Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochani oto opis patelni która chce kupic..czy warto??za 69 zł??

Polecane posty

Gość gość

kochani oto opis patelni która chce kupic..czy warto??za 69 zł??

Gość gość
Patelnia z warstwą tytanową 28 cm Ernesto Lidl, cena 69,90 PLN za 1 szt. - przeznaczona do wszystkich typów kuchenek (poza indukcyjna) - powłoka zapobiegająca przywieraniu firmy ILAG® - wzmocniona, ceramiczna warstwa przejściowa ILAG® - warstwa spodnia ILAG® - warstwa lakierowana utrwalona metoda tytanowania - piaskowana warstwa wierzchnia - rdzeń z wytrzymałego aluminium - wskaźnik kontroli ciepła: zabarwienie na czerwono po osiągnięciu doskonałej temperatury smażenia - grubość dna aż: 5,4 mm - 3 lata gwarancji

Gość gość
jak dla mnie za tania.badziew. kup tefal .warto doplacić i kupic lepszej jakosci i znanej marki.

Gość gość
no nie wiem, wygląda nieźle jak dla mnie. ale ja się nie znam a "znaną markę" to zawsze można kupić i za nią dopłacić. chodzi jednak o to żeby nie dopłacać za "znaną markę".

Gość gość
Ja patelnie wybieram po dotyku i wadze. Jak się weźmie i pomaca to czuć czy jest okej czy nie. Mam jedną z tesco za jakieś 10zł :D (na wagę były sprzedawane) i jest świetna. Taką duza ceramiczną mam z innnego marketu za 30zł, też bardzo dobra. Ale no 90% jednak to jest syf Za 70-80 dych chyba kupiłam zestaw dwóch z tefala więc nie wiem czy te 69zł to taka super okazja. Ale no mówię, pójdź pomacaj ją

Gość gość
Ale no te obie za śmieszne pieniądze to miałam spore szczęście, potem nieraz zagladałam na dział kuchenny i już nie widziałam by mieli tak dobre patelnie były w tej cenie.

Gość gość
no tak ale te tanie tefale to mają cienkie denka.

Gość pysiula777
Ja używam patelni gerlacha. Kosztuje trochę więcej ale nic się nie przypala, rączka się nie przegrzewa i można myć w zmywarce więc jest idealna.

Gość WiktorynkaWieczorynka
Dołóż i kup Gerlacha bo jest Polska, a jak wiadomo nasze wyroby są lepszej jakości ;)