Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zmarła mi ciotka i strasznie mi żal

Polecane posty

Gość gość

dobry życzliwy człowiek sama dużo w życiu przeszła, pogodna, młoda duchem nawet nie wiedziałam że ma 77 lat, siódma woda po kisielu ale bliższa niż bliska rodzina, kilka lat temu zbliżyłysmy się bardziej ale żałuje że wcześniej kontakt był słaby ale tak się potoczyło jej i moje życie poza tym nasze rodziny nie były sobie bliskie stąd to wszystko, zmarła po operacji, dzisiaj był pogrzeb do tej pory nie docierało do mnie teraz czuje żal i smutek, żałuje że tak późno się zbliżyłyśmy i zaprzyjaźniliśmy

Gość gość
Napisałam o tym na fejsie i od razu pojawiło sie 10 lajków :(

Gość gość
19:33 zamilcz podszywie

Gość gość
a ja jestem prawiczkiem

Gość gość
Tez w tym roku pożegnałam 3 osoby z bliskiej rodziny zmarłe niespodziewanie. I sasiadke -chyba najlepsza osobę jaka znałam. Kochana była. Na głupie przeziębienie

Gość gość
Niestety taka jest kolej rzeczy. Ludzie żyją, a później umierają, nie da się tego w żaden sposób powstrzymać. Dla mnie ten ostatni rok też był ciężki, bo zmarła moja babcia. Pomagałam rodzicom w załatwianiu wszystkich formalności, nawet nie wiedziałam, że aż tyle tego potrzeba. Na szczęście coraz częściej firmy pogrzebowe (np. http://www.hadeslublin.pl/) same załatwiają te formalności. Jak nie daj Boże przyjdzie mi kiedyś coś podobnego przeżywać, to skorzystam z tego, zeby formalności załatwił ktoś za mnie.