Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Będę się za ciebie modlić!

Polecane posty

Gość gość

Amen.

Gość gość
Niech Maryja ma cię swojej opiece!Amen.

Gość gość
Nich PAN Jezus miłosierdziem swoim ci pomoże!Amen!

Gość gość
Za kogo i o co?

Gość gość
Hipopitam modlić się nie umie, a za to grzeszy!

Gość gość
Abyś powrócił do Pana naszego Jezusa Chrystus, Maryji powierzył swoją rodzinę.

Gość gość
Jestem chora i w nocy już nie sypiam, bo kiedy leżę, świszcze mi w oskrzelach. Mam też kłopoty z odkrztuszaniem. Jedyna bliska mi osoba choruje już od 1,5 miesiąca. Kiedy ona umrze, NATYCHMIAST popełniam samobójstwo.

Gość starsza kadrowa
Będę się modlić, żeby na ciebie spadły nieszczęścia i choroby, wskutek których popełnisz samobójstwo, a przedtem stracisz wiarę.

Gość gość
Będę się za ciebie modlić, mi PAN Bóg bardzo mi pomaga.Naprawdę Bóg cię bardzo kocha.Uwierz a zacznie ci pomagać i czynić cuda w twojej rodzinie.

Gość gość
Przecież wierzę! I jest coraz gorzej.

Gość gość
Moja noga nie postanie wiecej w kościele dopóki ten wasz bóg nie przestanie mnie dręczyć bez powodu. Nie mam żadnych ciężkich grzechów.

Gość gość
Ją nie strace wiary .Jestem w sercu Maryji,a w moim sercu jest Jezus.Tak bardzo kocham Pana Jezua .Jezus kocha także i ciebie.Jezus jest taki kochany, piękny,dobry zakochałam się w nim tak bardzo, nigdy nikogo tak nie kochalm ,oddalam mu swoje serce,wszystko co kocham co mam nalezy do Jezusa.Zrób to samo oddaj mu swoje serce.Będziesz szczęśliwy.

Gość gość
Te kłopoty z odksztuszaniem to PAN oczyszczania cię z brudu ziemskiego ,będę się modlić za ciebie.

Gość gość
Ale ja jestem chora, moja matka jest chora, nie ma nam kto pójść do apteki!!! W d. mam szczęśliwość i nie będę się zakochiwać w bogu który mnie tak podle urządził za to że mu służyłam kilkadziesiat lat.

Gość gość
Te kłopoty z odksztuszaniem to PAN oczyszczania cię z brudu ziemskiego ,będę się modlić za ciebie. x Jesteś głupią pizzdą.

Gość gość
Komu innemu musiales służyć bo Bóg nas nie karze Bóg nas kocha.Jak nie mamy grzechu to PAN jest z nami,a kiedy jesteśmy w grzechu,grzech nami rządzi.Amen.

Gość gość
starsza kadrowa dziś Będę się modlić, żeby na ciebie spadły nieszczęścia i choroby, wskutek których popełnisz samobójstwo, a przedtem stracisz wiarę. I Uważaj podły babsztylu, bo już kiedyś Bóg cie za takie modlitwy surowo pokarał.

Gość gość
Bóg nas karze za dobro i za wierność. Im bardziej człowiek się stara żyć w zgodzie z przykazaniami, tym bardziej Bóg sie nad nim znęca. Bóg jest nienawiścią i nie ma serca.

Gość gość
Z Panem Bogiem. Niech Pan Bóg was wszystkich błogosławi i oczyszcza swoją krwią. Amen.Amen.Amen. Boże jesteś Wielki i Kochany!

Gość gość
Przeklnę Boga za każde poszczególne zło, nieszczęście i chorobę, jakie mi wymodlisz. Poi śmierci mojej matki przyjmę komunie niegodnie i nigdy więcej nie przyjmę żadnych sakramentów, a jak mi będzie za ciężko, POPEŁNIĘ SAMOBÓJSTWO.

Gość gość
Nie popełniając samobójstwa. Bo serce Jezusa będzie będzie bolalo, idź wyspowiadac się .Niech Bóg ma cię w swej opiece.Wyrzeknij się szatana i wróć do BOGA i wzbudz w sobie rzal za grzechy.

Gość gość
Niech Bóg będzie przeklęty za to, że zawsze odpłacał mi złem za dobro i wierność oraz nie bronił mnie przed złymi ludźmi. Bóg jest demonem sprowadzającym samotność, choroby i nieszczęścia. Żałuję każdej chwili i wszystkiego co mu poświęciłam. Wkrótce popełniam samobójstwo.

Gość gość
Jak mam się wyrzec szatana ty durna babo jeśli nie mam nic wspólnego z szatanem.

Gość gość
Z Panem Bogiem ,pomodle się za tych którzy nie chcą być blisko Boga.Błogosławie ciebie,całą twoja rodzinę i wszystkich twoich bliskich i znajomych wszystkich tych których spotkasz i poznasz ,którym będziesz mówił dzień dobry i część i do widzenia, ,którym podasz dłoń i uśmiechniesz się. Wszystkich o których pomyslisz na których spojrzysz z uśmiechem czy z zazdrością i nienawiścią.Niech każde twoje spojrzenie gest i myśli będą na zawsze błogosławieństwem dla twoich sąsiadów bliskich i dalekich, całej ludzkości i wszystkiego co stworzył Bóg.Bądź szczęśliwy,kochaj ludzi i bliźniego swego jak siebie samego tak jak Bóg chce ,cały w Trójcy jedyny i umiłowany.Amen.Amen.Amen.

Gość gość
Przeklinam wszystkich, którzy mi wymadlają coś złego i będę was przeklinać aż do mojej samobójczej śmierci. Jesteście tak podli, że chcę iść do piekła żeby was nie spotkać.

Gość gość
Z Panem Bogiem ,pomodle się za tych którzy nie chcą być blisko Boga.Błogosławie ciebie,całą twoja rodzinę i wszystkich twoich bliskich i znajomych wszystkich tych których spotkasz i poznasz ,którym będziesz mówił dzień dobry i część i do widzenia, ,którym podasz dłoń i uśmiechniesz się. Wszystkich o których pomyslisz na których spojrzysz z uśmiechem czy z zazdrością i nienawiścią.Niech każde twoje spojrzenie gest i myśli będą na zawsze błogosławieństwem dla twoich sąsiadów bliskich i dalekich, całej ludzkości i wszystkiego co stworzył Bóg.Bądź szczęśliwy,kochaj ludzi i bliźniego swego jak siebie samego tak jak Bóg chce ,cały w Trójcy jedyny i umiłowany.Amen.Amen.Amen. x Nabożny bleblizm. Ludzie przeżywaja dramaty a ten fruwa pod sufitem i onanizuje sie swoja pobożnością.

Gość gość
Ja też modlę się za innch, nie tylko za rodzinę.