobrze , chlupie jak w kaloszu czasem śmierdzi ale w penisa dobrze mi i tylko to się liczy

Gość gość
Pamietem że faceci których znałam (jestem mężatką) interesowali się fotografiką, muzyką, sportem, turystyką bywało że tańcem a ten idiota autor jedynyne co go zainteresuje jest cnota, cnota to jedyny temat na który ten kretyn ma coś do powiedzenia i własciwie nic wiecej świra nie interesuje.

Gość gość
znowu ten debil :o weź się już wreszcie daj zamknąć w jakimś psychiatryku. I błagam, bez dostępu do neta 🖐️