Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszkanie ze starymi

Polacy to pissdy, jak można mieszkać ze starymi do 30stki, 40stki i dalej

Polecane posty

Gość gość
gość dziś masz to w doopie boś pisssda, zabraknie starych to będzisz dopiero kwiczał nierobie

Gość do roboty lenie
czasy "czy się stoi czy się leży 2000 się należy" się skończyły ćwoki, ale wielu jeszcze jest umysłowo w innej epoce

Gość gość
chcesz nie płacić ZUSu i zaoszczędzić kilkanaście tysięcy rocznie? Skorzystaj z optymalizacji podatkowej i załóż spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością

Gość gość
Młode pokolenie to mega lenie, mieszkanie z rodzicami, srajbuki i srajfony, i anty socjalne portale, antyspołeczne tępaki boją się w realu mordy otworzyć, nie mają żadnych umiejętności socjalnych. Starzy umrą i nie zostawią kasy to tylko pendolino lub sznur dla takich zostaje. xxxx Dobrze ze ty jesteś, naprowadzisz nas "nieudaczników" na właściwe tory, pokażesz nam jak żyć. :)

Gość gość
Młode pokolenie to mega lenie, mieszkanie z rodzicami, srajbuki i srajfony, i anty socjalne portale, antyspołeczne tępaki boją się w realu mordy otworzyć, nie mają żadnych umiejętności socjalnych. Starzy umrą i nie zostawią kasy to tylko pendolino lub sznur dla takich zostaje. xxxx Dobrze ze ty jesteś, naprowadzisz nas "nieudaczników" na właściwe tory, pokażesz nam jak żyć. x przecież po jego tekstach można się zorientować że to stary dziad na emeryturze

Gość gość
Mieszkający z rodzicami to dla autora albo autorki bo nie wiadomo czy to baba czy chlop bo nie ma odwagi sie przedstawić to bezrobotny pijak i bezrobotny. Co za klapki na oczach. :)

Gość gość
Myslicie ze to tylko w Posce tak jest ???? Na calym swiecie mlodzi ludzie coraz dluzej u rodzicow na garnuszku siedza :D... wystarczy sobie film "Tanguy" obejrzec :D

Gość czesiek kowalski
młodzi to życiowe pissdy, nie wszyscy ale 80%

Gość gość
Mam 17 lat i żonę oraz troje dzieci! Jestem emerytem, bo mam stary mózg od narkotyków! Alkohol piję całe życie!

Gość gość
Polska to super kraj, gdzie mozna łatwo i szybko miec swojego własnego osobistego niewolnika za miske ryzu :D Kocham cie Polsko, dzieki takim tanim z********aczom jak Polacy ja juz mam pokazny majątek za granicą, bo w Polsce nie chce mieszkac, potrzebni jestescie mi tylko wy, tanie szczury :)

Gość gość
nie kazdy ma beznadziejnych starych. Lepszy madry stary niz głupi wspolokator

Gość gość
W Polsce wielu młodych ma tępych starych i dobrze ze jest tak. Wiecej tanich zdesperowanych niewolników za miske ryżu :)

Gość gość
A nam odpowiada ze syn 24lata mieszka z nami. Zarabia 2500zł przynajmniej połowę z tego odkłada za resztę opłaca studia i samochód. I wali mnie co tam autor sobie myśli.

Gość umysłowe kaleki
większość będzie mieszkać ze starymi do ich śmierci, a potem odziedziczą może mieszkanie jak dobrze pójdzie, zero własnej inicjatywy, umysłowe kaleki

Gość gość
Każdy żyje jak może i jak tam chce. Wkurzające są osoby, które wtryniaja nos w nie swoje sprawy. Rozwijać się też trzeba mieć za co bo to wszystko kosztuje nawet glupia książka do nauki języka w domu. Poza tym to teraz często osoby wykształcone tak mało zarabiają, że nie są w stanie godnie żyć.

Gość na ten temat
mam 33 lata, mieszkam z rodzicami, po co się starać jak mam wszystko po nos podstawione

Gość gość
fajnie być pasożytem

Gość pissdy pasożyty
jak można pasożytować na starych rodzicach??? co za kúrwą trzeba być

Gość gość
pasożyty nie mają duszy, to jak zombies