Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ajemdrimer

Nie mam żadnych znajomych, jestem bardzo samotna :(

Polecane posty

Gość może przyjaciel
podaj gg, to pogadamy o czym chcesz

Gość gość
o porady pytaj psychiatry

Gość gość
wszyscy mają taką samą sytuacje, nikt z nikim nie potrafi rozmawiać

Gość gość
tez nie mam znajomych przyjaciół, chłopaka , mam na świecie tylko mamę i siostrę bo rodzice sa 13l po rozwodzie ja ide jutro do psychologa myślę ze niejestes sama z tym problemem

Gość wiem co ty myślisz
ty nie chcesz mieć znajomych, boisz się

Gość gość
Autorko, jestes wrazliwa delikatna osoba i takim osobom jest trudniej bo gorzej wszystko znoszą. Bycie delikatna to i zaleta i wada, zaleta bo inni lubia takie osoba a wada bo delikatnośc wrażliwość wlasna sprawia ci ogromny bol. Jestes bardzo sympatyczna i dzielna. Mimo wszystko dzielna. Pieknie napisalas, chcialas pomocy. Jestem zwykla osoba, zwykla mama. Mam corke i wiem co przechodzisz, poniewaz ja przechodzilam to samo i corka tez. Jestem tolerancyjna i daje jej spokoj bo wiem ze nerwowe trujące matki moga zatruć zycie dziecku. Ona tez wszystko mocno przezywa. Przytulam Cie i napewno jeszcze nie jeden raz bedziesz szczesliwa. Poradze Ci, ze bedzie dobrym pomysłem wybrac sie po poradę do psychologa albo najlepiej psychiatry. Oni profesjonalnie poradzą jak sobie radzic z problemami i emocjami. Jestes wspaniala sympatyczna dziewczyna. Usmiechnij sie kochana i kopnij depresje w tylek. Powodzenia :)

Gość Turkuć
Z doświadczenia wiem że nic nie da się zrobić. Od 6 lat żyje jak pustelnik. Najgorsze jest pierwszy rok. Depresja i stany lękowe. Potem człowiek obojętnieje.

Gość dr death
Psychiatra zapisze ci psychotropy i wtedy wszystko będzie fajnie buahahahaha.... bo oni tylko tyle potrafią.

Gość gość
Pomagaja psychiatrzy, mi pomogl :)

Gość gość
Jestes kochana, silna i poradzisz sobie. Jest duzo fajnych chlopakow i napewno poznasz takiego czego bardzo ci zycze. Nie bede ci radzic gdzie poznac takiego bo nic na sile ;) ale mozesz sie rozglądać tu i tam ;) trzeba wyjsc do ludzi by poznac. Troszke sie ogarnij , wstan z lozka, odetchnij świeżym powietrzem, brakuje ci witamin D, B 6, B 12 :) i bierz tran

Gość gość
90% to pedzie w rurkach, tylko chcą zaroohać, chcesz normalnego faceta to musi on być po 40stce minimum, młodemu to tylko dymanie w głowie nie uczucia

Gość gość
Skąd jesteś?

Gość gość
Czesto jest tak ze i ci po 40 to tylko o ******iu mysla znudzeni żonami

Gość amant w sandałach i skarpetach
ladna chociaz jestes?:classic_cool:

Gość gość
Może warto odwiedzić stronkę typu http://szybkiczat.pl i dać szansę losowi? czasem na takich stonkach można znaleźć naprawdę kogoś wartościowego :)

Gość gość
a naprzyklad chcialabys zaprzyjaznic sie ze mna tylko ja jestem kupe lat od ciebie starsza to tak jakbym byla twoja przyszywana matka lub starsza siostra niewiem jak moge sie skontaktowac z toba bo tutaj publicznie to raczej niemoge podac mojego numeru tel a tak moglybysmy porozmawiac chociaz na skeypie jesli podasz dane

Gość gość
co masz zrobic isc do psychologa, ja chodze dzis bylam i sie wypłakuje przed psychologiem, bo tu wkompie niedostaniesz innych rad, potrzebna ci terapia grupowa na ktora zapisze cie psycholog i na terapii poznasz ludzi z podobnymi problemami jak ty

Gość gość
zacznij od znajomości internetowych i zobacz czy dasz rade je utrzymać, najlepiej z kimś z daleka aby nie trzeba się spotykać

Gość gość
kochana uwierz mi ja tez jestem ladna, nie mam chlopaka, przyjaciół ,znajomych i chodzę do psychologa ,psychiatry, musisz zrobić w tym kierunku kroki sama i terapia grupowa na taka terapie chodzą osoby które maja problemy w nawiązywaniu kontaktów z innymi osobami, sa to osoby zamknięte w sobie, lub poszerz swoje zainteresowania zostań wolontariuszka, zapisz się na kurs np jezyka, będziesz wtedy w grupie ludzi

Gość gość
Autorko tak napisalas o sobie jakbys o mnie pisala. Jestem taka sama

Gość gość
Mama twoja nie zdaje sobie sprawy co ci jest. Mysli ze to jakies fochy. Matki takie sa. Mysla ze ich dzieci nie maja problemow a gdy sa smutne to rodzice to olewaja. Dobre słowo rodzica bardzo podnosi na duchu i pamięta sie o tym zawsze. Dobre slowa sprawiają ze czujesz sie wazna dla mamy a jesli olewa twoj stan to znaczy ze jest egoistka. Ja bym pobiegala z toba chetnie :) zawsze podczas towarzyskiego biegu mozna posmiac sie powyglupiac i wtedy człowiekowi tak inaczej w psychice. Mam corke taka jak ty. Zawsze codziennie pytam o samopoczucie, biegam z nia od czasu do czasu. Kiedys bylam jak twoja matka, nie widzialam problemu. Zobaczylam problem jak cos sie stalo . Oby twoja matka nie przegapila czegos. Zrozumialam ze nie moge byc pusta czepialska wredna matka :):) zycze ci aby twoja matka tez sie ogarnęła i zauwazyla ze nie masz zwykłych fochow i kaprysow tylko ze jest to stan malo kumu znany. Depresja, bardzo powazna dysfunkcja mozgu, moze prowadzić do samounicestfienia. Przytulam cie kochana i badz dzielna

Gość gość
Ja tez umiem gadac tylko piszac