Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgosia 12480

Kobiece stylizacje i płaskie buty ?

Polecane posty

Gość Małgosia 12480

Cześć ! Drogie Panie i Dziewczyny mam do Was pytanie. Mam 33 lat ido tej pory miałam pracę biurową bez dress codu, więc moim codziennym strojem była zawsze swobodna elegancja ( czyli w sumie wszystkie fasony i kolory dozwolone ) ale zawsze ale to zawsze buty na obcasie. Obecnie zmieniłam pracę na taką, która odpowiada mi bardziej, ale tu pojawił się ten mały problem-- > nasze biuro znajduję się w budynku hali produkcyjnej i wg przepisów bhp nie można w jej obrębie poruszać się w butach na obcasie oraz butach z odkrytymi palcami ( czyli wszelkie sandałki ). Tu nie ma żadnego pola do manewru więc zostałam z chyba 30 parami butów na obcasie i może ze 3 do noszenia. Bardzo lubię płaskie buty, zimą nie mam problemu z płaskimi kozakami, ale potem wiosną i latem nie wiem jakie buty dodadzą mi kobiecości, czy zostają tylko baletki? Niestety problemem są nogi, góra sylwetki to rozmiar 36, ale dół to 38-40, bardzo masywne uda, łydki piechura i kostki zawsze jak spuchnięte. Wcześniej mogłabym założyć jeansy i szarą koszulkę a do tego czarne szpilki i było pięknie, teraz nie umiem dobrać płaskich butów do masywnych nóg. Dodam, że nie przepadam za sportowymi modelami. Będę wdzięczna za wszystkie rady, bo mimo 33 lat na karku płaskie buty to dla mnie wyzwanie :)

Gość gość
Czółenka na koturnie ok 5 cm nie wchodzą w grę?

Gość Malgosia12480
W sumie to bardzo dobry pomysł! :) dzięki!

Gość gość
:) Na lato fajne będą czółenka albo espadryle na koturnie z odkrytą piętą , ażurowe z dziurkami .

Gość malirka39
A może takie trzewiki? http://www.butyotmet.pl/buty-damskie-na-wionse Coś w tym stylu. Na stronie jest sporo nowych kolekcji butów na wiosnę. Buty wygodne , szyte w Polsce oraz z prawdziwej skóry tak wiec na pewno będzie Ci wygodnie. Wiele z nich ma niewielką koturnę tak wiec na pewno będzie to wygodniejsze od szpilek. Jednocześnie w takiej koturnie będziesz się czuła wygodniej niż na cienkiej szpili ( faktycznie w sali produkcyjnej nie da się w takich chodzić)>.

Gość gość
Głosujcie, a będzie Wam dane! Nawet 1.000 zł! Oddaj darmowy głos na Miss Publiczności na http://konkurs.1but.pl/ i wygraj 1 z 42 nagród. Na głosujących czeka 2 x 1000 zł i 40 x 100 zł!

Zachęcamy do śledzenia nowości! Zapraszam do odwiedzania i polubienia strony. Już niedługo konkurs a do wygrania sliczna torebka www.facebook.com/stylove.lodz

Gość gość
Średnio mam przekonanie do takiej stylizacji, zresztą sama zerknij - http://www.fryzomania.pl/blog/?p=742 Płaskie buty? No nie bardzo. Jak ci się podoba to co pokazuję pod linkiem? Jest mega, prawda? ;-)