Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzina mojego chłopaka mnie nienawidzi pomimo tego ze mnie nie zna..

Polecane posty

Gość gość

Witam Mam 17 lat za sobą nieudany związek ktory przechodziłam tragicznie po rozstaniu przed pół roku.Po 6 miesiącach zaczęłam chodzić z chłopakiem który starał sie o mnie już zanim poznałam byłego chłopaka.Po rozstaniu z tamtym zbliżyłam sie do niego i od niedawna jesteśmy razem.Bylo wszystko w porządku,wydawało mi sie ze rodzice jego polubią mnie i już maja o mnie w miarę dobre zdanie,ale niestety tylko mi sie wydawało.Rodzina chłopaka ma o mnie bardzo negatywne zdanie..Jestem dziewczyna uczę sie dobrze chodzę do liceum na biol Chem chce isc na studia i jestem wychowana w dobrej rodzinie.Moj chłopak ma 19 lat jest o 2 lata ode mnie starszy.Jego rodzina mnie nienawidzi pomimo tego ze nawet mnie nie poznała.Moj chłopak ciagle wysłuchuje od mamy lub siostry,babci jakieś docinki na mój temat.Mama ciagle mu powtarza żeby nie skończyło sie to tak ze za pół roku będzie babcia...co z tego ze mam 17 lat kuzwa...Siostra mojego chłopaka wpadła z chłopakiem w wieku 19 lat i teraz mieszkają rownież cała rodzina z tymi rodzicami i rodzice mojego chłopka nie widza świata poza nimi.Wszyscy sa wspaniali tylko nie ja :/ chciałam żeby mnie polubili,żeby było dobrze ale oni nawet pomimo tego ze mnie nie znają to maja o mnie negatywna opinie..Co mam zrobić? Chłopak niby obiecał ze porozmawia z nimi co do mnie maja ale watpię ze to cos da.Jedynie choć trochę lubi mnie jego tata i kuzynka a cała reszta to nie możliwe ale nienawidzą za to chłopak kocha mnie i nie widzi świata poza mną ale nie chce żeby przeze mnie kłócił sie z rodzicami bo bardzo zależy mi żeby żyli w zgodzie..Pomóżcie błagam :/

Gość gość
Jedynie choć trochę lubi mnie jego tata i kuzynka a cała reszta to nie xxx skąd wiesz skoro ich nie znasz i nigdy nie widziałaś?

Gość gość
Może zle sie wyraziłam.Jedynie akceptuje mnie tata i kuzynka z tego co mój chłopak mowil

Gość gość
ten twój gach pieprzy bzdury a ty łykasz jak pelikan