Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama_radom

Warszawa internista

Polecane posty

Gość mama_radom

Proszę o porade – mąż dostał pracę w Warszawie i postanowiliśmy, że się przeprowadzamy – mam 2 dzieci 2 i 5 lat proszę powiedzcie jak wygląda w warszawie opieka zdrowotna, czy strasznie długo czeka się np. do internisty czy stomatologa na nfz ?? ewentualnie czy macie wykupione płatne pakiety prywatnie i czy to się faktycznie opłaca? Będę wdzięczna za pomoc!

Gość gość
a twój mąż nie może z pracy mieć takiego pakietu zdrowotnego? Może niech pogada z szefem wg mnie przy 2 małych dzieci bardzo Ci się przyda – wiem z własnego doświadczenia, zwłaszcza w okresie jesienno zimowym jak nie jedno chore to drugie, taki pakiet dużo ułatwia i wbrew pozorom można na tym sporo zaoszczędzić. Ja jestem z całą rodziną w enel med – jeśli mielibyście możliwość zapisać się tam to polecam.

Gość gość
Od dawna korzystam z usług lekarza www.doktorgrodzki.pl i mogę go wam również polecić. Jest świetnym specjalistą chorób wewnętrznych. Dodatkowym atutem tego lekarza jest fakt, że oferuje również wizyty domowe.

Gość gość
jo tys̿ ̿jo tys ̿mnie wypalili te symbole na jojach!!! Ty tes mos tak samo!!ty k***o c***u wyluzuj bo wam hujów nawsadzam jak zwykle

Gość gość
Annnkanna każystamy z lekarzobok, ostatnio był u nas pediatra bo mała strasznie gorączkę. Zbadała ja i nas uspokoiła , więła tylko 80 zł.

Gość olgakoal
z dojazdem do domu tylko 80 zł? świetna opcja. Szybko pobiera się tę aplikacje?

Gość Annnkanna
Ja od jakiegoś czasu wolę w ten sposób umawiać wizyty. Dziecka nie narażam na stres w przychodni, czekanie i te wszystkie zarazki które tam są. A aplikację w prosty sposób można pobrać wejdź najlepiej na ta stronę lekarzobok.pl

Gość gość
dokładnie, nasza mała tez nie lubi przychodni. Zawsze po wizycie dochodzi kilka dni do siebie :)

Gość ankaanaaka
mysle, ze w wielu przypadkach ta aplikacja i oczywiście lekarze, których mozna zaprosić na wizytę domową pomogą wielu ludziom, którzy nie beda mogli czekać na miejsce w państwowych przychodniach... W innym mieście też można zamówić lekarza?

Gość Yemmmii
Od lutego ma ruszyć także we Wrocławiu - info z ich strony na FB

Gość gość
Ja i mąż mamy lekarza POZ w lux medzie, tam też mamy wykupiony pakiet . Zawsze mam wizytę w ten sam dzień, super opiekę nie tylko lekarzy ale i pielęgniarek. Bardzo nam to odpowiada.