Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ta sukienka jest dobra na wesele?

Polecane posty

Nie ma czegoś takiego jak "za elegancka" sukienka na wesele. Ta jest ok, tylko bardzo skromna. Ale jeśli masz taki styl, to czemu nie.

Gość gość
Jak dla mnie mało weselna ta sukienka. Wąska, może krępować ruchy w tańcu. Bardziej biurowa.

Gość gość
Dla mnie też biurowa. Sukienka na wesele powinna być bardziej zwiewna, lekka.

Z tym, że nie każda kobieta się dobrze czuje w zwiewnych sukienkach i nie każda w nich dobrze wygląda. Jeśli taka się autorce podoba, to nie widzę przeciwwskazań. Jest elegancka, nie jest wulgarna, nie jest też biała.

Ja byłam w bardzo podobnej na ślubie przyjaciółki i dobrze się w niej czułam :) Jeśli masz taki styl to dlaczego nie?

Gość gość
Swietna tylko zmienilabym dlugosc na przed kolano. Lubie klasyczne kroje

Gość gość
hmm dobrze się w niej czuję, bardzo dawno nie byłam na żadnym weselu więc nie wiem co będzie wyglądało okej, lubię też ubrania nie ,,na raz", lubię uniwersalne rzeczy, mam jeszcze jedną zwiewną, w całkiem innym kroju, tylko, że jest czarna. W sklepach nie ma za bardzo wyboru...teraz zrobiła się moda na workowate kroje, nie mogłam niczego znaleźć

Sukienka Etna jest w kolorze jasno brązowym i ma grafikę w kształcie liści klonu w ciemno brązowym kolorze. To naprawdę piękny kontrast. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.

Gość gość
błąd 404 niestety, strona o podanym adresie nie istnieje. jeśli błąd będzie się powtarzał, prosimy, powiadom nas o tym poprzez formularz lub telefoniczne: 800 800 022.