Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie poddawaj sie

Polecane posty

Gość gość

Zycie to walka. Wiem, ale jesli przestajesz walczyc, wtedy przegrywasz. Dopoki pilka w grze, walcz. Upadasz, powstajesz. Tak w kolko. To jest zycie. Najwazniejsze zeby sie nie poddawac. Bog Cie kocha, zrozum to. Pojawiles sie na Ziemi, bo Bog tego chcial. Masz milion powodow, by zyc i masz swoja misje. Tylko idz, szukaj. Walcz.

Gość gość
Mam milion powodów do sambójstwa i nie są to bzdury typu "chłopak mnie nie kocha".

Gość gość
Bóg nie kocha. Bóg patrzy bezczynnie latami, jak sie męczymy i nie staje w naszej obronie, tylko nam dokłada ciężarów. Za to wszystko dostanie ode mnie moją śmierć.

Gość gość
Nikomu tym krzywdy nie zrobisz oprocz siebie. Bog daje czlowiekowi wiele szans i pomoc, jesli tylko o nia prosisz. Mi daje wiele i dal, gdy prosilam. Nie poddawaj sie. Bog jest Wielki, nigdy nie mysl ze jest inaczej. Jest Wladca wszystkiego. Moze wszystko. Jesli bedziesz prosil i bedzie to dla Ciebie dobre, da Ci to.

Gość gość
Spotyka mnie tyle zła, że nie wiem o co sie modlić. I mój wybór pada zawsze na zdrowie bliskiej osoby. Kiedy Bóg odrzuci i tę modlitwę, popełniam samobójstwo. Nieodwołalnie. Nie wyrządzę ci tym krzywdy, więc SPIER/DALAJ.

Gość gość
ALE JAK MYSIASYSIA ??