Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety powinny wybierac mezczyzn bogatych i zasobnych

Polecane posty

Gość gość
wyłudzacze, no debilu zabłysłeś Największymi wyłudzaczami , złodziejami są bogaci przy korycie biedni pracują na ich bogactwo x ten uważany przez ciebie jako bogaty przy korycie to zwykły urzędas żyjący z naszych podatków inaczej mówiąc żyje z kradzieży i jest dalej biedakiem tyle że blisko koryta

Gość gość
przeciez najwiekszy brzydal i golod***ec chce modelki tak samo babki chca bogacza mimo ze samew nieraz malo inteligentne i niewiadomo co by polaczylo takiego czlowieka sukcesu i malo ogarnieta kobiete. Ja bym mogla miec golodupca, ale musi mnie pociagac, to, czy jest dla mnie atrakcyjny jest dla mnie wazniejsze bo meczyc sie z kims dla kasy to chyba nie dla mnie :/

Gość gość
kłamcy, oszuści, wyłudzacze, nieroby, naciągacze i umysłowe kaleki idealny podsumowanie polskiego polityka x prawdę mówiąc polscy politycy to większości kaleki umysłowe które do niczego w życiu nie doszły własną pracą poza korytem

Gość dhfaoe
Posiadając różne talenty można się nimi pochwalić. Warto będzie zdecydować się na skorzystanie z www.utalentowani.pl. :)

Gość gość
Taki bogaty przystojny to szuka kobiety z klasą a nie... kafeterianki :D

Gość gość
Dzięki za oswiecenie, teraz już wiem na co mam zwracać uwagę u facetów :) Dzisiaj zrywam z chłopakiem, bo mało zarabia.

Gość gość
Teraz wiem dlaczego tyle Polek leci na obcokrajowców. Większość z nich to gołodupce jak polscy faceci. Tylko potem zdziwienie, że to takie same gołodupce jak Polacy.