Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona Iza

nowe życie w Warszafce

Polecane posty

Gość zagubiona Iza

Witajcie Kochane/ Kochani! Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad wyprowadzką do Warszawy. Mam jednak obawy... Boje się ot tak rzucić wszystko i wyjechać do miasta, którego nie znam i w którym nikogo nie mam. Może jest tutaj jakaś/ iś dziewczyna/ chłopak, która/ y zrobiła/ zrobił lub planuje zrobić to co ja? Pozdrawiam serdecznie, buziaki

Gość gość
zanim rzucisz wszystko i tu przyjedziesz znajdz sobie prace i mieszkanie.

Gość gość
Zapraszamy. Pensja 1500 i kawalerki za 1600 czekają na Ciebie.

Gość zagubiona Iza
wiem, że muszę najpierw ogarnąć prace i mieszkanie chodzi o to, że jeszcze nigdy tak bardzo nie ryzykowałam i trochę się boję

Gość gość
Warszawa to miasto najlepsze do życia! Szkoda bomb na nie! Watszawy się bombardowania. Nieopłacało! Śmiechu warte te wojny! Wesołkowata wojna jest i śmieszna! Fajnie żołnierze umierają i cywile i śmierć dzieci, aż miło popatrzeć!

Gość gość
następna, której się wydaje, że życie w Warszawie wygląda jak w "na wspólnej" czy innym ogłupiaczu :o dziewczyno, jeśli sobie zawczasu nie ogarniesz roboty za min. 3000 netto, to sobie odpuść, szkoda Twojego czasu i nerwów. Chyba, że masz mieszkanie po babci, gdzie płacisz tylko czynsz, to wtedy przyjeżdżaj, w biedrach cały czas szukają do roboty