Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak kobieta zachoruje i bedzie niezdolna do seksu to mezczyzna ma prawo odejsc?

Polecane posty

Gość gość

jak myslicie ?

Gość gość
To świadczy tylko o tym, jakim "człowiekiem" jest ten facet.

Gość gość
Jeśli ma przynajmniej średniego penisa - czyli ok 16cm dł, i o porządnym obwodzie, fajną klatę, wzrost min 180 to tak. Ale jak nie ma tych podstaw to wg mnie nie, bo by wymagać trzeba samemu coś oferować - a nie, niski ćwok z małym fiutkiem, piwnym brzuszkiem będzie żądał seksu na zawołanie :classic_cool:

Gość gość
a jak facet zachoruje to kobieta powinna odejść?

Gość gość
gość dziś Zaraz się dowiesz, że absolutnie nie ma prawa, bo byłaby egoistką, a u facetów to tak nie działa i oni mogą, bo tak i chuj :D

Gość
Nie jestem pewien, ale prawdopodobnie zalozyles ten temat, bo nie odpowiedzialem na to pytanie w moim temacie. Przeoczylem to i przepraszam. Natomiast moja odpowiedz jest taka: nie ma prawa odejsc, powinien sie nia opiekowac i zapewnic leczenie jakie tylko jest mozliwe. Natomiast nie za bardzo wyobrazam sobie, jakie to schorzenie pozbawia kobiete mozliwosci uprawiania seksu na dlugi czas (powiedzmy dluzej niz 6 miesiecy). Moze podasz jakies przyklady?

Gość gość
mrkh to jest odpowiedz

Gość gość
18:52 Mało znasz chorób. Moją matkę np. zostawił ojciec, a w mojej pamięci jest albo w szpitalu, albo na dializie, albo w łóżku i nie było to 6 miesięcy, a kilka lat.

Gość gość
paraliz udar wylew rak narzadow rozrodczych

Gość
@ gość dziś 18:52 Mało znasz chorób.<<< Owszem malo znam chorob. Ale moze mnie oswiecisz i wymienisz pare przykladowych, ktore uniemozliwiaja seks. Bo choroba nerek(dializy), to chyba jednak niekoniecznie.

Gość gość
Rescator555 dziś Nie wziąłeś pod uwagę, że wysiadające nerki to jeden z objawów, a nie jedyna dolegliwość, a lekarze nie chcą robić przeszczepu, bo się nie opłaca, skoro organy wysiadają po kolei i nowa nerka może zostać szybko odrzucona?

Gość
@gość dziś <<< Owszem, sa to przyklady. No wiec uwazam, ze kobieta chora na takie choroby ma prawo oczekiwac i wymagac opieki ze strony meza, natomiast powinna mu pozwolic na seks poza malzenstwem, nie powinna wymagac wiernosci.

Gość
@ gość dziś Nie wziąłeś pod uwagę, że wysiadające nerki to jeden z objawów...<< Co w takiej sytuacji, odpowiedzialem: dziś .

Gość gość
Rescator555 dziś Fajnie, że w ekstremalnych sytuacjach nagle przysięga małżeńska traci znaczenie i można ją opluć.

Gość gość
Ja faceta zostawie jest chory i nie stoi mu pała, po co mi on???

Gość
@ gość dziś Fajnie, że w ekstremalnych sytuacjach nagle przysięga małżeńska traci znaczenie i można ją opluć. << W tak ekstremalnych sytuacjach, kobieta powinna przestac myslec o abstrakcyjnych przysiegach, a zaczac o realnym zyciu. I sama zaproponowac takie rozwiazanie.Zreszta facet tez, bo rownie dobrze moze byc sytuacja odwrotna.

Gość gość
tylko, że jakpozwoli na seks poza malzenstwem i facet sie zakocha w kochance i idejdzie?

Gość gość
Mężczyzna jedynie ma prawo się wysrać w klozecie niemota j****a, takie ciele którego trzeba obsługiwać! Z czym do ludu faceci.?

Gość
@ gość dziś tylko, że jakpozwoli na seks poza malzenstwem i facet sie zakocha w kochance i idejdzie? << Z pewnoscia nic takiego jej nie grozi, jesli nie pozwoli! Najlepiej niech jeszcze robi sceny zazdrosci i kontroluje opiekujacego sie nia faceta.

Gość gość
są mali i wielcy ludzie,każdy wybiera kim jest

Gość gość
Ćwoki herbaty nie umie zaparzyć, a niech odchodzą na sexs bo oni tylko fujarą myślą idioci jak ten p***b autor

Gość gość
to ma pozwolic mu na seks z obca kobieta:d czy nie?

Gość
@ gość dziś są mali i wielcy ludzie,każdy wybiera kim jest<< Jesli wielkosc ludzi oceniasz po tym, czy uprawiaja seks tylko "z licencja", czy takze bez, to juz twoja sprawa.

Gość gość
seks w związku jest ważny ale nie najważniejszy, jeśli jedna ze stron choruje i brak seksu to z jakie strony ma odejść lub seks poza małżeński świadczy tylko o tym że brakuje miłości

Gość gość
mój mąż kiedy zachorowałam, znalazł kochankę a może miał ją przedtem... a potem, jestem u rodziców :(

Gość gość
Rescator glucie czym się chełpisz?

Gość gość
Rescator555 dziś A nie pomyślałeś, że to może być taki "test"? W sensie, co tak naprawdę jest ważne dla tych ludzi? Jeśli facet pójdzie do innej za przyzwoleniem, czy bez, to nie potrzebuję jego łaski i opieki, są inni członkowie rodziny.

Gość gość
Nie czytałem wątku odpowiadam na pytanie w tytule. Facetowi należy się opłacony karnet do burdelu.

Gość gość
gość dziś Taa, najlepiej 24/7 a żona niech zdycha.

Gość
@ gość dziś A nie pomyślałeś, że to może być taki "test"? W sensie, co tak naprawdę jest ważne dla tych ludzi? << A dlaczego niby seks mialby nie byc naprawde wazny? Dlaczego wazniejsza miala by byc jakas "wiernosc"? Co innego, gdy zdradza kobiete, ktora chce i moze uprawiac seks z partnerem, a co innego, gdy zachowuje sie jak "pies ogrodnika" i wymaga od meza poza opieka, ktora slusznie jej sie nalezy, jeszcze jakiegos dodatkowego poswiecenia? >>Jeśli facet pójdzie do innej za przyzwoleniem, czy bez, to nie potrzebuję jego łaski i opieki, są inni członkowie rodziny. << Nie mam ochoty rozmawiac o twojej sytuacji rodzinnej, bardziej interesuja mnie oceny ogolne.