Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawid30lat

Przyjaciółka, a dzień kobiet.

Polecane posty

Gość dawid30lat

No więc tak: mam od kilku lat przyjaciółkę, osoba zaufana, mamy regularny kontakt, ponieważ widujemy się praktycznie codziennie- mieszka w tym samym bloku. Nie jest to kochanka, tylko przyjaciółka. Nigdy nie dawałem jej nic na dzień kobiet, tylko wysyłałem sms-a z życzeniami- "wszystkiego dobrego okazji dnia kobiet". W tym roku tez tak chciałem, ale brat mi zasugerował, ze skoro to przyjaciółka, to miło by było dać jej kwiatka jakiegoś, ja jednak nie jestem przekonany co do podarków. Co o tym sądzicie?

Gość gość
ty k***o

Gość gość
Życzenia wystarczą, w końcu to tylko przyjaciółka!

Gość gość
Nie wypada dawać kwiatka przyjaciółce, kwiaty tylko dla żon, partnerek, sióst, matek, córek, przyjacióółce nie wypada dawać kwiatka ani niczego materialnego.

Gość gość
Czujesz do niej coś więcej?

Gość dawid30lat
Nie, nie czuję do niej nic więcej, prócz tego, zę bardzo ją lubię, jest mi bardzo bliska, zawsze pomocna i oddana.

Gość gość
Przyjaciółkom się nie daje nic z tej okazji, jedynie życzenia!

Gość gość
Też uważam że życzenia wystarczą. Fajny z Ciebie przyjaciel i tak trzymaj.

Gość gość
Przyjaciółka to nie dziewczyna- wszyscy dobrze mówią, ze wystarcza życzenia.

Gość gość
Hehehe jassne przyjaciolka :D No chyba, że jesteście homo. Przyjaźń damsko - męska nie istnieje, ponieważ jeśli jest zrozumienie i bliskość między Wami, to nie można nie czuć pociągu seksualnego do tej osoby o przeciwnej płci, jeśli jest się hetero. Ewentualnie, jeśli ta dziewczyna jest wybitnie męska ;p

Gość tojatojaWiosna
Chyba raczej,a na pewno lepiej bez kwiatka. Nigdy nie wiesz ,jak kobieta może odczytać ten gest. Przyjaźń to delikatna sprawa,wymaga wyczucia.

Gość dawid30lat
Przyjaźń damsko- męska istnieje! Szczególnie dla mnie, bo ja jestem po rozwodzie i związku nie szukam, a przyjaciółka jest jak najbardziej kobieca. Nie powiem, ze nie pociąga mnie seksualnie, ale przecież nie ujawniam tego, ona o tym nie wie. To bardzo dobra osoba, ona wyciągnęła mnie z depresji, pomogła znaleźć pracę, bo po rozwodzie się posypałem całkowicie, była na każde zawołanie, jak jej potrzebowałem. To najlepsza przyjaciółka i dobry człowiek, ale to też nie oznacza, zę powinienem jej coś dawać z jakiejkolwiek okazji.