Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszkanie ze starymi

Polacy to pissdy, jak można mieszkać ze starymi do 30stki, 40stki i dalej

Polecane posty

Gość mieszkanie ze starymi

no ja prdl, jak tak można męczyć starych i w tym wieku z nimi jeszcze mieszkać, i nie być niezależnym człowiekiem, przecież to jest żenada.

Gość 1200 na miech
jak zarabiają 1200 albo bezrobotni to co mają robić?

Gość gość
żenadą jest system który nie umożliwia im pójścia własną drogą

Gość gość
Normalnie. A co ? A co cie tak boli ktoś ? Może ktoś nie chce mieszkać samotnie, ani żenić się.

Gość lenie i pasożyty
najłatwiej ssać cycka całe życie jak upośledzony i pasożytować, lenie śmierdzące

Gość cymbały z magistrem
gość dziś żenadą jest system który nie umożliwia im pójścia własną drogą >>> granice otwarte, nie podoba się jeden system to można iść do drugiego, ale jak ktoś jest pissda to wszędzie mu źle

Gość gość
gość dziś żenadą jest system który nie umożliwia im pójścia własną drogą >>> granice otwarte, nie podoba się jeden system to można iść do drugiego, ale jak ktoś jest pissda to wszędzie mu źle x z takim podejściem jesteś kalekim śmieciem umysłowym

Gość gość
tak ja jestem taka niezaradna osoba a moge spytac- Co cie to interesuje?

Gość gość
Ja mam 25 lat i nigdy nie pracowałem, siedzę u mamusi i tatusia sam. Wygodnie mi, dlatego siedzę. Nie zamierzam zakładać rodziny ani mieć żony.

Gość wy tępe pissdy
niestety to ty ta pissda, zaściankowany katolik bez wątpienia

Gość gość
chory system państwa jest do zaorania

Gość gość
bo narzekają że tak źle, a lenie śmierdzące tylko pasożytują, kaleki życiowe

Gość gość
jak pasożytują?, dokładają sie rodzicom do rachunków mi rodzice nie sponsorują studiow czy ubran reszte sobie odkładam

Gość gość
Czy państwo zabrania wam zostać milionerami? Nie wydaje mi się. Natomiast wiem, że wy niekumate, leniwe obiboki jesteście i sami sobie jesteście winni że nie macie kasy. Nie potrafiliście udowodnić waszej przydatności dla polskiego pracodawcy więc nic dziwnego, że sobie nie radzicie. Dla nieudaczników nastały ciężkie czasy i to mi się bardzo podoba w naszym zdrowym, polskim kapitalizmie.

Gość gość Andrzej
Pisze się rodziców, troche szacunku.

Gość gość
polskie państwo zostało zaatakowane lewacką Sraczką Legislacyjną pełną zakazów i chorych regulacji przez które zatrzymał się rozwój gospodarczy kraju

Gość gość
zgadzam się z Tobą! jak ktos nie ma pracy to jest leniem, obibokiem albo debilem. niestety za darmo nic nie ma, do wszytskiego dochodzi się ciężką pracą, jak ktos tego nie rozumie to jest sobie sam winien. MASZ TO NA CO SIĘ GODZISZ!!!!- Taka jest prawda, ja jakoś nigdy nie miałam problemu z praca czy pieniędzmi, a pochodzę z małego miasteczka i w chacie sie nie przelewało, po prostu potrafiłam o siebie zadbać sama!

Gość gość
Na całe szczęście tak nie jest żeby niekumaty buc i leń żyli w dostatku. Nie po to zmienialiśmy ustrój.

Gość gość
Polacy to pissdy bo nie walczą z każdym przejawem patologi! A tej w kraju nad Wisłą nie brakuje!

Gość gość
Ustrój ustrojem jednak nie należy żadnemu ufać w 100% i walczyć o demokrację cały czas iść w jej kierunku naprzeciw tym którzy demokracją nazywają coś przeciwnego. Trzeba postawić na swój zdrowy rozsądek jeśli się go w ogóle posiada a jeśli nie to zacząć się o niego modlić.

Gość gość
Polacy modlą się już wyłącznie świątyniach handlu detalicznego. Ich zdrowy rozsądek zostaje w tychże świątyniach więc wątpię żeby się nim posługiwali na co dzień ;;;

Gość gość
W Polsce nie ma wolnego Kapitalizmu tylko ustrój socjalistyczno korporacyjny w którym dominuje biurokracja. jeszcze 25 lat temu w ustawie o działalności gospodarczej było 54 ustawy, teraz jest ich już ponad 200 i co roku dochodzą kolejne niszczące polską przedsiębiorczość.

Gość gość
módl się dalej, a będziesz miął tyle kasy, że ho ho! Za robotę się weźcie, a nie za pieprzenie głupot!!! Ustrój nie ma nic do rzeczy, chcesz mieć kasę musisz się całe życie uczyc nowych rzeczy, podążać za trendami, nie bać się nowych wyzwań. A nie siedzieć na d***e i narzekać, że kasa z nieba nie leci! Za darmo umarło! zamiast narzekac to sie lepiej angielskiego, poucz, albo programowania, bardziej Ci sie to przyda niż pieprzenie o głupotach i modlitwy z d**y!

Gość gość
Ciężką pracą się człowiek raczej nie dorobi, ale kreatywnością i pomysłem jak najbardziej.

Gość gość
zarabiam na reke 1800, w Warszawie nawet kawalerki za to nie wynajme mozę byc pokój, ale nie chce mieszkac z obcymi no i moge odlozyc

Gość gość
najłatwiej ssać cycka całe życie jak upośledzony i pasożytować, lenie śmierdzące xxxxx Trochę masz rację, tylko problem w tym że mam to w dooopie

Gość gość
16:01 chcemy dorównać Rosji!:D W Rosji jak władzy ktoś podpadnie to przyjdą do niego i go wywłaszczą oraz zamkną w więzieniu. Polskiej władzy żydowskie się to podoba-pragną czynić podobnie.

Gość gość
jak zniszczyć człowieka? naślij na niego państwowego urzędnika

Gość gość
16:01 ,,módl się dalej..." Masz coś przeciwko modlitwie??? Kreatywny to jest dziś każdy głąbie! Gorzej z tym że jak zrobię kontrolę w twojej foirmie to będziesz cieniutko piszczał! Nikt nie ma problemu z pomysłowością Polacy mają ją silnie zakorzenioną w genach! A ty niestety za mało o życiu wiesz!

Gość młodzi to tępaki
Młode pokolenie to mega lenie, mieszkanie z rodzicami, srajbuki i srajfony, i anty socjalne portale, antyspołeczne tępaki boją się w realu mordy otworzyć, nie mają żadnych umiejętności socjalnych. Starzy umrą i nie zostawią kasy to tylko pendolino lub sznur dla takich zostaje.