Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obfity śluz ginekolog nic nie pomógł

Polecane posty

Gość gość

Od 2 miesięcy borykam się z obfitym śluzem z pochwy. Jest on przezroczysty, bezwonny, rzadki i występuje codziennie, ale jest go bardzo dużo, gromadzi się on między wargami sromowymi i na bieliźnie. Wydziela się niemal codziennie w dużych ilościach, a w bardzo dużych w dni płodne. Czuje, że jest tam cały czas mokro. Wydzielina wygląda tak, jak ta wydzielana w czasie masturbacji. Nigdy wcześniej tak nie miałam, było tam wręcz sucho. Tylko kilka dni w cyklu (dni płodne) znajdowałam na bieliźnie niewielkie jego ślady. Wycieram się tam kilka razy dziennie bo jest mokro. Byłam u ginekologa i po wszystkich badaniach powiedział, że jest wszystko dobrze i nie widzi problemów. Ma któraś tak? Pomóżcie mi bo oszaleje. ;(

Gość oliviaA
Nie podajesz istotnej informacji: czy żyjesz w stałym związku czy praktykujesz abstynencję seksualną. Jeśli jest to opcja pierwsza musisz zmobilizować swojego faceta żeby częściej cię tam lizał bo nie nadążasz z praniem majtek. Jeśli druga: musisz poszukać amatora częstej minetki Głowa do góry! W obu przypadkach nie powinnaś mieć problemów bo większość facetów to smakosze naszych soczków :)

Gość gość
Nadmiar śluzu może być przyczyną szybkiego dorastania i nadpobudliwością seksualną,szkoda że nie podałaś ile masz lat,bo to dość istotna kwestia.

Gość gość
Mam 20 lat i nie jestem w związku.

Gość gość_z_małym
20 lat i duuuży poślizg... Chciałbym być Twoją łyżwą!!!!!oneone To była pobudka, zaczęły sie potrzeby, które się samorealizują. Jesteś małą zboczuszką i nie chcesz się przyznać!! :O ti ti tiiii!! :classic_cool: 🖐️