Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odnoszę wrażenie że najbardziej wartościowi i ciekawi ludzie

Polecane posty

Gość gość

nie maja konta na facebooku, bo nie maja potrzeby pokazywać swoich mord z dziwnymi minami w necie i pisać bzdur na swoich profilach, wklejać kretyńskie memy i szukać podziwu u podobnych im idiotów.

Tez tak mysle bo nie mam takiej potrzeby jak wymienione wyżej z tym się zgadzam ;)

Gość gość
Wartosciowi ludzi nie pokazuja mord z dziwnymi minami szukajac podziwu obojetnie, czy uzywaja fb czy nie. . Na fb zwalaja wszystkie nieszczęscia ludzie, ktorzy maja tam ( lub moga miec) beznadziejnych znajomych. Fb jest to jedno z wygodnych zrodel komunikacji, a ze ludzie nie umieja z tego korzystac, jak i z wielu innych rzeczy, cóż, wina ludzi, nie fb

Gość gość
Nie zgadzam się.Wszystko zależy co ludzie robią na tym portalu.Czasami jest on bardzo przydatny dla niektórych ludzi.

Gość gość
wlasnie teraz warto miec fb. Rezimowa TV klamie jak najeta,chocby w temacie marszow KODu - ze garstka :) Ludzie , ktozrzy nie korzystaja z neta , nie ogladaja w nim relacji lykaja to jak pelikany. . Na fb mozna zmalezc mnostwo prawdziwych zdjec, To dotyczy tez innych wydarzeń.

Gość gość
Ja mam konto od niedawna. Jedno zdjecie swoje, nie wstawiam dziwnych postów, garstkę znajomych. Wchodzę na fb jak chce sie z nimi skontaktować ponieważ mieszkamy bardzo daleko od siebie.

Gość gość
Mam konto na Fejsie, ale nie po to żeby pokazywać swoją facjate i chwalić się osiągnięciami dnia, tylko czytać blogi społecznościowe i wymieniać spostrzeżenia i opinie między innymi uczestnikami. Facebook jest o wiele bardziej skomplikowanym przekaźnikiem informacji niż płytki i nic nie wnoszący opis autora tematu.

Gość gość
płytka to ty jesteś skoro jak motłoch podązasz slepo za modą i masz konto na fejsie

Gość
gość dziś strasznie generalizujesz.:o Mam konto na fb (dość długo nie miałam) i nie pisze żadnych bzdur-ostatni wpis z wakacji z jakiegoś wydarzenia z koleżanką(bez szczegółów), nie zamieszczam zdjęć z dziwnymi minami-mam raptem z parę zdjęć, które dobrałam z dość duza starannością i nie udostępniłam jeszcze żadnego mema-ewentualnie lajkuje, ale to tez raz na miesiąc i nie są kretyńskie...:D

Gość gość
płytka to ty jesteś skoro jak motłoch podązasz slepo za modą i masz konto na fejsie x to nie jest moda tylko wygoda i kopalnia wiedzy, frędzlu

Gość
gość dziś no nie bo fb w tych czasach jest dość ważne-w liceum założyłam własnie głownie ze względu na przekaz informacji-na grupie klasy było tam wszystko-zdjęcia kartkówek, prace domowe, zwolnienia z lekcji jak ktoś sie dowiedział ze nie będzie jakieś nauczycielki, omawianie jakiś spraw klasowych np. jak była jakaś pilna sprawa. Na studiach jest tak samo z tego co wiem. ;) ale nie tylko o to chodzi... jak ktoś napisał to kopania wiedzy-ma sie dostęp do różnych ciekawych informacji i ludzi np tak jak ja jestem jeszcze w dwóch pewnych polsko-jakiś tam zamkniętych grupach...Chce studiować filologie. ;)

Gość gość
Ja znam sporo wartościowych ludzi którzy maja konta. Takich, którym ty do piet nie dorastasz. Nie facebook jest zły, tylko to jak się z niego korzysta może być w uproszczeniu dobre albo złe. Jak wszystko, co ludzkie.

Gość gość
gość dziś wlasnie teraz warto miec fb. Rezimowa TV klamie jak najeta,chocby w temacie marszow KODu - ze garstka usmiech.gif Ludzie , ktozrzy nie korzystaja z neta , nie ogladaja w nim relacji lykaja to jak pelikany. . Na fb mozna zmalezc mnostwo prawdziwych zdjec, To dotyczy tez innych wydarzeń. x x x marsze smrodu to garstka ubeckich kundli, potomkow czerwonych, dzieci resortowych, lemingow, bylych zomowcow i donosicieli czyli ludzi gorszego sortu. w internecie to mozna znalezc ale prawdziwe informacje na temat tego szamba ale nie na stronach typu wirtualna ktora z garstki motlochu zrobila prawie 100tys ludzi. rezimowe media istnialy ale w czasie trwania poprzedniej wladzy