Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alhimee

Jak się ubrać do Swingers Clubu

Polecane posty

Gość Alhimee

Jestem facetem. Wybieram się niedługo do Swingers Clubu, ale pojęcia nie mam, jak facet powinien się ubrać, jaki tam panuje dress code. Kobiety mają prościej - seksowne fatałaszki załatwiają sprawę. A facet? Jak rozumiem paradowanie na golasa od początku zabawy może wyglądać dziwnie? No więc w czym tam przebywać? I czy w miarę upływu czasu można połazić tam na golasa, czy to raczej nieapetyczne i śmieszne? Proszę o wypowiedź zwłaszcza bywalczynie takich miejsc - interesuje mnie zwłaszcza kobiecy punkt widzenia

Gość gość
Nie chodzimy bo powinno się nie ryzykować jakimś zarażeniem. My się zabawiamy w domciu z jeszcze jedną stałą parką.

Gość Alhimee
No i fajnie. Ja jednak nie o to pytałem

Gość gość
Dają ręczniki do owinięcia bioder. Nie wdawaj się w patologie i seks ze znajomymi.

Gość gość
Co sie martwisz jak sie ubrac jak i tak na poczatku sie rozbierasz. Umyj sie tylko zeby sera pod napletem nie bylo.

Gość Alhimee
Nie mam napletka - ale dzięki za radę. A można od razu nago? Ręcznik na biodra jest chyba mało wygodny. Rozumiem, że erekcja jest tam czymś naturalnym i nie muszę się na początku przejmować, czy mi stoi?

Poczytaj na zbiorniku i napisz potem jak bylo... ja sie zbieralem do tego wiele razy, ale jednak wyrywanie malolatek ktore mialy max 5 kolesi wydaje sie duzo bezpieczniejsze... i szczerze mowiac ciekawsze niz seks z tak "doswiadczonymi ludzmi". Mam podobny feeling psychologiczny jak do prostytutek ktore juz mialy x klientow tego dnia - a z natury nie jestem jakis pruderyjny. Tez aspekt tego ze sypanie z kims kto mial tygodniowy albo 10-14 dniowy celibat jest duzo ciekawsze niz z kims kto mial 10-14 stosunkow tego dnia Ciekawi, kontaktowi, atrakcyjni ludzie tworza swing struktury na podstawie znajomosci realnych, po co im takie kluby czy zbiorniki.pl ? Masa przypadkowych ludzi, ktorzy nie sa ani ciekawi, ani nic ciekawego nie wprowadza do twojego zycia (zwlaszcza erotycznego). Podstawa fajnych ekscesow czy to erotycznych czy psychodelicznych zawsze jest TOWARZYTSWO

Gość gość
Zbiornik.pl

Gość gość
najlepiej mieć swoją stałą parkę

Gość gość
w domu u nich czy u ciebie lub w hotelu i ubierasz się normalnie jak na miasto

Gość Danuta

Klub to jednak ryzyko gdyż jest dużo zaliczonych przez nich partnerów i partnerek. Tyloo w miesxkaniu ze znajomą parą.