Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on nie chce zamieszkac ze mna w moim mieście.

Polecane posty

Gość gość

Mój narzeczony nie chce kupic mieszkania w moim rodzinnym mieście, tylko w swoim. Jak go przekonać do mojego pomyslu. Mieszkamy razem na wynajmowanym mieszkaniu w moim miescie gdzie mam blisko do pracy ok 20 minut spacerkiem. On pracuje na obrzeżasz miasta i tak i tak musial by dojeżdża. Argument typu ze lepiej jak 1 osoba dojedza do pracy a nie dwie go nie przekonuje.

Gość gość
A argument ze jak będę w ciąży w rodzinnym mieście mam oparcie w mamie' przyjaciółkach a tam nikogo nie znam i będę sie czula bardzo samotnie też odpadają.

Gość gość
to nie są żadne argumenty bo na kazdy twój widzi mi się argument przypada jeden jego.

Gość gość
mam nadzieje, ze cie zostawi i kopnie w d**e tepa peezdo

Gość gość
Rozumiem cie. Trudno jest zmienić swoje przyzwyczajenia ale może sie przekonać kto kupuje mieszkanie on czy obydwoje ?

Gość gość
Kupujemy razem mieszkanie, moje oszczędności plus spadek pi babci w calosci przeznaczam na mieszkanie a jest to wieksza cześć. Niż co on sie dołoży .

Gość gość
To kup to mieszkanie sama, skoro taki z niego buc.

Gość JoaAmar
Może najpierw wypadałoby wziąć ślub a potem myśleć o wspólnym zakupie mieszkania. A jeśli ty dajesz większość wkładu to masz przecież prawo decydować co i gdzie chcesz kupić