Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MamaMloda39

Podszywy, podszywy, podszywy i jeszcze raz podszywy.

Polecane posty

Drogie kafeterianki jak same wiecie forum to schodzi na psy. Powszechnie zwane pomaranczki uwielbiają wieszać psy na innych osobach i niestety mnie również sie to przytrafiło. Niemniej jednak chciałabym przeprosić Was za głupie posty pisane w moim imieniu szczególnie dwa dni wstecz (w kolorze oczywiście pomarańczowym) zalezy mi na dobrych relacjach z innymi ludźmi z którymi mozna normalnie popisać o wszystkim i o niczym, a zauważyłam ze ktoś tu ma albo rozdwojenie jaźni albo zaburzenia tożsamości... Pozdrawiam

Gość gość
Nie spinaj tak dupska :D trzeba było nie wymądrzać się jakbyś sto rozumów zjadła to by pół forum ciebie nie kpiło.

Gość gość
MłodaMamo, wspierałam Cię w tym temacie, gdzie Cię hejtowano. Normalni ludzie wiedzą, że masz czarny nick. Pozdrawiam.

Gość gość
Gościu powyżej, nie wiem co masz do Autorki, ale widziałam kilkanaście wypowiedzi jej i uważam, że ma dobre rady, stara się pomóc, nie wyszydza i nie obraża.

Gość gość
a jaki to był temat> podajcie link.

Nie spinam sie, nikogo nie udaje. Po prostu juz taka jestem z charakteru, ze czasami faktycznie moje wyrażanie zdania brzmi jak wymadrzanie sie. Jedni sa nadwyraz mili, a innym brak samokrytyki

21.29 znalazłam właśnie temat"mam dosyć ciąży "z rzekomo moimi wypowiedziami z dnia wczorajszego,gdzie starałam sie dosadnie powiedzieć autorce, iż jest księżniczka urodzona na ziarnku grochu...

Gość gość
A skąd mamy wiedzieć, ze to nie ty, tylko na pomarańczowo,co? Jesteś tupeciara i całkiem możliwe, ze na pomarańczowo ubliżasz, a potem na niebiesko próbujesz się wybielić.

Gość gość
Kobieto, ty nie masz życia prywatnego? To forum już cie tak pochłonęło, że już chyba zapomniałaś o realu:O musisz tłumaczyć się, ze ktos sie pod ciebie podszywa? Naprawdę? Chryste, to tylko forum i jakis głupi nick,a ty zachowujesz się jakby od tego podszywu zależały losy świata. Zamykasz lapka czy tam telefon i żyjesz dalej po swojemu. Ile ty masz lat? Bo domniemam, ze nie więcej niż 14:O

Gość gość
Wow, godzina 23 a laska tłumaczy obcym ludziom, że ma jakiegos podszywa:O O tej godzinie zapewne dziecko już śpi i zamiast spędzać czas we dwoje, to ona jak dzieciak w piaskownicy płacze bo jakaś baba z forum robi jej na złość:O a ja podejrzewam, że ktos zwyczajnie robi sobie z ciebie jaja,a ty za chwilę się potniesz z tego powodu.

Nie jest to mile kiedy z kimś pisze , a zaraz ktoś pluje w mordę komuś moim nickiem. Stad bylo to wyjaśnienie ale jak widać jak zwykle ba kafeterii wszyscy wszystko aż nazbyt biorą do siebie

Gość gość
laska a kogo to obchodzi ? to jest tylko kafe a ty przezywasz jak idiotka . Nie masz innego zycia ?

Gość gość
Od rana do wieczora tu nawijasz, ktoś założył o tym temat, zwróciłam na to uwagę i rzeczywiście tak jest. Ty poświęcasz w ogóle czas mężowi, czy szlag go trafił i jesteś samotna? A dziecko? Przecież ono tez potrzebuje twojej uwagi tym bardziej, że ma problem z mową i nalezaloby ją ćwiczyć. Wątpię, że ty masz na to czas między jednym postem a drugim. Kurdę też jestem tu często, ale nie więcej niż dwie godziny dziennie, mimo, że mam taką pracę, że mogłabym 6-7 godzin tu siedzieć. Mam dziecko i męza i gdy jesteśmy razem w domu to nawet nie pomyślę o kafe. Nie wyobrażam sobie tu siedzieć całymi dniami, a wieczory gdy dziecko już spi są tylko dla nas. Jak można woleć pisac z obcymi ludźmi gdy mąż jest obok i mozna fajnie spędzić razem czas? Psychicznie bym chyba wysiadła jakbym miała non stop nawijac z wirtualnymi ludźmi.

Gość gość
Jak ona taka głupio mądra to co się dziwicie, że siedzi tu bez przerwy. W realu nikt nie chce mieć z nią do czynienia bo już uszami im wychodzą te jej mundrości, więc koleżanek nie ma i zostało jej kafe. Dajmy jej spokój, to samotna dziewczynka, niech chociaż tu ma koleżanki:D Nie wierzę, ze ktoś kto ma znajomych, rodzine i kochającego męża- jednym słowem jakieś życie prywatne, siedzi dzień w dzień po kilkanaście godzin na forum.

Gość gość
ona ma tak samo jak każdy prawo nawijać tu od rana do nocy i nie piszcie że pół forum kpi bo do tego wystarczy JEDEN POMARAŃCZOWY GOŚĆ który ma nie po kolei w bani i śledzi nawija wiesza psy przekonując do swojej racji prawdopodobnie ten sam co banował resztę niebieskich jak widomo debili tu nie brakuje a wy prostaczki zrozumcie że nie jesteście pępkami świata i z racją jest jak z d/u/p/ą każdy ma swoją młoda mamo olej je jedno wiem z kretynkami nie wygrasz chyba że zgłosisz to jako stalking i zobaczymy jak wtedy będą śpiewały ja bym pewnie tak zrobiła bo nerwowa jestem dlatego nie loguje się na niebiesko :-)

Gość gość
MamaMloda ile ty masz lat , że się takimi bzdurami przrjmujesz.Na moje oko to nie więcej niż 17 :)

Gość gość
Mamamloda ma 23 l 3 letnie dziecko i jest w ciazy

Gość gość
a jak sprawdzić te piszące z gościa że wysiadują tu 24 na dobę a wiem że są takie bo przeważnie zawsze piszą w podobnym stylu bzdury i wypociny w rynsztokowy sposób? chyba tylko przez ip z kompa

Gość gość
no i dobrze jej cip/ka jej sprawa może urodzić i 10 nic wam do tego zawistne sooki :-p

Gość gość
No i odezwały sie "kulezanki " pokroju autorki . Tak to jest jak ktoś nie ma innego życia niz kafe .

Gość gość
Hahaha, śmieszy mnie jedna rzecz - krytukujecie MłodąMamę, że udziela się tu od rana do wieczora, a skąd niby o tym wiecie? Też musicie spędzać tu całe dnie ;) Dodatkowo wiecie wiele szczegółow z życia autorki, czyli same śledzicie tu wszystkie posty. Autorka udziela się pod jednym nickiem, więc łatwo Wam ją zidentyfikować, a Wy piszecie z gościa i może udzielacie się jeszcze częściej niż ona... źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz. v Autorko, nie przejmuj się. Działaj dalej!

Gość gość
wy jej piszecie że się spina hahhahahahaha:-D a same znacie jej wpisy na pamięć i recytujecie jak inwokacje kto tu sie spina ?ja nie rozumiem nie podoba mi sie jakaś wypowiedź czytam następną często tak robię wychwytuję mądre i kulturalne wpisy a rynsztok i opowieści muminków omijam dzięki temu się nie spinam kafeterią i jestem haapy ja pier/d/ol/e jakbym tak zaczęła się niektórymi przejmować to bym osiwiała :-)

Gość gość
gość dziś Hahaha, śmieszy mnie jedna rzecz - krytukujecie MłodąMamę, że udziela się tu od rana do wieczora, a skąd niby o tym wiecie? Też musicie spędzać tu całe dnie oczko.gif Dodatkowo wiecie wiele szczegółow z życia autorki, czyli same śledzicie tu wszystkie posty. Autorka udziela się pod jednym nickiem, więc łatwo Wam ją zidentyfikować, xxxxxxxxxxxxxx No i widzisz, sama udzieliłas odpowiedzi. Nie trzeba sledzić, bo ma nick, który pojawia się w każdym temacie, więc siłą rzeczy go widzisz. Jeśli wchodze na kafe i przeglądam tematy, a tam wszedzie ona, to ty to nazywasz śledzeniem? Głowa cię boli?

Prawda jest taka ze Kiedy dziecko śpi w ciągu dnia mieszkanie jest posprzatane obiad zrobiony to potrzebuje chwilę odmozdzenia od rzeczywistości. Mąż owszem jest w domu ale wraca głównie wieczorami albo jeździ w delegacje za granice.

Gość gość
Ale ta twoja chwila trwa od rana do wieczora

Gość gość
acha czyli pisząc z gościa nie zwracasz uwagi na to że pisze gość gość gość w każdym temacie a jak widzisz jej nic to nóż w kieszeni ci się otwiera że ona się wszędzie udziela i tak cię to boli że podszywasz się za nią i uprawiasz Stalking :-D padam masz problem że ona sobie pisze co chce nie podoba ci się to po hooja czytasz nie rozumiem jakie tu niektóre dzidy siedzą brak słów ja nie widziałam żadnego jej wpisu a co dzień czytam coś na kafe a dlaczego bo ja się nie irytuje tym co kto piszę bo mnie to nie dotyka proste to jest tylko forum ale po tym temacie o WREDNEJ już nic mnie nie zaskoczy po prostu niektóre z was żyją tym forum sprzątacie więc niebieskie nici bo wam po prostu nie odpowiadają hehhe czas na lekarza

Gość gość
Wyżej ale bełkot:O stawiasz czasem przecinki lub kropki? I żeby nie było - nie jestem autorką. Uprzedzam z góry, bo za chwilę napisałabyś to.

Gość gość
kropki i przecinki :-D jak ta od męża przy porodzie na każdym temacie siedzi :-D

Gość gość
to po hoja to czytasz poyebye ?jak bełkot nie podoba się to stul ryj i nie czytaj :-p